Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yunanistan sevilmezmi ya. mitolojinin manyağıyım ben. yunanistandaki leonidas'dan emir almak bile yeter be. medusaları söylememe bile gerek yok. age of mitoloji oyununda ve perseus'un filminde görmedikmi medusanın neler yaptıklarını
  • Arkadaslara ben yeni basladim hangi skilleri asam diye dusunuyorum.Earth la sprit nasil olur sizce bide asa kulllanirim sanirim.
  • https://www.facebook.com/muhammed.ugur.33 facedende arkadas ekleyin bilgilerinize ihtiyaci olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

Arkadaslara ben yeni basladim hangi skilleri asam diye dusunuyorum.Earth la sprit nasil olur sizce bide asa kulllanirim sanirim.

Earth Mastery
    Single Profession: Pyromancer
    + Warfare Mastery: Battlemage
    + Spirit Mastery: Conjurer
    + Defense Mastery: Juggernaut
    + Nature Mastery: Summoner
    + Hunting Mastery: Avenger
    + Rogue Mastery: Magician

earth yanına birçok mastery alabilirsin, şu an ben de earth oynuyorum, ama asa kullanırken fire destekli asaları kullanacaksan 2 nci silahına da cold ağırlıklı yapmanda fayda var zira bazı bölümlerde karşına ateş yaratıkları çıkacak, onlara fire ile saldırınca hiçbir etkisi olmuyor.
  • yakin dovus icin hangi skilleri onerirsin(balta+kalkan/mizrak+kalkan/kilic+kiic)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

yakin dovus icin hangi skilleri onerirsin(balta+kalkan/mizrak+kalkan/kilic+kiic)

ben çift el kılıç seviyorum yani senin tabirinle kılıç+kılıç şeklinde ama güzel bir kılıç ile kalkan her zaman daha iyidir. (item bulmana bağlı)
    mızrak+kalkan diyemiyeceğim zira mızrak işin içine girince dextery vermek zorundasın, halbuki kılıç ve/veya balta ile oynarsan strenght hepsinde damage arttırır...
  • pekı şimdi ben earth ve warfare secerek kılıc kalkan veye cıft el kılıc kullansam nasıl olur.yada senın bana onerecegın skıller var mı?
  • Bıde kalkan ve kılıc için neye vermelıyım?(şu an demosu yukulu ve gostermıyor ne ye vermem gerektıgını
    )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Ben de diablo 3 ü sizin aşk gibi seviyorum.Divinerim 16 level oldu pek te yeniden açıp o lanet greece bölümünde takılmak istemiyorum.(Oyundaki greece).Egypte geçmişim ne güzel nedense orayı çok seviyorum.Ve divinerim de iyi iş yapıyo aslında.Peki bu oyunda pvp var mı ?Titan quest 2 çıksa çok tutulur bu arada.Şöyle vahşet olsa biraz ne güzel olurdu.

diviner konusunda yardım edebilirim , item lvl stat skill
  • Tıtan Questi internetten ındıre bılırmıyım varsa lınkını yazın lutfen
    en
  • birader kaç gündür taktik alıon milletten. sen daha kurmadınmı indirmedinmi yaw
  • demosu var Gold edition abımde abimde yurt dışında 4 ay sonra gelecek demosu yukledim gercenın zevkını ver mıyor.
  • Konuyu görünce 2. oyun haberi geldi sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacqMore

quote:

Ben de diablo 3 ü sizin aşk gibi seviyorum.Divinerim 16 level oldu pek te yeniden açıp o lanet greece bölümünde takılmak istemiyorum.(Oyundaki greece).Egypte geçmişim ne güzel nedense orayı çok seviyorum.Ve divinerim de iyi iş yapıyo aslında.Peki bu oyunda pvp var mı ?Titan quest 2 çıksa çok tutulur bu arada.Şöyle vahşet olsa biraz ne güzel olurdu.

O zaman yardım et valla lazım 16 level hala oyuna giremediim bazı sorunlardan dolayı.Ben str verdim bide health verdim inşallah yanlış olmamıştır.Bir de kılıç kalkan takıyorum doğru mudur neyse bekliyorum tüm cevapları.
  • pek doğru olmamış, health vermemen lazım, en azından çok vermemen lazım. puanları str ve dex'e ver. dex düşük olursa şamar oğlanı olur çarın, zorluk seviyesi artınca. normal damage, vitality damage veren silahlardan tercih etmen lazım, skill ağacını önce sayfalardan bulabilirsin.
  • kim araştırıp bulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

kim araştırıp bulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

kim araştırıp bulacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlacqMore

quote:

O zaman yardım et valla lazım 16 level hala oyuna giremediim bazı sorunlardan dolayı.Ben str verdim bide health verdim inşallah yanlış olmamıştır.Bir de kılıç kalkan takıyorum doğru mudur neyse bekliyorum tüm cevapları.

strci diviner hakkında bilgim hiç yok :D ben divineri büyücü olarak kullanıyorum , bana kalırsa daha etkili. videolarda gördüğüm divinerlar genellikle kılıç kalkan kullanıyor. Sağlam itemlerle yatmayan carlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidass

pek doğru olmamış, health vermemen lazım, en azından çok vermemen lazım. puanları str ve dex'e ver. dex düşük olursa şamar oğlanı olur çarın, zorluk seviyesi artınca. normal damage, vitality damage veren silahlardan tercih etmen lazım, skill ağacını önce sayfalardan bulabilirsin.

Zaten healthe az verdim.Hem de çok az.Ama dexe de ondan az verdim.Neyse dexe veriyim.Kaç versem bilemedim ama.
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.