Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooooooof offf.... bugünde item düşüremedim anne. yaşamak isterken delicesine
  • hepinize uykusuz geceler dilerim ey cemaati müslimin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

Eğer expansion paketi yoksa bitirmesi normal.

bilmiyorum dostum yok galiba. bu oyunu torrent'ten indirdim ve yeni yükleyip oynamaya başladım. sabhtan akşama kadarda oynayıp durdum. ameliyat oldum yaklaşık 40 gündürde evdeyim. anlyacağın işim gücüm yok gün boyu bu oyunu oynuyorum. ama nedense son kalan iki bölgeyi bir kaç saaatte oynayıp bitirmem insanlara yalan geldi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bu oyunu bende idirmeye caliştim indiremedim nasıl ve nereden indirdin söylermısın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadavra07 -- 15 Haziran 2012; 11:02:46 >
  • eray kardeş oyun indi. nasıl kurmam gerekiyor söylede ona göre yükliym oyunu yanlış bişey yapmayalım.
  • Beyler şu muhabbetinizi özelden yapsanız nasıl olur?
  • msnye gir
  • diablo 3ün metini duyan 110 tl para veremio. gelio bu oyunu oynuyo. grafikler aynı ya idareten oynayım dio. millet işin kolayını bulmuş...
  • Arkadaslar Titanlarin Savasi ve Titanlarin Ofkesini izlemediyseniz izleyin....
  • crazy61 adlı arkadas şu ölüye yardım et ya!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

Arkadaslar Titanlarin Savasi ve Titanlarin Ofkesini izlemediyseniz izleyin....

dostum iyi güzelde sayfadaki konuşulan konularla ne ilgisi var anlayamadık. titan quest oyunundan söz ediyoruz, titanların savaşı filminden değil.
  • eray kardeş bu arada yardımların için sağ ol.
    bugum msn de bana 30 yaşında olduğunu yazmışsın. bende 31 yaşındayım. saygılarımla
  • kadavra nerden indirdin banada sole. bende indiriyim diyo... ondan dolayı yardım et dedim
  • Diablo III v 1 0 2 9991 Client Server Emulator-Team Mooege [Full ISO/Action/2012]

diablo 3 torrente düşmüş. haberiniz varnı bilmiyorum ama paylaşmak istedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadavra07

Arkadaslar Titanlarin Savasi ve Titanlarin Ofkesini izlemediyseniz izleyin....

dostum iyi güzelde sayfadaki konuşulan konularla ne ilgisi var anlayamadık. titan quest oyunundan söz ediyoruz, titanların savaşı filminden değil.

ızle neden dedımı anlarsın
  • quote:

Diablo III v 1 0 2 9991 Client Server Emulator-Team Mooege [Full ISO/Action/2012]

diablo 3 torrente düşmüş. haberiniz varnı bilmiyorum ama paylaşmak istedim

dostum iyi güzelde sayfadaki konuşulan konularla ne ilgisi var anlayamadık. titan quest oyunundan söz ediyoruz, diyablo III oyunundan değil.
  • yaw biz crazy61'e sana yardım ettikleri gibi kadavraya yardım et dedik. o gitti kadavrayla kavga etti
  • Neyse beyler ben yardım ederim isteyene kimseyle uğraşmak zorunda kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestBl4ck -- 16 Haziran 2012; 15:57:11 >
  • kavga değil arkadaşlar abartmayın.
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.