Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: frodo1one

quote:

Orjinalden alıntı: realsanal

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa72

Name Class Act Difficulty A1 Drop A2 Drop A3 Drop A4 Drop
    Sunstone Lesser N3 Normal 0.00% 0.00% 13.51% 5.42%

Yani en yüksek düşme ihtimali normal seviye act 3

quote:

Orjinalden alıntı: realsanal

Beyler elinde sunstone olan varmı açılmamış haliyle artifact yani bu.Çok lazım lütfen olan biri varsa verebilirmi ya da nerden düşürebilirim lütfen yardım....

çok çok saolsın

bende sunstone var..ve 20 ye yakın artifact var..isteyen olursa müsait zamanda verebilirim....açamadığım da daha bi dolu zarf var bu arada..

bana uzun süredir artif düşmüyor arada sadece hamachiden oynayınca düşüyor da allahtan yoksa halim harap o düşme ihtimalleri nerede yazıyor site olarak acaba
  • ya nerelerde düştüğünü tam olarak bilmiyorum ben.. ama online oynadığında daha çok item düşüyor orasını biliyorum..
  • Ben bir yerlerden bulmuştum ama şimdi hatırlamıyorum istersen mail adresini pm at sana maille yollıyıım dosyaları... Ya da google dan arcane formula farming diye arat çıkar belki birşeyler...
  • arkadaşlar bu item nedir satılmıyor da kullanımı da oldukça kötü ne işe yara bu

http://img198.imageshack.us/my.php?image=adsz3p.jpg
  • sanırım o bir çeşit silah bug gibi birşey oluşmuş galibabaksana hiç bir koşulu yok 1 lvl bile giyebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lethalking

arkadaşlar bu item nedir satılmıyor da kullanımı da oldukça kötü ne işe yara bu

http://img198.imageshack.us/my.php?image=adsz3p.jpg

sadece secret palacedan düşen bi silah...
  • kar topu gibi birşey sanırım o
  • peki birşey sorcam o grants skills bölümündeki **** noluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adacem

peki birşey sorcam o grants skills bölümündeki **** noluyor?
    üç tane kar topu atıyor
  • ek skill veriyor **** ama aduket çeker gibi oluyo char bi de etkili olsa daha zevkli olurdu doğru secret passage den düştü bir tane daha zırh buldum o da satılamaz yazıyor sanki numune tanıtım amaçlı bari güçlü itemler olsaydı neyse denemeye devam
  • arkadaşlar benide lan gamesine katabilecek var mı :D online oynamak güzel olur :D
  • Sınavlar bitsin bende landan oynarım sizinle.
  • şu oyunu landan bi ayarlayamadım ya en çok ona yanıyorum...hele xp vista sorununa bi çözüm var mı bilmiyorum...
  • okçu skilleri konusunda yardım edebilirmisiniz? . oyundan sıkmayacak güzel bi build ama ranger olmasın lütfen
    birde şu hunting deki moster lure skilli ne işe yarıyor onu hala çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huehuehue -- 1 Haziran 2009; 18:02:34 >
  • quote:

okçu skilleri konusunda yardım edebilirmisiniz? . oyundan sıkmayacak güzel bi build ama ranger olmasın lütfen
    birde şu hunting deki moster lure skilli ne işe yarıyor onu hala çözemedim?

ben şimdi brigand deniyorum ama oyundan sıkmayan charlar genelde büyücü charlardır ama sıkmamaktan kastın çok rahat ilerlemek ise illa da okçu dersen haruspex ve brigand bence en iyilerden skilleri de uyumlu hem de. dream masery si büyücü gibi biraz alternatif olarak warfare yada defence seçersen tank gibi adam olur ama bence dream yada rogue iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 1 Haziran 2009; 18:44:49 >
  • evet brigand düşünüyordum bende peki diğer soruma da cevap verebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barmenx

şu oyunu landan bi ayarlayamadım ya en çok ona yanıyorum...hele xp vista sorununa bi çözüm var mı bilmiyorum...

önceki sayfaları incelersen bahsettiğin sorunla ilgili 100 lerce soru ve bir o kadar da çözüm göreceksin..ayrıntılı olarak anlatan arkadaşlar var bahsettiğin vista ile hamachi bağlantısını..
  • quote:

evet brigand düşünüyordum bende peki diğer soruma da cevap verebilirmisin?

benim kafamdaki yapmayı düşündüğüm brigand hem mızrak hemde ok kullanacağı için bu şekilde yapacağım ben

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=32-8-6-12-0-6-8-0-6-12-0-0-12-0-12-8-8-0-8-0-0&m2=32-0-12-6-12-12-6-0-0-10-0-0-12-6-8-0-6-0-0-12-6-0
    okçu skillerini daha önce kullandım çok iyi bilirsin ranger ım var markmanship i fulleyince tüm sırasını mouse sağ tuşa koy 4er 5er indirsin uzaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 1 Haziran 2009; 22:59:43 >
  • evet markanmanship çok değşet bişeypeki enerji sorununu ne yapacağım hiç enerji gelmeyecek itemlerden gelir ama başta çok sıkıntı oluyor?
  • arkadaşlar tq kasıyorum 1 aydır item kaldı sadece normal epic legend onları bıtırdım sımdı hamachıle oynayacak arkadas arıyorum 75 lvl hunterim msn adresım memnon_1987@hotmail.com bekliyorum gelin item kasalım.iyi bilenler bilgi icin eklerse sewınırım kolay gelsın
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.