Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. benim için önemli bilgilerdi bunlar.
  • banka var mı bu oyunda itemleri hep inventorydemi tutucaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

banka var mı bu oyunda itemleri hep inventorydemi tutucaz?

yok tatlım koymamışlar...
  • TQVAULT diye bir program var. tam senin istediğin şey. Bütün itemlerini oraya koyabilirsin. Ben koleksiyon yapıyorum. 300 e yakın item im oldu... toplam 1200 civarı item var oyunda

quote:

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa72 -- 29 Mayıs 2009; 11:46:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

yok tatlım koymamışlar...

bayan mısınız?
  • heyecanlanmış gibisin yok diilim; mrk etme.Hatunla konuşurken tatlım derim genelde o arada foruma yazarkende tatlım demişim sorun olmadı heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adacem

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=21&m1=32-6-12-0-8-0-1-10-0-16-6-0-8-0-12-0-12-0-8-16-16-0&m2=32-0-12-0-8-8-0-6-16-8-0-0-0-8-0-0-6-0-0-8-0-0
    bence böyle daha iyi olurdu(vermen gerekenleri gösterdim)

bence life drain yerine ternion çok daha iyi olurdu zaten trance of emphaty i fulleyince her vurulan atak canını arttırıyor otomatikman staffa katkı da yaptığını düşünürsek life drain e gerek yok ternion 3lü 3lü indirir hepsini leech king i de agresif yaptıkmı kendi gider zaten o
  • arkadaşlar internetten titan quest indirdim lakin rusca nasıl ingilizce yapılabilir.
    indirdiğim dosyalar şunlar
    Titan Quest.mdf 3gb
    PatchStandalone_111_to_120.exe
    TitanQuest1_30.exe
  • bugün hamachiyi kurdum bilgisayarıma level 57 evoker ım var. Oynamak isteyenlerle akşamları 10dan sonra görüşelim. PVP de çok güçsüz bir karakter bu evo sanırım ama pvp isterseniz onuda yaparız..
  • mastery ye verdiğimiz puanları sıfırlayabilirmiyiz??
  • quote:

mastery ye verdiğimiz puanları sıfırlayabilirmiyiz??

hayır sadece tq defiler diye bi program var onunla sıfırlanıyor o da chrı bozuyor yani olmuyor

birde bir şey keşfettim ve paylaşmak istedim transfer de yandaki kahverengi yerlere de eşya konuluyormuş
    http://img200.imageshack.us/my.php?image=depo1.jpg
  • arkadaşlar bi zahmet bunlar nasıl item yada setler bilen var mı

http://img200.imageshack.us/my.php?image=adsz1e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 30 Mayıs 2009; 22:56:21 >
  • ordaki itemlerin bazıları bende var onlar set değil ordan burdan toplmışlar
    mesela baştakinin zırhı:http://www.gamebanshee.com/showshot.php?/titanquest/setitems/images/bonearmor.jpg
    birde adamlar ın üzerinde paint photoshop gibi programlarla oynamışlar veya oyunun karakter dosyalarını bulmuşlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: adacem

ordaki itemlerin bazıları bende var onlar set değil ordan burdan toplmışlar
    mesela baştakinin zırhı:http://www.gamebanshee.com/showshot.php?/titanquest/setitems/images/bonearmor.jpg
    birde adamlar ın üzerinde paint photoshop gibi programlarla oynamışlar veya oyunun karakter dosyalarını bulmuşlardır

değiştirilmiş itemler yani üzerinde oynama var orjinal değil öyle mi ama bu arada ben onları internet kısmına girince oyuna tıklayınca görememem lazım değil mi o zaman yani sadece o kişi görür bende orjinal değişmemişi neyse öyle görürüm diye biliyorum

bu arada o zırhın 2 parçası var bende yani orjinal zırh senin verdiğinle 1. karedeki zırh farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 31 Mayıs 2009; 2:05:50 >
  • 34 Level Hunterimla Normal modda oyunu bitirdim.Sonda ki Telkine'yi kesmem çok zor olmadı,hâtta 30 saniyede falan kestim,frapsla kayıt almıştım,onu da koyucam bi ara buraya.

Epic'e geçince benim resistler yerlerde sürünüyodu.Normalde 0 olan Pierce Res. -44'lere düştü.Şimdi pierce resist kasmam lazım,ona uğraşıyorum.

Gelelim soruma,hangi mastry'de Frostbite Shine gibi bi skill var acaba? Elimde ok var,adamları yavaşlattıktan sonra uzaktan kesmesi çok kolay oluyor da.
  • İşin ehli arkadaşlar uğramıyor artık heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HilFul

34 Level Hunterimla Normal modda oyunu bitirdim.Sonda ki Telkine'yi kesmem çok zor olmadı,hâtta 30 saniyede falan kestim,frapsla kayıt almıştım,onu da koyucam bi ara buraya.

Epic'e geçince benim resistler yerlerde sürünüyodu.Normalde 0 olan Pierce Res. -44'lere düştü.Şimdi pierce resist kasmam lazım,ona uğraşıyorum.

Gelelim soruma,hangi mastry'de Frostbite Shine gibi bi skill var acaba? Elimde ok var,adamları yavaşlattıktan sonra uzaktan kesmesi çok kolay oluyor da.

storm da storm nimbus sırası spiritte death chill aura sırası rogue yavaşlatmak yerine senin atağını arttırır baya bi ama pek seven yok rogue yu ben denemek istiyorum şahsen bir ara benim bildiğim bunlar var ben şu an ranger kullanıyorum pek potion taşımamak için hunting rogue iyi bir mızrakla çok iyi olabilir aslında ama daha iyi bilenlere sormak lazım ben epicte rahatım şu an titanı kestim hadese gidiyorum resistler çok iyi değil benim de ama bence itemlerinle alakalı ilk telkini bol bol kesersen item bulursun sanırsam olmadı yardım etmeye çalışırız resim koyarsan üstünde ne var ne yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 31 Mayıs 2009; 13:26:58 >
  • Name Class Act Difficulty A1 Drop A2 Drop A3 Drop A4 Drop
    Sunstone Lesser N3 Normal 0.00% 0.00% 13.51% 5.42%

Yani en yüksek düşme ihtimali normal seviye act 3

quote:

Orjinalden alıntı: realsanal

Beyler elinde sunstone olan varmı açılmamış haliyle artifact yani bu.Çok lazım lütfen olan biri varsa verebilirmi ya da nerden düşürebilirim lütfen yardım....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa72

Name Class Act Difficulty A1 Drop A2 Drop A3 Drop A4 Drop
    Sunstone Lesser N3 Normal 0.00% 0.00% 13.51% 5.42%

Yani en yüksek düşme ihtimali normal seviye act 3

quote:

Beyler elinde sunstone olan varmı açılmamış haliyle artifact yani bu.Çok lazım lütfen olan biri varsa verebilirmi ya da nerden düşürebilirim lütfen yardım....

çok çok saolsın

bende sunstone var..ve 20 ye yakın artifact var..isteyen olursa müsait zamanda verebilirim....açamadığım da daha bi dolu zarf var bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.