Şimdi Ara

tish-o güvenli mi? nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime bir tshirt hazırladım ve almak istiyorum, güvenli midir ve nasıl alırım? adım adım anlatırsanız sevinirim resme gerek yok?

• Güvenilir.Sitede tasarıma başla var oraya tıkla hangi ürünü istiyorsan ordan seç.Sağda hazır baskılar da var istersen yine sağda ki bölümden bilgisayarından istediğin bir resimi bastırabilirsin.Ödeme seçenekleri olarak havale seçeneği iyi bir avantaj ve şu aralar kargo bedava kampanyası var.Bir de alışverişin eline geçtiğinde mailine bir sonraki alışverişte kullanabileceğin %10 indirim kuponu geliyor.Alışveriş yapman için üye olmana gerek yok.Bilgi formunu doldurarak da alışveriş yapabilirsin.Bir de sana tavsiyem ödemeyi kredi kartından yapmayacaksan havaleyi Ptt'den yap daha uygun.Garanti hesabına havaleye 5 lira havale ücreti ödüyorsun ama Ptt posta çeki ile havale yaparsan 1.5 lira ödüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 11 Nisan 2010; 0:07:12 >

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • çok teşekkürler. kredi kartıyla yaptığım zaman kargo yine ücretsiz olur mu?
    ayrıca üyeliğin hiç artısı yok mu ?

Orijinalden alıntı: Deli Psikolog

çok teşekkürler. kredi kartıyla yaptığım zaman kargo yine ücretsiz olur mu?
    ayrıca üyeliğin hiç artısı yok mu ?

Üyeliğin muhakkak artısı vardır da ben bilmiyorum.Bir de kredi kartına kargo olayından emin değilim ama tek çekim yapacaksan kargo geçerlidir,taksit yaptırırsan geçerli değildir bence.

• Üye olmanın avantajları nelerdir?
    - Öncelikle bilgilerinizi ve alışverişinizi güvenli bir ortamda gerçekleştirebileceksiniz.
    - Her alışverişinizde kişisel bilgilerinizi tekrar tekrar girmek zorunda kalmayacaksınız.
    - tish-o daki üyelere özel kampanyalardan ve yeniliklerden ilk siz haberdar olacaksınız.

Bunu buldum sitede hocam ama kargo kampanyası ile ilgili bir şeye ulaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.