Şimdi Ara

Tırnakların Üzerinde Beyazlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vitaminsizlikten kaynaklandığını biliyorum ama her gece meyve yerim, yeterince yemek yerim, zararlı şeyler yiyip içmem ama geçmiyor. Ne yapabilirim?

• meyve yemeyi bırak. yemek de yeme. zararlı şeyler ye. bakalım böyle nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

meyve yemeyi bırak. yemek de yeme. zararlı şeyler ye. bakalım böyle nolcak.

• ben o saydıklarının hiçbirini yapmıyorum bende beyazlık falan yok demek sorun sende
  • demir eksikligi diye biliyorum ben
  • Ballı süt iç hacı. Ama bunun nedeni ezilmedir. Bak şimdi herangi bi elinle tırnağına bastır tabi tırnaklarınla bastır. Hala anlamadıysan git kızlara sor onlar bilir panpa.
  • Süt ve süt ürünlerini tüket.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sırttaki çatlak izleri?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çay kahve tüketimini azalt
  • Vitaminleri tam alıyorsan bile metabolizmal bir problem olabilir(enzim eksikliği gibi). Bir doktora görünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Süt ve süt ürünlerini tüket.

Hoppp hacı Jason Statham nerden çıktı. Kirasını isterim. Hıyar gibi durduk altalta ama ben senin üstündeyim.
  • Sanırım yaşın 15 in altında çünkü genelde o yaş civarlarında bu sorunlar gözüküyor.

Her neyse şimdi eczaneye gidiyorsun ve balıkyağı alıyorsun. (Çok yararlıdır)
  • cevaplarınız için teşekkür ederim hepsini denemeye çalışıcam yaşım 16
  • egzema hastalığının başlangıcı olabilir bende de var kaç senedir, saç derimde sivilce tarzı şeyler çıkıyor, vücudunun herhangi bir yerinde kabuk bağlayıp kızaran ve kaşınan yerler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

egzema hastalığının başlangıcı olabilir bende de var kaç senedir, saç derimde sivilce tarzı şeyler çıkıyor, vücudunun herhangi bir yerinde kabuk bağlayıp kızaran ve kaşınan yerler var mı?

hayır
  • karaciğerinde bir problem olabilir mi ona baktır.

sana hormon, tam kan, allerji testi yapsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.