Şimdi Ara

Tırnak yeme hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi bildim bilesi tırnaklarımı yerim hayatımda hiç makas kullanmadım uzadımı dayanamıyorum napabilirimmmmm bu sorunu yaşayan başkaları varmıı :(( ???

• Ben de senin gibiydim; ama domuz gribi ülkemize geldiği andan itibaren bıraktım o hastalığı. Sonuçta sürekli kullandığımız bir organ elimiz ve hastalığın size geçme olasılığı bu tırnak yeme alışkanlığıyla daha da artacak. Yani iş kafada bitiyor. Bititreceksin ve çok kolay olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 9 Mart 2010; 0:01:55 >
  • bende yıorum acı oje surmustum bı ara acı tatlı geldı
  • bende bırakmak istiyorum ama bırakamadım.şu acı ojeleri fln denedim fayda etmedi.özellikle böyle sıkıntılı fln olunca milletin sigara içmesi gibi rahman gitsin deyip yiyorum sonra kendi kendime kızıyorum.
  • sanılanın aksine bunyeye oldukça faydalı bir davranış biçimidir. yapılan araştırmalara göre, insan kişinin tırnaklarını ısırıp koparırken 350kcal/sn gibi bir enerji harcamaktadır. bu, zayflamak isteyen kişilere tavsiye edilebilecek en verimli zayıflama yontemidir. ayrıca bu işlem sayesinde tırnakların üretim dinamizmi hızlanmakta, vücudun süt ve süt ürünleri gibi kalsiyum oranı yüksek besinlere açlığı artmakta ve dolayısıyla vücut, duzenli olarak süt peynir gibi sağlıklı içerikli besinlere yönelmektedir. bu durum vücut dengesinin, kemik gelişiminin düzenini sağlamakla kalmayıp aynı zamanda kişinin tırnak kesmek gibi dunyanın en bayık ve sıkıcı işlemini eğlenceli zevk alınabilir hale gelmesini sağlamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

sanılanın aksine bunyeye oldukça faydalı bir davranış biçimidir. yapılan araştırmalara göre, insan kişinin tırnaklarını ısırıp koparırken 350kcal/sn gibi bir enerji harcamaktadır. bu, zayflamak isteyen kişilere tavsiye edilebilecek en verimli zayıflama yontemidir. ayrıca bu işlem sayesinde tırnakların üretim dinamizmi hızlanmakta, vücudun süt ve süt ürünleri gibi kalsiyum oranı yüksek besinlere açlığı artmakta ve dolayısıyla vücut, duzenli olarak süt peynir gibi sağlıklı içerikli besinlere yönelmektedir. bu durum vücut dengesinin, kemik gelişiminin düzenini sağlamakla kalmayıp aynı zamanda kişinin tırnak kesmek gibi dunyanın en bayık ve sıkıcı işlemini eğlenceli zevk alınabilir hale gelmesini sağlamaktadır.

Ama ellerin iğrenç bir görüntüsü oluyor.

• valla bende 5-6 ay öncesine kadar bende de vardı bu sorun ama herşey kafa da bitiyor özellikle de ortamlara yavaş yavaş giriyorsanız ister istemez o kötü görüntü yüzünden bırakıyorsunuz ben öyle bıraktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastalık=tırnak yeme
    Amaç=hastayı sakin bir şekilde hastalığından kurtarmak
    Çözüm = Kişinin bilinç altına inerek nöronlar arasında bağlantıyı yenileyerek kendi aralarında tekrardan bağlantılar kurarak sistemi düzeltmek

Çözüm yolu;
     Tırnak yeme hastalığı

Tırnak yeme hastalığı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.