Kedime tırmalama tahtası almak istiyorum fakat okuduğum yorumlar itibariyle çoğu kişinin kedisi alınan ürünleri pek sallamamış. Önceden nereleri tırmalıyosa oraları tırmalamaya devam ediyormuş. Kullananlar yorum yapabilir mi faydalı mıdır?
Yaşının önemi çok olsa da alışkanlıklarını zor bırakan hayvanlardır kediler. Kedinin tırnaklarını tahtaya sürterek onu tanıtmayı denediniz mi ?
Kullanıyorlar ama benim yeni aldığım koltuk takımının kumaşını daha çok sevdiler :)
quote:
Orijinalden alıntı: IxnayOnTheSmash
Yaşının önemi çok olsa da alışkanlıklarını zor bırakan hayvanlardır kediler. Kedinin tırnaklarını tahtaya sürterek onu tanıtmayı denediniz mi ?
Yok henüz almadım gene koltuğu kanepeyi tırmalayacaksa boşa para vermek istemiyorum O yüzden araştırma yapıyorum ama alıcam gibi duruyor.
fisfislar var neryi tirmalamasini istemiyorsaniz oraya puskurtuyorsunuz, bir daha yanina bile yaklasmiyor. oynamasini istediginiz seyler icin de ayri fisfis var, onu da tahtanin uzerine puskurttunuz mu tamamdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
fisfislar var neryi tirmalamasini istemiyorsaniz oraya puskurtuyorsunuz, bir daha yanina bile yaklasmiyor. oynamasini istediginiz seyler icin de ayri fisfis var, onu da tahtanin uzerine puskurttunuz mu tamamdir.
Başkan bu fısfıslar nerde satılıyor? Nette falanda hiç denk gelmedim, ilk defa duyuyorum. Bilgi verebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
Başkan bu fısfıslar nerde satılıyor? Nette falanda hiç denk gelmedim, ilk defa duyuyorum. Bilgi verebilir misin?
pm attim.
bana mesaj atar mısın? nerede bulunur bu fısfıs 'lar?
Teşekkürler
ben o askıların alt kısmına halat cinsi bir ip ile sardım çokda güzel tırmalıyorlar ama
bu tarz şeyleri ilgisini çekebilcek yerlere koyun ve en önemlisi hangi güzergahı çok kullanıyorsa evinizde onun yolunun kenarına koyun ilgisini illaki çekicektir ve lavantaya bayılırlar biraz lavanta esansıylada ilgisini çekebilirsin
başka bir yeri tırmaladığınızı gördüğünüz anda tırmalama zımbırtısının yanına götürünce orda devam ediyolar tırnaklamaya. bunu 10 kere falan tekrarlayınca artık öğreniyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme