Şimdi Ara

Uzun sap bağlama (Saz) önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bağlama çalmak için bir kaç senedir hevesim vardı. Youtubede onlarca bağlama eğitimi veren kanallar var bende burdan gaza gelerek bir uzun sap bağlama alıp bağlama çalmayı öğrenmek ve ilerletmek istiyorum. Uzun sap bağlama için öğrenci işi değilde orta seviyede bir bağlama almak istiyorum. Almak istediğim bağlamada en azından eşik altı manyetik ve bir ekolayzer olsun istiyorum. Çalmayı öğrenince birde ev tipi anfi alır kullanırım diye düşünüyorum. Uzun sap bağlama için bütçem yaklaşık 400-500 tl civarı. Şimdi bu belirttiğim duruma göre bağlama ağacını ne almalıyım yada hangisi diğerine göre daha iyidir şunu al gibi, veya ağaç kalitesi, sesinin gürlüğü ve tınısının güzel olması gibi faktörlerde eklendiğinde bana uzun sap bağlama ile ilgili görüş ve önerilerinizi belirtmenizi rica edeceğim.
    Bazı arkadaşlar şunu diyebilir mağazaya gidip görerek sesini dinleyerek almalısın diye ama bulundugum yer küçük bir yerleşim yeri ve bu tarz bir magaza yok zaten böyle bir mağaza olsa bile çalmayı bilmediğim için adam hangisini över yada dış görüntü olarak hangisi hoşuma giderse onu alırdım muhtelemen malesef internet üzerinden almak zorundayım bu yüzden direk kullanan arakdaşların yorum ve önerileriniz benim için çok önemli. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

• Arkadaşlar kimse yokmu öneride bulunacak yada görüşlerini bildirecek birileri.
  • Güncel
  • Arkadaşlar hiçimi bilgi sahibi birisi yada öneride bulunacak biri yok
  • Güncel
  • Güncel
  • Ayaz Müzik diye bir yer var, YouTube üzerinden bulabilirsin. Onlar satış yapıyor her fiyattan bağlamaları var fakat piyasaya göre nasıldır bilmiyorum. Mekan olarak İstanbul, Anadolu yakasında bir yerdeler fakat hatırlamıyorum. Kanalda bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağlama Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Ayaz Müzik diye bir yer var, YouTube üzerinden bulabilirsin. Onlar satış yapıyor her fiyattan bağlamaları var fakat piyasaya göre nasıldır bilmiyorum. Mekan olarak İstanbul, Anadolu yakasında bir yerdeler fakat hatırlamıyorum. Kanalda bulabilirsin.

o youtube kanalı biliyorum eğitici videoları var ama internet üzerinden satışları yok malesef. Ben internet üzerinden sipariş vererek almayı düşünyorum.
  • Konu günceldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.