bu işle uğraşan var mı bilmiyorum ama çekicisiyle birlikte dorse yani uzun arka taşıyıcıyla almak istesek ne kadardır bu araçların sıfırları ve ikinci elleri bilgisi olan var mı ?
birde ruhsat plaka filan herşey dahil ne kadara gelir ?
Çok geniş kapsamlı bir soru sormuşsun.
Biraz daha kriterlere dayalı hâle getir.
yani orta halli bir tırı ve dorseyi almak istesek 2. el olarak herşey dahil ne kadarı bulur ?
Sana orta halli olarak g görünümlü r420 scaniayı örnek vereyim.130 milyar civarında fiyatı.Bide 20 milyar dorse desen.150 milyarı fln buluyor kardeşim.
quote:
Orjinalden alıntı: volvocu_karabüklü
Sana orta halli olarak g görünümlü r420 scaniayı örnek vereyim.130 milyar civarında fiyatı.Bide 20 milyar dorse desen.150 milyarı fln buluyor kardeşim.
.
Plakasını,ruhsatınıda koy işin içine,bak bakalım o zaman 150 Bin lira olacak mı..
vlla 2004 daf xf 480 2004 tırsan dorse ıle araclar 400 bınde 70 bın euro para ıstıyorlar yıne alım satım ruhsat ,uygunluk, tüv, c2 anlasması , tentelı yazısı cart curt derken 3500 euro gıbı bı para harcamıstım ben. tabı calıstırırken hemen pesın ısler gelmeyecegı ıcın bırazda pesın cebınde para olması gereklı
araba.com" a gir ve istediğin markanın fiyatını bulabilirsin.dorselerde var.
dorseyi bilmem ama 2004 mercedes axor 1840'a 59000ytl istiyorlar ve araç satılmıyor...iyi araştırabilirsen 2004 axor 1840'ı 45-50.000ytl paralara bulabilirsin...çünkü fiyatları çok düştü...
quote:
Orjinalden alıntı: ersanayaz
dorseyi bilmem ama 2004 mercedes axor 1840'a 59000ytl istiyorlar ve araç satılmıyor...iyi araştırabilirsen 2004 axor 1840'ı 45-50.000ytl paralara bulabilirsin...çünkü fiyatları çok düştü...
daha neler nerde o axor kac km de
quote:
Orjinalden alıntı: jasberny
quote:
1 milyonu 5 defa devirmiştir herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: jasberny
quote:
1 milyonu 5 defa devirmiştir herhalde.
nonstop calıssa okadar olmaz . mılyon kmde de olsa bu paraya ımkansız 50 bın tl dedın para 25 bın euro eder.
Kupada sorun vardır perttir toplamadır.
25.000-30.000 tl değerindeki Cargo 20-21.000 Tl' ye satılıyor.Aynı Zamanda 2004-827 Pro'ya 40.000 Tl fiyat biçildiğinide biliyorum.
Zaten üretici firmalar ürettikçe üretiyor.Eee, ne yapacak bu kadar aracı ? Tabikide paraya çevirmesi gerekiyor.Sonra kampanya üstüne kampanya.Fiyat çeker, düşürür.Siz birde bunun 2. elini düşünün..Birde işler kötü olursa (birde kriz dönemindeyiz [Elhamdülillah]) satıcı elden çıkarmak isteyecektir.Zaten işler kötü olunca herkes bir anda koyuyor satılığa, 3 aşşağı olsada satıp kurtuluyor.
Sonuçta herşeyin fabikası vardır ve araba üreten sadece bir tane firma yok.İşin işine rekabetde giriyor.Zaten galeriler aaraba kaynıyor..
Eğer ki böyle düşünürseniz, o arabaya o fiyat nomal dersiniz..
valla ne desem yalan olur guncel fiyatlara bakicaksin ama calistirmaksa niyetin en mantikli kiralamak
maalesef piyasa çok kötü olduğu için borç kapatmak için piyasa fiyatının oldukça altına gitmeye başladı araçlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme