Şimdi Ara

Tıraş Sonrası Erkek Cilt Bakımı için Kil Maskesi Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok erkek tıraş sonrası cildin yıpranmaması ve doğal kalması için bakım uygulamıyor, konu hakkında pek bilgisi olmadığı için tıraş kolonyası sürüp güne devam ediyor. Tıraş sonrası haftada bir uygulanan kil maskesini aşamalı olarak size anlatacağım. Bu sayede cilt hem kendini toparlıyor hemde siyah gözenek ciltte pek oluşmuyor.

Tıraş seti olarak Gillette Mach 3 veya 5 bıçaklı Gillette Fusion Power öneriyorum. Gillette dışındaki markalar cilde hasar verebiliyor. Tıraş köpüğü olarak yine Gillette'in tıraş jellerini öneriyorum. Tıraştan sonra genelde ben tıraş kolonyası yerine Balsam öneriyorum. Hem cildi yumuşak tutuyor hemde yakmıyor. Balsam markası olarak Nivea Men Aftershave Balsam öneririm.

Kil maskesi uygulaması yapacağımız için şuan balsam kullanmayacağız. Kil uygulaması dışında tıraş sonrası Balsam kullanabilirsiniz.

Tıraş olduktan sonra yüzümüzü sabunlu suyla yıkayıp kuruluyoruz. Sonra yüzdeki ölü deri ve siyah gözenekleri temizlemek için Ossion Yüz Temizleme Toniği 200 ML kullanabilirsiniz. Pamuk ile yüz ve çevresine uygulanarak siyah noktaları temizleyin. Göz çevresine fazla sürmeyiniz. Ortalama fiyatı 5-10 TL'dir.

Yüz temizleme toniği ile yüzümüzü temizledikten sonra Kil maskesi uygulamasına geçebiliriz. Kil maskesi için önereceğim marka Zenix Argan Yağı Kil Maskesi 400 ML Ortalama fiyatı 15-20 TL'dir.

Tüm yüze ve etrafına Argan yağlı Zenix maskesini uygulayıp 20 dakika kurumasını bekledikten sonra duş alabilir veya yüzünüzü suyla yıkayarak temizleyebilirsiniz. Cilde herhangi bir zararı yoktur. Piyasada araştırdım en kalitelisi ve birçok erkek kuaföründe kullandığı markadır Zenix.

Hafta bir defa bu uygulamayı yapabilirsiniz. Erkek cilt bakımı için hem zararsız hemde en iyi uygulama kil maskesidir. Birçok erkek kuaföründe bu markayı ve uygulamayı görebilirsiniz. Tüm ciltler için geçerlidir yağlı, kuru.

Cildi siyah nokta ve sivilcelerden arındırır, cildin yağ dengesini ayarlar. Cilde daha sağlıklı görünüm kazandırır. Ayrıca haftada bir düzenli kullanım sonucunda cilt hücrelerini yenileyerek daha genç bir cilde kavuşulmasını hedefler. Kil maskesi hakkında detaylı bilgileri İnternet'ten bulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.burakavci.com.tr/2015/07/tiras-sonrasi-erkek-cilt-bakimi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakavcioglu -- 23 Temmuz 2015; 17:16:17 >

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kil maskesi uygulasak sadece olmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Kil maskesi uygulasak sadece olmaz mı

Olur, yüzü temizledikten sonra.
  • hocam bütün bunlarla ugraşcağımıza direk şunu sürsek olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

Olur, zaten bunu hafta bir uygulayacaksın her tıraştan sonra değil ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEBEK için ODA nemlendirici
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.