Şimdi Ara

tıraş makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0.5 mm ve alti kisalikta sakallarimi kesebilecegim makine almak istiyorum.
    aslinda aradigim makine:http://www.fonexkozmetik.com/Moser-Chromini-1591-Prof-Sarjli-Sac-Kesme-Makinesi,PR-13.html
    ama bunun da fiyati tuzlu ama 0.4 e kadar kisaltabiliyor.
    kullandiginiz ya da almayi dusundugunuz bir makine var mi boyle?

• Teknosadan remington grooming kit aldım 60TL mi 70TL mi ne. Çeşit çeşit ucu var en olmadık kıllara bile ulaşabiliyorsun. Gayet memnunum. Köreldi arızalandı bilmem ne oldu atar yenisini alırsın. Titanyum kaplama uç falan filan diyor. Bir de iyi bakmak lazım biraz hassas oluyor bunlar. Yağını fırçasını eksik etmemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Teknosadan remington grooming kit aldım 60TL mi 70TL mi ne. Çeşit çeşit ucu var en olmadık kıllara bile ulaşabiliyorsun. Gayet memnunum. Köreldi arızalandı bilmem ne oldu atar yenisini alırsın. Titanyum kaplama uç falan filan diyor. Bir de iyi bakmak lazım biraz hassas oluyor bunlar. Yağını fırçasını eksik etmemek gerek.

remington da baktim ama yorumlara hic ic acici degildi.
    sizin aldiginiz model neydi? grooming kit cok var zahir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radical Brain

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Teknosadan remington grooming kit aldım 60TL mi 70TL mi ne. Çeşit çeşit ucu var en olmadık kıllara bile ulaşabiliyorsun. Gayet memnunum. Köreldi arızalandı bilmem ne oldu atar yenisini alırsın. Titanyum kaplama uç falan filan diyor. Bir de iyi bakmak lazım biraz hassas oluyor bunlar. Yağını fırçasını eksik etmemek gerek.

remington da baktim ama yorumlara hic ic acici degildi.
    sizin aldiginiz model neydi? grooming kit cok var zahir.

Günlük kullanım için kullanmıyorum, adından anlaşılabileceği gibi istenmeyen vatandaşlar için kullanıyorum daha çok. Günlük traşta tercihim jiletten yana olsa da makina kullandığım zamanlar Braun kullanıyorum ve kıl döndürdüğü için yuvarlak uçlu olanları değil geleneksel uçlu olanları daha başarılı buluyorum. Remington iyi markadır, berberler de genelde remington kullanıyorlar. Dolayısıyla neden kötü yorum yaptıklarını anlamış değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fön Makinesi Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Bulaşık makinesi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.