Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.764
Cevap
219
Favori
600.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • Genelde sakal için makine bakıyorum.Haftada 1 kullanırım.Öncelik type c ile şarj edilmesi şarj edilmesi açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

Powertech TR-4646,TR-858 veya Philips MG7922/15,Braun AIO7540 bakıyorum.

https://www.powertecshop.com/tr-4646-profesyonel-sac-sakal-tiras-makinesi-0.5mm-tarak-dahil-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 1 Temmuz 2026; 16:26:29 >
  • powertech 1515 sakal makinem vardı. küçük, mini usb şarz, sıfıra yakın kesim gibi özellikleri vardı. Evladiyelikti. Bozuldu... Açtım tamir ederim dedim. Motor dahil her şeyi takır takır çalışıyordu. Ufak bir titreşim yapıyordu. İçini açtım, 0,5mm lik bir parça kırılmış. Adamlar bildiğin kırılması için yapmışlar. 2 sene sonra kırılması garanti olarak yapmışlar. Garantiside bitti.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • takirti kullanıcısına yanıt

Vücut için uygunmu? Malum yaz göbek üstü ve bacakları kesecek makina arıyorum öneriniz varmı

Arkadaşlar 1000 tl bütçeye kadar bu denkleme uygun makina öneriniz varmı bacakları sıfır almasına gerek yok temiz bir görüntü elde edeyim yeter sakalları kirli yapsa ekstra olur birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 15 Temmuz 2026; 17:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1299₺

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

1305₺

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatlarıamazon
    Philips Beard Trimmer 3000 Serisi, Siyah, 20 Uzunluk Ayarı, Kendini Bileyen Bıçaklar, 60 Dakika Kablosuz Kullanım, USB-A Şarj, BT3617/15
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSLK9SJS

• pirincislat kullanıcısına yanıt

Evet, uygun. Özellikle:

Göbek üstü, göğüs, bacak, koltuk altı, kasık çevresi (özel vücut başlığı ile) için kullanılabiliyor.

Ancak

Jilet gibi sıfır almaz. Yaklaşık 0,2 mm uzunluk bırakır.

Görüntü temiz olur ama elinle dokunduğunda hafif kirli sakal hissi gibi bir his kalabilir.

Hassas ciltlerde jilete göre daha az tahriş yapar.

Bence senin işini;

Sakal da keseceğim hepsi dahil dediğinde= Philips OneBlade

Sadece vücut için istiyorum dediğinde Philips Bodygroom 3000 serisi işini görür. He bu fiyatının üstünde kalıyor olabilir bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

powertec alınmaz çok sıkıntılı ürünleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ağustos 2026; 8:53:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Islak, duşta muşta yani kullanım benim için önemli değil, jilet kadar sıfır tıraş etmemesi benim için önemli değil diyorsan öneririm.

Özellikle en az haftada 1-2 kez sakal düzenliyorum, evde saçını kısaltıyorum, vücut için de kullanayım, kısaca tek cihazla her işi görmek istiyorum diyen herkes bakabilir.

powertec tr 758 nasıl memnun olanda var şikayeti çok olup servise laf eden de değişim iade yok zaten şansa

sakalı 0 a yakın alabilecek makina lazım

Evet, TR-758 için bir kesim "efsane" diyor, diğer kesim ise özellikle servis ve garanti sürecinden şikayet ediyor. Son dönemde de batarya, ısınma, motor ve iade süreciyle ilgili çok sayıda şikayet görülüyor.

Tüm bunlara rağmen yine de; kesimi gerçekten güçlü, berberlerin kullandığı tarzda T-blade bıçağı var, doğru ayarlanırsa 0.1 mm civarında, yani jiletten önceki seviyeye kadar inebiliyor, fiyatına göre performansı çok yüksek.

Senin için bütçe önemliyse powertec TR-758 çok yakın keser. Fiyat/performansı yüksek. Garanti tamamen biraz şans işi gibi duruyor.

Daha güvenilir marka istiyorsanWahl Detailer veya Babyliss Pro Skeleton gibi profesyonel makinelere bakabilirsin.

jilet gibi kesim için şöyle bir öneri de bulunulabilir;

Hiçbir trimmer %100 jilet kadar sıfır alamaz. Önce TR-758 veya Wahl Detailer ile 0.1 mm'ye indir. Ardından bir foil shaver (Braun/Andis/BaByliss FX02 vb.) ile üzerinden geç.

Servis işi beni strese sokuyor diyorsan TR-758 kumar. Ama "1000-1500₺ civarında en yakın kesen makine hangisi?" dersen hâlâ en güçlü adaylardan biri.

• Philips 1000 Serisi Islak&Kuru Tıraş Makinesi, 3 Yönde Dönen Başlıklar,PowerCut Bıçaklar, S1885/00

1424₺

Akakçeye göre son 6 ayın en düşük fiyatı

Philips 1000 Serisi Islak&Kuru Tıraş Makinesi, 3 Yönde Dönen Başlıklar,PowerCut Bıçaklar, S1885/00
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FLKFVT62

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

484₺

VGR Traş Makinesi Saç,Yüz ve Vücut için Hibrit Tıraş Makinesi,Profesyonel Sakal Şekillendirici, 3 Kirli Sakal Tarağı, Vücut Tarağı, Cilt Koruması, Sarjlı Uzun Kullanım (Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0G76Q137H

sakalı kaç mm ye kadar kısaltır tr 758 alacaktım vazgeçtim o gibi keser mi

TR-758 kağıt üzerinde taraksız 0,1 mm, taraklarla 1 / 2 / 3 mm kesiyor. Yani gerçekten sıfıra oldukça yakın alıyor.

VGR V-008 ise kağıt üzerinde 3 tarak olduğu doğrulanıyor, fakat taraksız minimum kesim uzunluğu kaç mm açıkça belirtilmemiş. Bu yüzden “TR-758 gibi kesin 0,1 mm alır” diyemem.

Sakalı mümkün olduğunca dipten almak için ben TR-758'i tercih ederdim. VGR'nin avantajı yüz + vücut kullanımının daha pratik olması ve fiyatının oldukça düşük olması.

1374₺

Philips 1000 Serisi Islak&Kuru Tıraş Makinesi, 3 Yönde Dönen Başlıklar,PowerCut Bıçaklar, S1885/00

1300₺

1214₺

0 mı keser

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.