Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.513
Cevap
214
Favori
560.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayınpederin yıllarca berber dükkanında kullandığı moser 1400 ü PTT KARGO aynı yeri paramparca yaparak bana ulaştırdı...
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 17 Haziran 2020; 22:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Ben Vatandan 50 liraya Goldmaster Bravo aldim bir de, kargoyla bana 60 liraya geldi. Henuz denemedim ama makineyi çalıştırdım, sesi, gücü güzel. Uzerinde 15 watt yaziyor. Dilerseniz boyle ucuz birsey de deneyimleyebilirsiniz. Vatanda bazi magazalarda stokta var görünüyor ama simdi magaza fiyati 60 lira olmuş, internetten satisa kapanmis.

Bir de burada bir forumdaş, ana konu basligindaki Dingling'in distribütörü Koç kozmetikten Chaoba diye kablolu bir model almıştı, şu an fiyati kargo dahil 90 lira. Alan arkadaş denedi ise belki deneyimlerini bizlerle paylaşır. Tarak sayisi sinirli ama bu üründe. Bir de ismi pek duyulmamış bir Çin markası bu herhalde.

https://www.dingling.com.tr/urun/chaoba-cb-218-sac-kesim-makinesi/

• Arkadaşlar selamlar,

Ben corona öncesi haftada bir berberde makina ile yanakları silindir makine ile sıfır, boyunu 1, çeneyi 3 aldırıyordum.. Corona döneminde aynı modeli yanakları evde kendim Philips BG105/11 makinem ile tersten ala ala ve diğer kısımları da Philips MG3710/15 (1,2,3,5 no tarakları var) ile alarak işimi gördüm.
    İki hafta önce ilk defa berbere gittim saç tıraşı için ama sakal tıraşı için bir süre daha kendim idare etmek istiyorum.Şu anda tek eksiğim sıfır kesim yapan bir silindir şarjlı traş makinesi POWERTEC TR-150 benzeri ama fiyat/peformansı yüksek ve uzun ömürlü olmalı.
    Net den alacağım. Önereceğiniz makin/modeller için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerinizi değerlendireceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Ben Vatandan 50 liraya Goldmaster Bravo aldim bir de, kargoyla bana 60 liraya geldi. Henuz denemedim ama makineyi çalıştırdım, sesi, gücü güzel. Uzerinde 15 watt yaziyor. Dilerseniz boyle ucuz birsey de deneyimleyebilirsiniz. Vatanda bazi magazalarda stokta var görünüyor ama simdi magaza fiyati 60 lira olmuş, internetten satisa kapanmis.

Bir de burada bir forumdaş, ana konu basligindaki Dingling'in distribütörü Koç kozmetikten Chaoba diye kablolu bir model almıştı, şu an fiyati kargo dahil 90 lira. Alan arkadaş denedi ise belki deneyimlerini bizlerle paylaşır. Tarak sayisi sinirli ama bu üründe. Bir de ismi pek duyulmamış bir Çin markası bu herhalde.

https://www.dingling.com.tr/urun/chaoba-cb-218-sac-kesim-makinesi/
    1 ay önce iş için Ankara'ya gittiğimde şirkette işim bittikten sonra iftara kadar zaman geçirmek için ilkiz sokağa uğradım, bu koç kozmetik denen firmada orada sokağın sonunda sağda, dingling ve chaoba denen makineleri bizzat yerinde denedim, chaoba sanırım hayatım boyunca görüp görebileceğim en dandik traş makinesi, ne malzeme kalitesi ne gücü 5 para etmez, 3-4 tane makinenin kutusunu iş yeri sahibi ile beraber açtık hepsinde ayar kolu bozuktu, dingling 609 modeline baktım urfalıların 50 liraya sattığı makinelerden hiçbir farkı yok, hayırlı işler dedim çıktım hemen yanındaki gross yazan yere girdim aynı makineler orada daha ucuza satılıyordu, chaoba koç kozmetikte 80 grossta 70, dingling koç kozmetikte 100 grossta 90 liraydı, ayak üstü epey muhabbet ettik tezgahtar arkadaş direk bunlar sana yaramaz abi dedi, powertec hiç yoktu ellerinde iponeler vardı epey 70 liraya kalitesiz hiç hoşuma gitmedi. bir tane moser primat kalmış ellerinde 500 lira etiketi vardı 400 olur demişti almadan çıktım.

velhasıl moser remington babyliss philips braun gibi makinelere verilen paralar hem günü hemde yarını kurtarır işini gördükten sonra 3-5 lira aşağısına satar yine paranı döndürürsün, powertec andis etap inter mac3 gibi f/p makineleri bir kenara koyalım ama chaoba dingling ipone vs... gibi tamamen çin malı korona ile peydah olmuş enteresan makineleri hiç kimseye tavsiye etmem. urfalılardan çantacıdan arkadaşa 50 liraya aldığım dinglingin birebir aynısını adam 1 ayda 100 liradan 140 liraya çıkarmış bunun adı fırsatçılıktır, dandik çin malı makinenin her tarafı distribütör olsa ne olur adam 20 metrekare dükkanda holding sahibi havasında, böyle insanlara fırsat vermemek lazım diye düşünüyorum. hadi 100 liraya satıyorsun otu çöpü vs... ne olduda 140 lira yaptın sen o makineyi adam moserin distribütörü 200 liraya moser 1400 satıyor buda esnaf oda esnaf... neyse herkes işini bilir elbette ama gerçekler her zaman anlatıldığı gibi değil. ne malum adamın gizli hesaplarla reklam yapmadığı yada para verip kendini övdürmediği değil mi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincerdinc

Dk 1 gol1 . Makinaya tarak takarken kafası kırıldı. İçinden sesler geliyordu zaten. Fonexten aldım.
    geçmiş olsun hocam.

forumda geçen hafta moser 1400 konusunu ben açtım hatta buraya da yazdım ihtiyacı olan alsın diye, şimdi böyle bir sıkıntı görünce üzüldüm açıkçası sebep olmuş gibi. bununla birlikte benim makinede de ufak birkaç problem vardı, içindeki kesim bıçağı yamuk duruyordu ve makine üzerindeki bandrol rastgele yapıştırılmış, kendim titiz bir insanım simetri takıntım var bu tarz şeylerde. moserin sitesindeki telefonu aradım telefona çıkan bayana durumu izah ettim. whatsapp numarası verdi ürünün resimlerini oraya göndermemi inceleyeceklerini söylediler bende attım resimleri ertesi gün yazmışlar, evet ufak bir yamukluk var arzu ederseniz gönderin değişim yapalım dediler, aras kargo ile anlaşmaları varmış kargonun poşetini atmamışım aynı bilgilerle bu sabah kargoladım bakalım ne diyecekler sonucu buradan yazarım . bu arada bayanın söylediğine göre makineler Almanya'dan yeni gelmiş eski stok ürünü değil dedi sıkıntı olduğunu söylediğimde şaşırdı ama sonra kabul ettiler konuyu, sizede zorluk çıkarmazlar umarım.

bizim makine de şöyle (siyah kesim bıçağı ve büyük bıçak kısmı ekseninden kaymış gibi duruyor ve yamuk bandrol ) ;

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizin üzülmenize sebep yok hocam zorla silah dayayıp aldırmıyorsunuz sonuçta. Bu makina bana pekte orjinal gibi gelmedi açıkça. Yani plastiği makinanın gücü çokta övülecek gibi değil . Bıçak kalitesi iyidir belki ama yani 200 tl eder mi soru işareti..

• quote:

Orijinalden alıntı: tuning07

Arkadaşlar selamlar,

Ben corona öncesi haftada bir berberde makina ile yanakları silindir makine ile sıfır, boyunu 1, çeneyi 3 aldırıyordum.. Corona döneminde aynı modeli yanakları evde kendim Philips BG105/11 makinem ile tersten ala ala ve diğer kısımları da Philips MG3710/15 (1,2,3,5 no tarakları var) ile alarak işimi gördüm.
    İki hafta önce ilk defa berbere gittim saç tıraşı için ama sakal tıraşı için bir süre daha kendim idare etmek istiyorum.Şu anda tek eksiğim sıfır kesim yapan bir silindir şarjlı traş makinesi POWERTEC TR-150 benzeri ama fiyat/peformansı yüksek ve uzun ömürlü olmalı.
    Net den alacağım. Önereceğiniz makin/modeller için şimdiden teşekkürler.
    powertech tr 150 sakalları kesmiyor paranıza yazık.Aynı yerden defalarca geçmeniz lazım.Boyun kısmında kızarıklık yapıyor.

Yanakta ki tüyleri alırım derseniz olur.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Teşekkür ederim. Sizin üzülmenize sebep yok hocam zorla silah dayayıp aldırmıyorsunuz sonuçta. Bu makina bana pekte orjinal gibi gelmedi açıkça. Yani plastiği makinanın gücü çokta övülecek gibi değil . Bıçak kalitesi iyidir belki ama yani 200 tl eder mi soru işareti..
    orjinalliğinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkçası fakat malzeme kalitesi bencede eski moserler gibi değil. aslında bu sıkıntı mosere mahsus değil hemen hemen her markada var, maliyet düşürmek için kullanılan üretim yöntemleri işçilik ve hammadde kısmında çin faktörü büyük olumsuzluk teşkil ediyor. yinede özellikle pandemi süreci ve korkunç şekilde yükselen ve ederinin çok çok üzerinde satılan traş makineleri düşünüldüğünde benim 200 liraya moser 1400 her şartta iyi fırsattır o yüzden iadeden ziyade özellikle değişim talep ettim firmadan.

bu arada makine gücü demişsiniz ama gözden kaçan şöyle bir şey var ; bu makineler profesyonel kullanım için yani ev kullanıcısının işini evet çok iyi görür ama tak çalıştır makineler gibi değildir bakım ister ayar ister balans ister, söküp takmak meşakkatlidir, arada ayarı bozulur yandaki siyah vidadan balans yaparsın, mekaniği çabuk arızalanmaması için basittir ama hiç bilmeyene dandik gibi gelebilir , yağlanması bakımı temizliği düzenli şekilde sağlanırsa çekme koparma yapmaz aynı yerden 3-5 kere geçmek zorunda kalmazsınız, bu yüzden hayatında hiç traş makinesi kullanmayanlar için muhtelemen olumsuz bir deneyim olacaktır, hem ağır hem sorunlu gibi bir imaj yaratabilir. benim problem muhtemelen montaj aşamasında olan bir sorun olduğu için yasal hakkımı kullanıp sorunsuz bir modelle değişim yapmak istedim, elimde tüm görüşmelerin ve makinenin görsellerinin kayıtları mevcut, sıkıntı yaparlarsa da giderim tüketici hakları hakem heyetine en kötü paramı alırım ama önceliğim makine elbette. sizde içinize sinmiyorsa iade edip kurtulun bence çok cebelleşilebilecek bir alet değil bu makine belli bir yerden sonra yorar insanı hem fiziksel hem mental olarak. ben alışkınım o yüzden çok dert etmiyorum ama bazı şeylerinde farkındayım sizin gibi en kötü satarım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 18 Haziran 2020; 0:49:34 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Powertech den sonra güçlü makina olsun istedim elimde kaldı. Kafama şuan wahl pro home yatıyor . İçindeki motor tahminem aynı ve bunu yandan bıçağı geri ileri yapması kırılma olmaz gibi geliyor ve çok fazla tarağı var özellikle sağ sol kulağa ayrı ayrı tarak yapmaları özen gösterilmiş gibi.. bakalım artık ya değişim olur yasa wahl olur

• quote:

Powertech den sonra güçlü makina olsun istedim elimde kaldı. Kafama şuan wahl pro home yatıyor . İçindeki motor tahminem aynı ve bunu yandan bıçağı geri ileri yapması kırılma olmaz gibi geliyor ve çok fazla tarağı var özellikle sağ sol kulağa ayrı ayrı tarak yapmaları özen gösterilmiş gibi.. bakalım artık ya değişim olur yasa wahl olur
    bahsettiğiniz model 139 liradan kamyon hesabı satıldı watsonsta , keza bir tık üstü deluxe home pro modelide carrefoursada 139 liraya satıldı , özellikle forumda epeyce alan arkadaş var lakin sizin bahsettiğiniz modelde de kullanıcı arkadaşlar uzunluk ayarı yapılan mandalla kronik bir arıza var diye yazmıştı , satın almadan önce ona göre iyi araştırın derim

• İyi ki de moser almamışım.
    Bu ne böyle kırık kırık geliyor.

• Wahl 9243-2216 Home Pro bu model nasildir ? Wahl 1395-0460 Home Pro 100 bu var bide biraz daha ucuz

yanlari 7 numara kesecegim heralde isimi gorur .

1-2 yasinda bebek icin tavsiyesi olan var mi ayri bir makine almak istiyorum
  • press-tij kullanıcısına yanıt
    Birine Fonex'ten gelmiş, diğeri akbarasından gelmiş. Yani Fonex'ten gelen muhtemelen kargoda olmuş olabilir. Fonex bilinçli bir şekilde öyle bir ürün gönderecek firma değil. Fiyat konusunda istikrarını koruyan tek firma. Hakman'a bak 1 ay öncesi fiyatların %25 ekledi. 756'yı 179 aldım, şimdi 279 yazmış. Ben 2 kere tıraş ettim mevzu yeni yani.
  • Bu bilgilendirme iyi oldu. Ben de Erdinç arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmak istemem tabi ki, ürünü sadece bu dingling web sitesinde gördüm. Simdi google maps street view bakinca Koç kozmetik, İlkiz sokakta bir apartmanin altinda ufak bir dukkan gibi görünüyor, Turkiye distribütörü için biraz iddialı olmuş. Chaoba'yi buradan birisi satın almış ama deneyimini paylaşsa biz de öğreniriz. Gerci siz 3-4 makineyi dukkanda incelemişsiniz zaten, yaramaz demek ki. Hatta onunda fiyati 90 lira olmus simdi :) Düşün, ben Vatandan 49 lira+kargo parasina Goldmaster Bravo aldim, hic degilse bilinen bir marka, faturasi ve iyi kötü bir garantisi var. Simdi arkadas beni dinleyip bu Chaoba'yi alsa elinde kalacak, bunun vebali de bana kalırdı, neyse ki uyardin bizi, teşekkürler.

Evet, bu Dingling, hakikisi biziz, taklitlerimiz şöyle böyle diyor ama sikayet var Koç kozmetik yazinca ilginc sikayetler çıkıyor. Kendi sitelerindeki kullanici yorumlari galiba sadece olumlu yorumlari koyuyorlar. Bir de, buradaki konu acildiginda, Mart ayinda galiba fiyat 100 imiş, sonra ben konuyu takip etmeye basladigimda, Nisan ortasinda 120'ye çıkmış, bir ara acaba mi diye niyetlenmisken fiyat 140 olmuş, herhalde Mayis ayi falan. Yani 2 ayda yuzde 40 fiyatı artmış. Bana da pahali geldi ve almadim, kablolu kullanim yok, pili ne kadar dayanir, pek belli degil, tamiri var mi pek belli degil. Taklitlerimiz dedigi makineleri piyasada hala 80'e bulmak mümkün, ki eskiden 40-50'ye bulunuyormuş onlar da, dinglung, astra, bir sürü var, aratinca çıkıyor. Ben de Dingling'e 140 verene kadar Remington'u 129 liraya denk getirdim, iyi de oldu, bir sürü tarak ve aparat var. Ama işte şimdi birine daha alayim desem artik bulunmuyor.

• Şu an piyasada orijinal dingling yok ki zaten keşke olsa,o ilk çıktığında ki dinglingi bulsak zaten başka makineye gerek yok ama o kadar çok taklit edildi ki, hangisi taklit yada taklidin taklidi o bile belirsiz

• Bugün saat 11 de N11 günün fırsatı olarak moser 1400 satışa çıkacak bkl hangi mağaza kaç adet satacak ve fiyatı ne olacak?

Bende remington hc 5035 ve Philips 7715 var ama ihtiyaç yok düşünenler hazırlıklı olsun çünkü iyi fiyattan gelirse 5 dk biter.

N11 fiyatları şu an yüksek fonex fiyatının altına düşmediği sürece bi anlamı da kalmayacak gerçi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 18 Haziran 2020; 10:14:53 >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    194,99 TL'ye gelirse gülerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Haziran 2020; 10:26:51 >
  • Moser 1400 stok var...

www.fonexkozmetik.com
    Moser 1400-0050 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi-161

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.