Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.436
Cevap
209
Favori
550.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim berber sürekli şu aşağıdaki ürünü kullanır hatta 5-6 tane var bu üründen durur bir kenarda bozulanımatıyor galiba ama berber sonuçta günde 15-20 kişi geliyordur, diğer ürünler albenili güzel ama kullanılırken görmedim ama bunu gözümle görüyorum yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 18 Nisan 2020; 20:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Valla saç için çok kullanışlı değil bencede dedikleriniz doğru. Ben başka makine ile kesip bununla rötuş yapıyorum sadece. Zaten bu tarz tarakları olan makineler ile saç kesmek çok mantıklı değil tarak bir anda 5 numaradan 3 numaraya kayabilir çok dikkatli olmak lazım.

Mail konusunada gelince Türkiye'ye getiren firmaya yazdım gönderemeyiz dediler bende yurt dışına yazdım genel merkezlerine mail adresini hatırlamıyorum açıkcası ama müşteri iletişim bölümüne yazmıştım onlar bana dönüş yapmıştı. Baya oluyor açıkcası hatırlamıyorum.
  • Daha 2 hafta önce 170TL ye aldığım moser marka ürün 600TL olmuş fırsatçılıkda çığır açmışlar

Ürünü normal fiyatta bulabilirseniz tavsiye ederim ömürlük kullanırsınız kardeşimi berberden daha iyi traş ettim :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ürün safir marka aldım. N11 satıcıya bir soru soruyorum. Cevap vermeden önce zam yapıyor ondan sonra cevap yazıyor. Bende önce aldım sonra sordum. Cevap verdi zaman yaptı 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursam

Bende aynı ürün safir marka aldım. N11 satıcıya bir soru soruyorum. Cevap vermeden önce zam yapıyor ondan sonra cevap yazıyor. Bende önce aldım sonra sordum. Cevap verdi zaman yaptı 😂😂
    fahiş fiyata alanlar bence düşük yıldız verip yorumlarında bunu belirtmeliler. bu arada iyi olmuş. :D
  • Bim'e,

1 Mayıs 2020'de aşağıdaki makine gelecekmiş.

Daha önce de gelmiş.

Kullananlar var mı acaba?

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13ATMACA -- 18 Nisan 2020; 22:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben de öyle düşündüm ve bunu aldım. ele alınca kalitesi anlaşılır artık. faturasını da istedim soru cevaptan. anında cevap verdi. inşallah sorun çıkmaz.
    urun.n11.com
    Nıkula Star Rdl-2035 Saç Sakal Traş Makinası (4 Tarak Hediye) - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/nikula-star-rdl-2035-sac-sakal-tras-makinasi-4-tarak-hediye-P422742258

Alıntıları Göster
    Piyasadaki makineler sanki aynı firmadan çıkıyor, üzerine marka etiketini basan farklı fiyatlarla satıyor ama sanki çoğu makine benzer veya aynı.

Bu durum bir tek bana mı denk geldi acaba

Örnek

NIKULA STAR RDL-2035
    Dearling RF-128
    POWERTEC TR 558
    NIKULA STAR RDL

Bunlar aynı.

Marka model yazmıyor, bu da aynısı
    urun.n11.com
    Profesyonel Tıraş Makinei 2019 Yeni Model - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/profesyonel-tiras-makinei-2019-yeni-model-P338385813

Özetle en ucuzu hangisiyle onu alıp geçmenizi öneririm, piyasadakiler moser vb markalı olanlar hariç alayı oem

Edit:n11'de satıcıya örnek marka model gönderdim, bunlar aynı görseli mi kullandı, bunlar aynı mı şöyle döndü ''Makineler aynı markalar farklı''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Nisan 2020; 23:0:16 >

• Alfredo kullanıcısına yanıt
    Astra ve skystar markada gördüm aynı model. Bence yerli malı değil bunlar.

• Konu adındaki yazım yanlışı ne zaman düzeltilecek acaba?
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    👍

• seeder kullanıcısına yanıt
    hocam bende de buna benzer bişey var ürün aynı ama üstünde yazan marka dingling 5 yıldır fln kullanırım sakal için yetiyor ama geçen oğlanı traş edeyim dedim tam sonuna gelirken şarj bitti, sanırım dedim tam dolmamış, bugün hanım benim traşı yaparken tam traj bitti enseyi fln düzeltirken şarj bitti. anladım ki batarya ölmüş artık. bende yeni makin abakıyorum powertec tr 3200 gözüme kestirdim çift batarya oluşu prizde çalışması ve 18650 pil kullanması beni cezbetti. ucuz bulursam direk alacam ~100tl civarlarında ama uçmuş fiyatlar 200 e bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

hocam bende de buna benzer bişey var ürün aynı ama üstünde yazan marka dingling 5 yıldır fln kullanırım sakal için yetiyor ama geçen oğlanı traş edeyim dedim tam sonuna gelirken şarj bitti, sanırım dedim tam dolmamış, bugün hanım benim traşı yaparken tam traj bitti enseyi fln düzeltirken şarj bitti. anladım ki batarya ölmüş artık. bende yeni makin abakıyorum powertec tr 3200 gözüme kestirdim çift batarya oluşu prizde çalışması ve 18650 pil kullanması beni cezbetti. ucuz bulursam direk alacam ~100tl civarlarında ama uçmuş fiyatlar 200 e bile yok
    Dingling iyidir eskiden berberler powertech ve digling i peynir ekmek gibi kullanilirlardi powertech aldı başını gitti ama dingling haledaha fiyatı uygun bence turuncu olanları çok gördüm zamanında powertech almistim. Bence şu anda haledaha alınır

Ürünlere bakınca fikrim değişti çok kalitesiz geldi gözüme sanırım bunların bile çakması yapilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonizm -- 19 Nisan 2020; 0:7:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

instagram trasmakinem hesabı 140 kapıda ödeme de var dedi.

youtube'da bunları tanıtan eleman, düzgün birine benziyor. bu arada aynı makineyi kestirmişiz, ama bunlar moser, panasonic gibi çok kaliteli ürünler olmayabilir. benim saçlarım ince telli, yumuşak o yüzden benim işimi görür. öyle kıvırcık kalın, gür saçlarda bence iyi makine bakmakta fayda var.

• Aynı kalitede bir saç makinesi ile sakal makinesinin iki farkı vardır. Biri saç makinesinin ucu sakal makinesine göre daha geniştir, tıraş süresini biraz daha uzatması dışında sorun yaratmaz (bir bölgeyi geniş makine ile 5 defa geçecekken dar makine ile 8-10 defada keseceğiniz için). Diğer fark saç makinesinde daha uzun kesen taraklar vardır genelde, kısa kesecekseniz bu da sorun yaratmaz (acemi iseniz zaten uzun kesmeniz zor).
  • Powertec TR 3200 aldım iki hafta önce çekle 110 tl ye n11 den. her gün 15 TL koya koya 200 TL yi geçmiş durumda. Ben 2 yıl önce fön makinesini almıştım markadan memnunum. Makine çok güzel tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutcuk -- 19 Nisan 2020; 0:48:51 >
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    Bu paralar verilmez bu makineler (180-200) bu iş bitince moser alırım, brnde uygun olanlara bakıyorum benim berberde kullanıyor, acaba bu 3200 ün farklı marka olanı varmı? Bunların çinde kendilere özel ürün ürettirme şansını düşük buluyorum ben hazırkine marka basıp alıyorlar gibi geliyor.

Ben 110 tl verirken bile acaba diyerek aldim. Berberler acilinca ise yaramaz diye. İyikide almisim. 3 kisi tiras olduk 2 de cocuk parasini cikardi. Youtube da videolar var. Evde tras diye. Oglani tras ederim elimde durur makine. Moserede 300 tl ye satiyorlardi. Simdi kac bilmiyorum. Millet ihtiyactan aliyor. Günü kurtarmak icin. Onumuzdeki ayda kapali berberler muhtemelen. Bizim fırsatçı insanimiza kızmak lazim. Pazarda bugün sarımsak 80 tl idi. Yok böyle bir fiyat. Allah fırsat vermesin boyle insanlara.

• bulutcuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende küçük sakal kısalttığım bir makine var ama tarakları küçük, bir de makas aldım geçenlerde aslında elektrikli alayım diyordum da bu makinelerde güzel galiba 67 TLye dinglung alacağım tarakları epey büyük, ama bu 3200ü beğendim ortalık durulursa alırım bir tane.

Tr 3200, tr 6500 den bi ust makine. Millet yuklenince populer oldu tr6500, 3200u gecti. Sakal icinde 3200u 6500dan daha iyi diyorlar. Normale dönersek çinden ithalat başlarsa yeniden fiyatlar düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

instagram trasmakinem hesabı 140 kapıda ödeme de var dedi.

youtube'da bunları tanıtan eleman, düzgün birine benziyor. bu arada aynı makineyi kestirmişiz, ama bunlar moser, panasonic gibi çok kaliteli ürünler olmayabilir. benim saçlarım ince telli, yumuşak o yüzden benim işimi görür. öyle kıvırcık kalın, gür saçlarda bence iyi makine bakmakta fayda var.

Alıntıları Göster
    tavsiye için tşkler hocam, letgo da bi satıcı buldum bana yakın bi konumda, p.tesi iş çıkışı bi gidecem de şimdi şunu düşünüyorm "benim ve oğlanını saçlar kesildi ve bi sonraki traş minimum 1 ay sonra" bu süre zarfında kara borsadan almaya gerek var mı yoksa 1 ay sonra elde hiç kalmaz daha yüksekten mi almak zorunda kalırım bilemedim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.