EVET, su anda antalya dan laptopla otel odasindaninternete girerek yazmaktayim basima geleni anlatim ve bu memleketteki BILINCSIZLIGI bir kez daha aciklamak istiyorum...
nefret ediyorum bu insanlardan NEFRET... laptopla yaziyorum imla hatalari icin simdiden ozur dilerim, burdur yolundayim burdur sehir merkezine geldim ve 100 km h izdayim meydana geldim yesil yaniyo yavasladim hafiften 95.. vs yesil ve bombos bir yol etrafta da araba vs yok sabah 8 civari...
bu amerikada yasanmis olaylar vardi hani su isiklarda araba gecerken tir ezer, onu hayal edin bombos yoldayken soldan bir tir birden sol onden cikti tam kafadan gomerken son anda kivirdim ve araba tam iki tekere cikarken (honda accord) tam takla aticaktim yerler islak ve terse kivirip el frenini cektim altina giricektim yoksa.. araba kontrolden cikti ben duzeltmeye calissam da frenler yetmedi sag sol derken parkeden tirin kasasina arka dan tam carparken tekrar kivirdim bu arada kirmizi da yola atlayan tir kacti ben yesilde geciodum ve tekrar parkeden tira carparken tekrar el frenine abanip komple cevirdim direksiyonu, yazilarima guvenen arkadaslar bilir abartmam, ama 3 kere spin attim tam bariyerlere ortada carpiodum bu sefer yanda duran cop konteynirlarina vurdurttum bilerek yoksa parkeden kamyon tirlarin altina giriyodum ve tekrar spin atarak durdum... emin olun boyle bir kaza gecirmedim hayatimda ailemle birlikteydim ve babam 35 senelik sofor o bile soktaydi nasi sag ciktik diye insanlar kosustu vs yolun ortasinda ters duruyo spin atmis halde yolu durdurdular biz indik tir kacti plakasini alamadik canimizi kurtarmaya calisirken ve polis geldi, orasi seytan kavsagiymis halk tabiriyle ve canimizi zor kurtardik araba ha$at oldu.. tatile geldik tatilimiz zehir oldu lanet olsun boyle soforlere allah belalarini versin gercekten baska birsey diyemiyorum o kadar uzuntulu ve sinirliyim ki daha eylul 4 cikisli araba...sag arka kapi camurluk tampon ve far paramparca o hizda gene iyi su anda iple bagladik araba oyle duruyo istanbula kadar goturmek zorunda bizi buradaki servisler kapali... bayram sonrasi pazartesi birakicaz servise ama ben umidi kestim bu araba iflah olmaz... LANET OLSUN BU SOFORLERE... bu tip kullananlar hesabini yukarda umarim verecektir... bizi olum tehlikesine atmak nedir ya !!!!
abi allah korumuş.. çok geçmiş olsun... canınız sağolsun ya... size bişey olmasın.......
bilinçsiz şoförlere isteseler o tırı çok rahat bi şekilde bulurlar.. çıktığı yer gideceği yer az çok bellidir... tipini vs anlatın yinede
walla tiri gordm daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye en son ondan sonrasini tam hatirlamiyorum, kafadna gomuyodum tam son anda kivirdim spin attim falan sonrasi bilinc altim kullandi herhalde kendime geldigimde gitmisti zaten en son s iyah bi tir ve kornasini hatirliyorum.. hala soktayim tatile geldik zehir oldu donmeyi bile dusunuyorum cok kotuyum boyun kaburga baya kotu durumdayim moral 0 onlar iyi bile olsa arabaya cok uzuldum ya.. off.. kaskolu hallolur ama insan kiyamiyo evladi gibi.. gozun gibi bak cizik olunca git hemen yaptir gel paramparca olsun neymis kirmizi da bi tir geciyo diye o serefsizin allah belasini gani gani versin
Arkadaşım Geçmiş Olsun. gelen malınıza gelmiş çok şükür size bişiy olmamış. O tır şöförü de inş bulunur...
hocam çok geçmiş olsun!!!!!
beterin beteri vardır,sizlere bişey olmamış ya gerisi boş...
anladım geçmiş olsun abi sen şimdi arabayı fln düşünme sağlığına kavuşmaya bak.. canına gelceğine malına gelsin.. arabada ailen warmış bak allah korumuş gene...
ifade vs verdildi ama sanmiyorum plakasi yok... yani alamadik kacti allah verir insallah cezasini
bu arada 2006 dan itibaren gecerli olan sey boyle durumlarda artik karakola ifade veriliomus vs vs vs eskiden yokmus memur bey oyle soyledi, bilginiz olsun. Umarim ihtiyaciniz olmaz..
sagolun arkadaslar ama nasi icim yaniyo arabami o halde gorunce anlatamam en ufak tas sicrasa nokta olsa hemen rutuj cila bebegim gibi bakarken simdi tamponunu campurluga koli bantiyla yapistirmak icime oturuyo.. aslinda terbiyem forumda musade etse o tir soforuna oyle bir soverimya neyse icimden devam edicem artik sovmeye.. servisler de kapali tampon zirt pirt dusuyo istanbula kadar boyle gitmek zorundayim b urda yetmicek cunku 5 gun antalya da olcam o araba 5 gunden verilmez bne de daha fazla kalamam napicam bilmiyorum... umarim hersey yoluna girer/
mutlaka arabana olanlar canını yakıyo... hepimiz anlıyoruz seni...
ama üzülme... allah korumuş işte.. ya allah korusun tırın altına girseydin.. yada takla atsaydın...
arabanı sewmeni anlıyorum ama bu kadar abartılı şekilde bağlanma sonuçta o sana ait sen ona diilsin...
sen şimdi bu şoku atlatmaya bak trafiğe çıktığında aynı soğukkanlılıkla dewam etmen lazım çünkü...
senin canın sağolsun.. arabadır gelir geçer...
yaw geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız.
sakınan göze çöp batar hesabı olmuş seninki biraz.
valla ben kavşaklarda bana yeşil bile yansa dumadan geçmiyorum çünkü senin başına gelen şeylerin bizim başımıza gelmemesi gibi bişey söz konusu değil valla.hele küçük araç kullanıyorsan daha dikkatli olacan.
belki hatırlayan wardır 1-2 ay önce bende yollarda kamyon istemiyorum diye bi topic açmıştım aynı şekilde kavşakta ışık mışık dinlemeden önüme fırlamıştı bi kamyon...
onlar büyük diye herşeyi yapabilceklerini düşünüolar sonuçta çarpsan bile olan sana olcak....
dostum geçmiş olsun cana gelen mala gelsin
gecmis olsun
türkiyede terörist gibi soförler malesef cok sayida var ülkenin her kösesinde rastlamak mümkün
baskasinin hayatini hice sayan insan kilikli yaban hayvanlarina
büyük arabaya yol vereceksin bile bile geçer veya frenler şişmiştir olur çoğunda 40 ton yük çekiyorlar. ama allah korusun geçmiş olsun bile bile ışıkta geçen herkeze
hocam geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ...
Hocam bunla geçmiş olsun.. uzun yol sürücüleri yolları kendininmiş gibi kabul eder.. karşısındakine saygısı yoktur.. Genel anlamda tır denilen aracın kontrollü gitmesi lazımken bizde şehvetin göstergesidir..
valla sende de birazcık hata var gibi geldi şehir içinde tamda merkezindesin hız sınırı kaç abi 50 km değilmi sen 95-100 den bahsediyorsun... yaranı deştim kusura bakma ayrıca hiçbir mal insan hayatından önemli değil bunuda unutma, olan araca olmuş tabiki üzülüyo insan normaldir, hele bi yapılsın içine sinmezse baharda satarsın artık, sana ve ailene geçmiş olsun.
dogru diyorsun ama ben geldigimde isiklar yesildi ve yavasladim baktim kimse yok direk kokledim... adam oyle bir suratle geliyormuski... yapabilecegim birsey kalmadi yoksa 100 le direk gecmedim isiklarda yavasladim baktim kimse yok yesil de yaniyo kokledim..
sagol arkadaslar bu arada gercekten uzuluyorum ama doogru diyorsunuz arabadir gelir gecer, ama iste ilk kez bu kadar buyuk bir kaza atlattim sahsi adima, bundan once annem sagolsun guzel bir kaza yapmisti bende henuz ehliyet yokken, neyse ben gidim en iyisi dolu dolu koli banti alim pazar aksami bi guzel bantlim istanbula kadar gidim sonrasi allah kerim pazartesi sabahtan servisteyim...
yesil isikta bile dikkat edin arkadaslar bu memleketteki soforlerin hali belli olmaz .. sekil A, ben...
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
yaw geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız.
sakınan göze çöp batar hesabı olmuş seninki biraz.
valla ben kavşaklarda bana yeşil bile yansa dumadan geçmiyorum çünkü senin başına gelen şeylerin bizim başımıza gelmemesi gibi bişey söz konusu değil valla.hele küçük araç kullanıyorsan daha dikkatli olacan.
walla abi aileyle gidiyorum diye hondayla gittik, allahtan buyuk araba yoksa kasar peyniri gibi ezilcektik tost olup... o tir carpsaydi getze. getz i genelde sehir icinde kullaniorum boyle yollarda tank gibi araba lazim manyak cok..
arkadaşım daha ne arabalar gelir gider sorun değil.. ama anneni babanı sevdiklerini bir daha hangi dükkandan satın alabilirsin ki.. olanla ölene çare yoktur derler.. olan olmuş, ailecek bir kazayı sağsalim atlatmışsınız.. şimdi sevdiğin insanlardan birisine birşey olsaydı arabanı düşünür müydün..
KONUDIŞINDA birisi bir hikaye yazmıştı.. adamın yeni arabası varmış, küçük oğlu çekiçle oyun oynarken arabanın kaportasını yamultmuş, adam bunu farkedince o kadar çok sinirlenmişki, çekici alıp çocugunun parmaklarına vurmuş, sonra bi an durup hemen hastaneye götürmüş çocugunu.. doktorlar parmaklarını kesmek zorunda kalmış.. çocugunun yattığı odaya girince çocuk -parmaklarım yeniden ne zaman çıkacak diye sormuş.. adam kahrolmuş ama ne fayda..
bu hikaye doğrudur yanlışdır orasını bilemem ama hangi CAN hangi MAL'dan daha kıymetlidir çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: royartar
sagolun arkadaslar ama nasi icim yaniyo arabami o halde gorunce anlatamam en ufak tas sicrasa nokta olsa hemen rutuj cila bebegim gibi bakarken simdi tamponunu campurluga koli bantiyla yapistirmak icime oturuyo.. aslinda terbiyem forumda musade etse o tir soforuna oyle bir soverimya neyse icimden devam edicem artik sovmeye.. servisler de kapali tampon zirt pirt dusuyo istanbula kadar boyle gitmek zorundayim b urda yetmicek cunku 5 gun antalya da olcam o araba 5 gunden verilmez bne de daha fazla kalamam napicam bilmiyorum... umarim hersey yoluna girer/