Şimdi Ara

tır için elektronik kantar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anadolu yakasında bildiğidiz harfiyat tırları için elektronik kantar arıyoruz bildiğiniz bi yer var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDOFWAR -- 20 Ağustos 2008; 22:56:33 >

• İstanbul'lu arkadaşımızın olduğunu sanmıyorum forumda,olsa da bilgileri yoktur eminim..
  • kantar-baskül bizden sorulur www.kucukosman.com adresinden ulaşabilirsiniz
  • Erenköy gümrüğünün etrafında muhakkak vardır.
    Pendikte kamyon yıkaması yapan güzel bir yer vardı damperleri liftle kaldırıp altını üstünü çiçek gibi yapan bir yıkamacı vardı o civardada olabilir.(kusura bakma Anadolu yakasını pek bilmediğimde net adres veremiyorum yukardakiler umarım yardımcı olur)
  • avrupa yakasında mega tır parkında var ama anadolu yakası
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDOFWAR

arkadaşlar anadolu yakasında bildiğidiz harfiyat tırları için elektronik kantar arıyoruz bildiğiniz bi yer var mı ??

and yakasında harfiyattamı çalışıyosunuz birader
  • bizim tırın orjinalinde var volvo fh12 420 1994 model fuar arabası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla ilgili olduğu için tır tartımı yapan kantarla ilgili deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Biz ESIT in kantarını kullanıyoruz. ES TRUCK WES 6.4 isimli bir programı var. Bu zamanda hala DOS altında çalışan bir program. Windowsla alakası olmadığı için kantar bilgileri tekrar tekrar irsaliyeye faturaya vd elle giriliyor. kantar programı access veya excell entegrasyonu olsaydı birçok iş yükü ve hatanın önüne geçilecekti.
    İşlem yaparken baz kantar kayıtları siliniyor. Silinen kayıtların tartım numaraları boş kalıyor. Sonuç olarak veritabanında meçhul boş kayıtlar oluyor.
    Şirket yönetimi de eksik kayıtları sorduğunda cevap veremiyoruz.
    Durumu esite mail ile bildirdim ama pek umurlarında olmadı. Nezaketen yalandan yere tavsiyeniz dikkate alınacaktır demeye bile tenezzül etmediler.

tır kantarı kurmak isteyenlerin bunlara dikkat etmesini tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnux -- 20 Nisan 2016; 17:41:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.