Şimdi Ara

tır alıcam fikir lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar daha önce borusanda tır şöförlüğü yapmıştım işten yeni ayrıldım 50 bin birikmişim var bide bi 50 bin kredi çekicem şöle bir kombinasyonu birlikte alsam nasıl olur?

tır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-tir-renault-2005-420-premium-retarder-li-10-numara-arac-31481720/detay

dorse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-treyler-dorse-sahibinden-kapakli-damper-dorse-28542513/detay

şimdiden teşekkürler.bide navlun fiyatlarına nerden bakılıyor site bilen varmı?

• tır kullanmış biri zaten bilir bu soruların cevabını
    biz ne bilelim la
  • Dorse tır için değil gibi geldi Bizim burdaki tırlara takılı dorseler daha estetik ve kısa

Ayrıca şu tır kafalarındaki mini evlerden, son modellerdekilere bayılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

Dorse tır için değil gibi geldi Bizim burdaki tırlara takılı dorseler daha estetik ve kısa

Ayrıca şu tır kafalarındaki mini evlerden, son modellerdekilere bayılıyorum

tır için üstad şimdi genel olarak tentellilere sadece tır deniyor ama öle değil ben şimdi 2 3 şirket buldum inşaat malzemesi kömür işlerini bana vercekler dorse tam o işler için uygun olmadı sonradan tentelliyede çevirebilirim.

• Benım görüşüm Scania-Man-Volvo tercih etmen hem konfor olarak hemde motor gücü olarak...

Scania:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-tir-scania-2oo5-model-scania-r42o-retarderli-yeni-tip-cekici-32521962/detay

Dorseye diyecek birşeyim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 13 Ekim 2010; 11:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

Benım görüşüm Scania-Man-Volvo tercih etmen hem konfor olarak hemde motor gücü olarak...

Scania:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-tir-scania-2oo5-model-scania-r42o-retarderli-yeni-tip-cekici-32521962/detay

Dorseye diyecek birşeyim yok :)

hocam adam gibi bi scania alayım desem 100 den aşağı alamam ama o fiyatın yarsına kaliteli renolar var.oda konforlu.

• sen ciddi misin tır alma konusunda
    yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Pikap almak mantık lı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

sen ciddi misin tır alma konusunda
    yardımcı olabilirim

pm ile msn ni at
  •  tır alıcam fikir lazım

bundan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 13 Ekim 2010; 12:01:33 >
  • 9600_G_T sana bu mesajım : ne bu ya dalga geçiyo herkez ne biçim üslübu var bu sitenin yardım isteyene gülüyonuzmu hep... siz babanızın paralarıyla jip le bmwde gezerken biz para kazanmaya uraşyıoz tır üstlerinde.
    volvo alcak parayı verceksen boş alsam en az 150 milyar.
  • hesap numaranı ver 150 bin yolluyorum
    köpeğin olsun para
  • Konudışına böyle konular açarsan çoluk çocuğun maskarası olursun. Motorlu taşıtlar bölümüne açsaydın konunu keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

Konudışına böyle konular açarsan çoluk çocuğun maskarası olursun. Motorlu taşıtlar bölümüne açsaydın konunu keşke.

hocam forumda yeniyim taşırmısın konuyu.
  • Hayırlı alışverişler enes amca hayırlısı olsun.

kazasız belasız.
  •  tır alıcam fikir lazım

Resimdeki hayırlısıyla yarın alacağım arkadaşlar çok temiz geldi rahatta bi tır hayırlara vesile olur inş... Arkasınada tentelli bir dorse için görüştüm haftayada onu teslim alır yollara çıkarım yorumlar için teşekkürler.
  • HAYIRLI olsun Reno, bol kazanclar

tır alıcam fikir lazım
  • hayırlı olsun tırın Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin

ben onu dalga gecıyorsun dıye resim koydum kusura bakma enes abı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

HAYIRLI olsun Reno, bol kazanclar

tır alıcam fikir lazım

Teşekkürler Cargolarada bakındım fakat içim ısınmadı hiç çekici olarak kullanılcak bir araç değil.

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

hayırlı olsun tırın Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin

ben onu dalga gecıyorsun dıye resim koydum kusura bakma enes abı

önemli değil.Teşekkür ederim.

• @Cargolarada bakındım fakat içim ısınmadı hiç çekici olarak kullanılcak bir araç değil.

evet, Cargolar pek TIR havasi vermez..ama sahibine ekmek yedirir
    nede olsa Türkiye ikincisi...axordan sonra

tır alıcam fikir lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

@Cargolarada bakındım fakat içim ısınmadı hiç çekici olarak kullanılcak bir araç değil.

evet, Cargolar pek TIR havasi vermez..ama sahibine ekmek yedirir
    nede olsa Türkiye ikincisi...axordan sonra

tır alıcam fikir lazım

1840 almayıda çok düşündüm fakat borca girip sıkıntıya sokmak istemedim kendimi..km kaç kuruş yakıyor cargo?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.