Şimdi Ara

Tiptronik Viteste Mitsubishi Colt vs Opel Corsa vs Honda Jazz vs VW Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: creative_5

Bildiğim kadarıyla sadece polonun şanzımanı tam otomatik diğerleri yarı otomatik. Bence polo neticede VW marka bir araç

harika bir yorum olmuş;

1.4 80 hp polo tan bir benzin canavarı;

coltun 7,5 yaktığı yerde polo en az 10 litre yakmakta.

daha güçsüz olduğu halde.

şu 2 saat dur kalk trafikte 5.5 litre olayı için de herhalde gösterge arızalıdır diyorum.

zira dur kalkta 5.5 yakan bir aracın uzun yolda 4.5 yakması mantıklı değil 1.5-2 arası yakmalı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Mart 2010; 19:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.1

Bilgiler icin tesekkurler. Corsa sahibi arkadaslardan da katki bekliyoruz. Yoksa Colt'un liderligini kabul mu ediyorlar?

belirlediğin kriterler için colt un daha iyi bir araç olduğunu kabul ediyorum fakat colt un tasarımını kabul etmiyorum/edemiyorum

not:yüklenmeyin,beğeni görecelidir,hatırlatayım dedim
  • quote:

belirlediğin kriterler için colt un daha iyi bir araç olduğunu kabul ediyorum fakat colt un tasarımını kabul etmiyorum/edemiyorum

not:yüklenmeyin,beğeni görecelidir,hatırlatayım dedim

Durust yorumunuz icin cok tessekurler. Yurda donup arabalarin canlisini gormek icin sabirsizlaniyorum cunku burda (ABD-California) hic biri kullanilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

şu 2 saat dur kalk trafikte 5.5 litre olayı için de herhalde gösterge arızalıdır diyorum.

zira dur kalkta 5.5 yakan bir aracın uzun yolda 4.5 yakması mantıklı değil 1.5-2 arası yakmalı.

hayırlı günler.

ya ben 2 saat boyunca dur kalk trafikte kaldım mı yazmışım yukarda..

köprü trafiği ve haliç rampası incirli arası dur kalk trafik vardı.

yahu arkadaş kimse neden inanmak istemiyor bu değerlere.. yol bilgisayarım arızalı filan değil ayrıca.. ciğer kedi meselesi oldu gitti..

buyrun gelin jazz a özel forumumuza kim kaç km kaç lt yakmış tüketim değerlerini okuyun..

aman aman bir daha tövbe zaten tüketim ile hiçbir bilgiyi paylaşmıcam bir daha..
  • quote:

ya ben 2 saat boyunca dur kalk trafikte kaldım mı yazmışım yukarda..

köprü trafiği ve haliç rampası incirli arası dur kalk trafik vardı.

yahu arkadaş kimse neden inanmak istemiyor bu değerlere.. yol bilgisayarım arızalı filan değil ayrıca.. ciğer kedi meselesi oldu gitti..

buyrun gelin jazz a özel forumumuza kim kaç km kaç lt yakmış tüketim değerlerini okuyun..

aman aman bir daha tövbe zaten tüketim ile hiçbir bilgiyi paylaşmıcam bir daha..

Sizin araciniz dizel mi? Merakimdan soruyorum.
  • bence eger tam otm alma niyetiniz varsa jazz alın yok amt veya manuel bana uyar derseniz 2009 yenilenen kasa alın .İnanın colt jazz dan nasıl desem ruh olarak daha farklı bir araç.Eski kasa coltların ön kısmı ve vites bölümü gerçekten benide cezbetmiyor ama kırmızı rengini görünce dayanamıyorum Coltun iç kısmı gerçekten sade yapılmış.Bende araştırıyorum araçları su an 15-18 arası en iyi araç olarak colt bana cazip geliyor .Az km güvenlik paketli manuel kırmızı colt bir yakalayabilsem inşallah Jazz aracı serviste biraz inceledim kapılar felan bana biraz basit işçilik geldi şahsen bu aracın 100,000 km sine ben 19-20 veremem.Bende 2 honda eskittim ama jazz colt arasında colt daha genç bir ruha hitap ediyor sanki.Video sitelerinde test sürüşlerinde göreceksiniz sanki 1,3 motor bir araç sürmüyor sürücü ,spor bir aracı test eder gibi zevkle sürüyor.Coltun tek sorunu aslında sorun degil ama eger 4 kişi iseniz ve yüklü bagaj varsa bagaj problemi ama 2-3 kişi iseniz koltukları yatırarak bunu çözebiliyorsunuz.

Yinede test imkanı varsa veya görebiliyorsanız her iki aracı görmeniz daha güsel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

dostum bazı inanmak zorunda değilsin.. ancak böyle muhahhaha gülersin..
    ben gezerim sen evde oturursun arabam fazla yakıyor diye.. muhahhahaa

en dogru yaniti vermissiniz,bu arkadasa ancak denir artik,sonucta kimseye yalan borcumuz yok ya...

1 yildir jazz kullaniyorum,daha yol bilgisayarinda 9 gormedim

3.77'ye benzinmi aliyuorsun diyen arkadas,aracini suyla nasil calistiriyor aciklarsa seviniriz
    yahu 1.77'ye benzin satan yer mi var,biz mi bilmiyoruz

laf olsun torba olsun iste....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 26 Mart 2010; 9:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

dostum bazı inanmak zorunda değilsin.. ancak böyle muhahhaha gülersin..
    ben gezerim sen evde oturursun arabam fazla yakıyor diye.. muhahhahaa

en dogru yaniti vermissiniz,bu arkadasa ancak denir artik,sonucta kimseye yalan borcumuz yok ya...

1 yildir jazz kullaniyorum,daha yol bilgisayarinda 9 gormedim

3.77'ye benzinmi aliyuorsun diyen arkadas,aracini suyla nasil calistiriyor aciklarsa seviniriz
    yahu 1.77'ye benzin satan yer mi var,biz mi bilmiyoruz

laf olsun torba olsun iste....

dolsun sevgili arkadaşım istanbul hengamesinde az yakmaya devam edin ben artık dizel çağına geçtim 2.98 den 4lt ile ilerliyorum sen rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

bence eger tam otm alma niyetiniz varsa jazz alın yok amt veya manuel bana uyar derseniz 2009 yenilenen kasa alın .İnanın colt jazz dan nasıl desem ruh olarak daha farklı bir araç.Eski kasa coltların ön kısmı ve vites bölümü gerçekten benide cezbetmiyor ama kırmızı rengini görünce dayanamıyorum Coltun iç kısmı gerçekten sade yapılmış.Bende araştırıyorum araçları su an 15-18 arası en iyi araç olarak colt bana cazip geliyor .Az km güvenlik paketli manuel kırmızı colt bir yakalayabilsem inşallah Jazz aracı serviste biraz inceledim kapılar felan bana biraz basit işçilik geldi şahsen bu aracın 100,000 km sine ben 19-20 veremem.Bende 2 honda eskittim ama jazz colt arasında colt daha genç bir ruha hitap ediyor sanki.Video sitelerinde test sürüşlerinde göreceksiniz sanki 1,3 motor bir araç sürmüyor sürücü ,spor bir aracı test eder gibi zevkle sürüyor.Coltun tek sorunu aslında sorun degil ama eger 4 kişi iseniz ve yüklü bagaj varsa bagaj problemi ama 2-3 kişi iseniz koltukları yatırarak bunu çözebiliyorsunuz.

Yinede test imkanı varsa veya görebiliyorsanız her iki aracı görmeniz daha güsel olur.

Mitsubishi COLT = Marjinal ama orijinal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 26 Mart 2010; 11:59:08 >

• Jazzcı arkadaşlara önerim depoyu fulledikten sonra tekrar fulleme arasında kat edilen mesafe üzerinden bu hesabı tekrardan yapmaları zira hiç inandırıcı veriler konmamış ortaya. Bu aracın en az benzin yakan araçlardan biri olduğunu biliyoruz lütfen sakin olun heyecana kapılmayın

yalnız..

dizel çağ mıdır da biz geride kaldık kronolojist arkadaşım, sen az yakarsın diye çağa girdiğini sanarsın bir başkası kullanımı daha keyifli olan benzinli araç kullanabiliyorum diye sevinir seninkine traktör gözüyle bakar vs vs bunlar değişken şeyler, benim şahsen o "çağa" hiç geçesim yok memnunum halimden

• İNFİNİTE aracınızı neden satmak istediğinizi çok merak ettim. Araçtan neden memnun kalmadınız açık yüreklilikle cevaplamanız dileğiyle... tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: musartar

İNFİNİTE aracınızı neden satmak istediğinizi çok merak ettim. Araçtan neden memnun kalmadınız açık yüreklilikle cevaplamanız dileğiyle... tşk

sevgili forum dostu...aracı alırken eşim için aldım çok km yapmayacağını ve lazım olacağı zaman bineceğini düşünerek hareket etmiştik ama zaman ne gösteriyor tahmin edemiyorsunuz....çok yoğun bir tempoya sahip bir işleyişe geçtik bu sebeble ortalama 4*5 litre yakan dizel araç bizi çözebiliyor
  • Arkadaşlar bende colt almayı düşünüyordum.Servisine gittim ustalarla konuştum kesinlikle uzak dur diyorlar her gün bi tane colt geri vites problemi için geliyormuş.Kronik problemi varmış coltların.Hatta mahkemeye verenler bile olmuş geri vites sorunu için.Sonrasında ise araçtan sogudum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutay

Arkadaşlar bende colt almayı düşünüyordum.Servisine gittim ustalarla konuştum kesinlikle uzak dur diyorlar her gün bi tane colt geri vites problemi için geliyormuş.Kronik problemi varmış coltların.Hatta mahkemeye verenler bile olmuş geri vites sorunu için.Sonrasında ise araçtan sogudum....

Bunu Mitsubishi servisindekiler mi söyledi ?!
  • Bende arkadasıma alırken baktık bunlara 2008 yılında o zaman polo yoktu gerçe ama.Jazz cvt vitesi kesinlikle test edin şehir içi kullanımda 6.8 ile 7.5 arası değişiyor.Almadan önce b sınıfı bütün araçları ve yakıtı düşündük.Coltu yarı otomatik olması ve geçişlerinin tam otomatiğe göre hissedilmesinden elendi. Corsa tam otomatik ama 4 ileri buda yakıtı arttırıyor.Eski kasa polo yine fiyatı ve yakıtı yüksekti.
  • 2011 model 0km Colt al, için rahat etsin, ama şanzıman alışkanlık gerektiriyor bu bir gerçek.
  • Colt la Jazz'ı karşılaştırmak abesle iştigal.

Colt'un Jazz'a göre %5-8 civarı daha az yaktığı bir gerçek.

Ama bunun dışında hiç bir açıdan Colt Jazz'ın eline su dökemez,yanından bile geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

Colt la Jazz'ı karşılaştırmak abesle iştigal.

Colt'un Jazz'a göre %5-8 civarı daha az yaktığı bir gerçek.

Ama bunun dışında hiç bir açıdan Colt Jazz'ın eline su dökemez,yanından bile geçemez.

bı de fıyat:)bır yuzde 15-20 daha ucuz:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.