Şimdi Ara

TIPTA YATAY GEÇİŞ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama 10k-20k arasındaki bir tıp fakültesinde okuyan birisi daha yüksek tıp fakültelerine mesela cerrahpaşa çapa ege ankara hacettepe gibi fakültelere yatay geçiş yapabilir mi? Bu gerçekten çok çok çok zor bi şey mi? Bu üniversitelere yatay geçiş yapanları gördüğümde genelde özel üniversitelerden geçiş yapmışlar torpil olayı söz konusu mu? Bu şekilde geçiş yapan birisi ya da tanıdığı olan birisi varsa yazsın lütfen!! Son olarak ege tıp bu yıl öğrenci almamış yatay geçişle bunun nedeni nedir?

• Yulsek yerlere gecebilirsin torpil olayi basvuran kisiler arasinda yapilma olasiligi dusuk cunki uniler genelde senin not ortalamanla osym puanin belli yuzdelerini alip bunlari toplayip alip en yuksek ogrencileri kabul ediyorlar bunuda internet sayfalarindan paylasiyorlar torpil olsa bile insanlar uninin sayfasindan girip bakabilir ve itiraz edebilir buradaki torpil ozel unilerde felan haksiz not alarak yuksek bi ortalamaya sahip olup oyle basvurabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahpaşa Türkçe tıbba girenler. Evet düşük puanlı yerlerden de girebilirsin ama 3.8-3.9 üstü GPA lazım
    TIPTA YATAY GEÇİŞ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen çok çok çok zor bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Venuuex

Cerrahpaşa Türkçe tıbba girenler. Evet düşük puanlı yerlerden de girebilirsin ama 3.8-3.9 üstü GPA lazım
    TIPTA YATAY GEÇİŞ???
    teşekkür ederim hocam ege tıp neden alım yapmadı bu yıl biliyo musunuz? Ege tıpa yatay geçiş yapanı da pek duymadım almıyolar mı yoksa?

• whykine W kullanıcısına yanıt
    Kontenjan açmak zorunda değiller. Eğer okulda öğrenci eksiği yoksa kontenjan açmazlar

Ayrıca Ege bu sene SBÜ izmir tıp öğrencilerini alacak. Bu yüzden bu sene 30 kontenjan azalttılar. SBÜ İzmir'den 60 kişi gelecek ve bu şey 3 sene sürecek. Önümüzdeki 3 sene hiç kontenjan açmayabilirler belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp yatay geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Tıp Yatay Geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Eczacılık yatay geçiş
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    4 ort ne demek ya her şeyden nasıl tam alırsın

• navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum fakat muhtemelen o 4 ort yapanların ünisi 4 lük sistemdir. 4lük sistem olan ünilerde 90+ not alınca direkt 4 e tamamlanıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: navi markelof

4 ort ne demek ya her şeyden nasıl tam alırsın
    harbiden çok merak ediyorum nası bi çalışma izliyolar vs.
    Heeee tamam

• Hocam şimdi baktım ege kontenjan açmış bu sene tüm dönemlere
    TIPTA YATAY GEÇİŞ???

hocam ege tıp fakültesinin çok farklı sistemi var komite değil onların kimsenin müfredatı uymuyor maalesef
    yok hocam sistemsel farkları var zaten açıklmada da belirtmiş sanırım şimdi baktımda da müfredat uyumadığından geçiş yapılmadı diye

zatn her sene böyle
  • çapa değiştirdi sanırım cerrahpaşa değiştirmedi

sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Ağustos 2020; 14:53:20 >
  • nasıl yaptılar yeni sistemi?
  • Ege zor ayvayı yedim galiba

• tam tersi hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.