< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2020; 22:45:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2020; 22:45:53 > |
Bi insan nasil sınav öğrencisi olmayıp burda takılacak kadar hayatsız olur ya aklım almıyor
|
ankaratıplı bazen diyorum ki bu kızın nasıl arkadaşı yok. koskoca ankara tıp, ne bileyim, hiç mi arkadaşın yok? tyt/ayt forumuna neden soru atıyorsun ki, tıpçı arkadaşlarına söyle.
ve lütfen maaşlar hakkında başlık açma. |
Kendi çalıyor kendi oynuyor allah kurtarsın kardeşim
|
ANKARATIPLI Bİ SUS ARTIK YA Bİ SUS LÜTFEN YALVARIYORUM
|
Arada insanlara yarım etmek amacıyla, tavsiye niteliğinde cevaplar atmak için giriyorum bu foruma. Fakat yani ünini kazanmışın , tıpta matematik olmayan diyenlere gelsin diye konu açıyorsun. Gerçekten bomboş bir konu , yararlı konu bulmak , yararlı insan bulmak iyice zorlaştı forumda artık.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2020; 22:34:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2020; 22:40:19 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great student onizuka -- 21 Eylül 2020; 22:59:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Eylül 2020; 23:37:46 > |