ölüyom lan napcam cuma sınav var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıpta ilk komite

-
-
Geç yeter kanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle de geçme notu 60 knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi üniversitedesiniz? Bizim de ilk komite sınavımız cuma günü olacak umarım güzel geçer hepimiz için :D
-
sen neredesin ve durumlar nasıl
bilmiyom işte sorun orada
Ben gazideyim dönem 1 türkçeyiz. Durumlar fena değil çıkmışlara bakıyorum slaytlara göz gezdiriyorum ve de cooper'dan okuyorum belli başlı yerleri. Sizin nasıl dersleriniz
-
160 soru var 100 soru yapsam zor geciyorum
Hocam siz hangi üniversitedeydiniz
-
beler kolay gelsin benim de hazirlik almanca A1 kur sınavım var salı ve cuma günü. Yksye kastigimdan daha çok kasıldim, turk alman seçmekle hata mi yaptım bilmiyorum
Taü'nün hazırlığı fix 2 yıl gibi zaten
Sağlık bilimleri üniversitesi
hocam cikmis bakmanın mantığını anlamadim ayni seyleri mi soruyorlar? cikmislar var elimde de konuyu bilmeden direkt soru ezberlemek mantıklı mı ya da slayt okumak da var simdi napayim bilemedim. en çok biyokimya cikiyo beynim eriyo bazı kisimlarına calisirken tibbi biyo desem ayrı bi mevzu bakmadim bazi slaytlarina hiç
Sikinti hocam ya A1de kalacağımi düşünmüyorum ama B1de garanti kalırım gibime geliyor ve işin kötü yani tek bir kurdan kalsan bile 1 senen yanıyor.
AFFET BU GECE OLMEK ISTEDİM
NEDEN TIP YAZDİM
hocam bizim ilk komitede anatomi de var merkezi sinir sist bile soracaklar pzt islicez daha cuma sorusu cikacak ben kafamı nerelere vuram slaytlar 100 sayfa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 30 Ekim 2022; 21:26:47 >
Ağlamayın hemen mantığını cozunce bir şekilde geçilebiliyor. Yurt odamda 4.sinif biri var adam bir şekilde son 2 gün çalışıp sozlulerden çok rahat geçiyor. Benim çalışma stilimi görünce neden boş boş şeylere çalışıyorsun hiç mi bakmadın çıkmışlara vs dedi fark ettim çok derinlere iniyorum çalışırken hocalar aslında belirli şeylere odaklanmış. Arada çok iyi öğrenciler için çok zor sorular olabiliyor onun dışında çok sıkıntı değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 345 ayt matematik deneme pdf
- bıyıklı-matematik pdf indir
- bilkent kapsamlı burs
- goodnotes fiyat
- boğaziçi işletme mezunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X