Şimdi Ara

Tıpta 1. Sınıftan İtibaren Düzenli Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Tıp Fakültesinde 1. sınıftan itibaren düzenli çalışan birisi intörn döneminde de normal bir çalışmayla TUS'ta başarı elde edebilir mi?

• Up merak ediyorum ben de acaba nasıl bir yol izlemek hem doktorluk konusunda hem de tus konusunda başarılı olmamıza tam fayda sağlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rez

• up
  • Bu soruyu neden daha yeni tıpa başlacak insanların oldugu bir yere yazıyorsunuz ki ? Tus forumlarına sorsanız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Bu soruyu neden daha yeni tıpa başlacak insanların oldugu bir yere yazıyorsunuz ki ? Tus forumlarına sorsanız ya.
    haklısın. ama belki cevap veren çıkar

@Ankaratıplı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 16 Ağustos 2020; 14:52:46 >
  • Benim de merak ettiğim 6 sene boyu çok düzenli çalışsak notlarımız yüksek olsa ama tusa özel dershane çalışma falan hiç yapmamış olsak da tusta iyi derece yapabilir miyiz acaba ? Hani lisede notlarımızın yüksek olması yksyi çok fazla etkilemez yksnin soruları bizin yazılılarımızdan çok daha farklıdır ya, tıp ve tusta da öyle bişey var mı acaba yoksa 6 sene düzenli çalışırsak tus tamam mıdır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekstilde 2 ay çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam tus forumlarında aktiflik çok az son mesaj günler öncesinden çok az kişi bakıyor oraya.

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    çok iyi tanıdığım tusiyer abi vardı o da ayrılmış hesabı silmiş

ama tek tavsiyem textbook okuyun derim guyton robbins gerekirse ross falan size tusta bazal bilgiyi sağlayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Ağustos 2020; 14:57:9 >
  • TUS'a özel çalışma yapmadan barajı geçebilme imkânı yok diyebilirim. Lisede her sene düzenli çalışan birinin YKS için özel çaba harcamasına gerek yok ama tıptaki bilgi yükü o kadar fazla ki ilk sene ezberlediğiniz bilgilerin yarısını bile ikinci seneye zor aktarırsınız. Ben 3'e geçtim ,TUS'a hazırlanan abimin çalıştığı sorulara filan bakınca soruların yüzeysel olmadığını anlıyorum. Kitaplardan veya hocalardan püf noktaları öğrenmeden (burası TUS'ta çıkar tarzında) TUS'ta bir şeyler yapabilme imkânı çok az.Tıp fakülteleri TUS'a öğrenci hazırlamaya çalışmaz, bu işin profesyonelleri de dershaneler oluyor.

Textbook okumak temel atmanızı sağlar. Komite sınavlarına çok yardım etmez ama TUS için iyidir. Öte yandan bir öğrencinin TUS çalışacağı en erken zaman 4. sınıfın yazıdır. İlk 3 sene textbook okuyarak temel atılabilir, hocaların notlarından komitelere hazırlanılabilir. 4. sınıftaysa en önemli şey o seneki stajlardır, başka şeylerle kafa bulandırmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 16 Ağustos 2020; 15:31:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.