Şimdi Ara

Tipsiz Olmak... [ YENİ RESİMLER GELDİ...] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
10.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Önemsememeye çalışıyorum ama yok olmuyor dişler yamuk konuşurken ağzımı açamıyorum...Burun kocaman milletle profilden gözükmemeye çalışıyorum...Sivilceler çok özgüvenim en alt seviyede...Gerçi buraya konu açınca tipin mi değişecek diyeceksiniz ? Değişmeyecek tabi ama içimi dökmek istedim..Ergen psikolojisi diyebilirsiniz, öyle de zaten ama ne bileyim ya insan kötü olmuyor da değil.Daha önce 3 kızla birliktelik yaşadım da önemsiz şeylerdi.Bak ağzım iyi laf yapar genel kültürüm iyidir.Oradan kazanmıştım zaten bu kızlarla çıkarken.Kimsenin sana aşık olmayacağını bilmek kötü bir his.Allah'a şükür ki önemli bir rahatsızlığım yok.Neyse beni dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkürler.Umarım bir kaç yıl sonra bunları kafama takmam.Yaş 16

hocam tipin kötü gibi gözükmüyor ortalama ama giyinişin bence kötü fotoğraftaki gibi giyinme çocuksu duruyor

• quote:

Önemsememeye çalışıyorum ama yok olmuyor dişler yamuk konuşurken ağzımı açamıyorum...Burun kocaman milletle profilden gözükmemeye çalışıyorum...Sivilceler çok özgüvenim en alt seviyede...Gerçi buraya konu açınca tipin mi değişecek diyeceksiniz ? Değişmeyecek tabi ama içimi dökmek istedim..Ergen psikolojisi diyebilirsiniz, öyle de zaten ama ne bileyim ya insan kötü olmuyor da değil.Daha önce 3 kızla birliktelik yaşadım da önemsiz şeylerdi.Bak ağzım iyi laf yapar genel kültürüm iyidir.Oradan kazanmıştım zaten bu kızlarla çıkarken.Kimsenin sana aşık olmayacağını bilmek kötü bir his.Allah'a şükür ki önemli bir rahatsızlığım yok.Neyse beni dinlediğiniz/okuduğunuz için teşekkürler.Umarım bir kaç yıl sonra bunları kafama takmam.Yaş 16

dostum bunu değiştirebilirsin bende 16 yım dişler yamuktu tel taktım sivilce çıkıyodu türlü türlü ilaç kullandım
    bunun için senin çalışman lazım mesela vücut çalış spor yap kızlara karşı olabildiğince sevimli ol onlar gelir kendisi zaten

• Ya abi yakışıklı olsan da ne olacak ya. Bak bana ? Tip desen hani bi "beybi feys"imiz var da işte çevrede ayarlamak için kız yok. Sınıftaki kızların hepsi kezban hepsi benden daha erkek. Konuştuğum bi kız vardı 1 hafta işte gezdik dolaştık sabah akşam mesajlaştım sonra kıza teklif ettim kız bana ne dese beğenirsin ? Daha birbirimizi tanımıyoruz da işte tanımamız lazımmış. Anasını satayım neyimi tanıycaksın daha al işte burda kapı gibi adamız. Zaten ben irtibatı kestikten 5-6 gün sonra biriyle çıkmaya başlamış. Galiba kendimizi beğendiremedik. Kızın 1 dediğini 2 etmedim o istedi diye bilgisayarı kapattım yatağa geçtim onunla mesajlaştım ki ben aşırı derecede PC bağımlısı bi insanımdır o da bunu biliyor. Dışarıya çıktığımızda elini cebine attırmadım. O istedi diye saçlarımı kestirmedim falan filan ama işte yaranamadık galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkes -- 26 Mayıs 2013; 5:17:48 >

• dostum sen benim 16 yaşımdaki halimi görsen gülmekten ölürsün..

rahat ol geçiyo bu dönemler...sen temiz ve bakımlı ol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 26 Mayıs 2013; 7:01:01 >
  • Yaw çocugun uzak hafif profilden çekilmiş resminden yakısıklı yada çirkin oldugunu nasıl anlıyorsunuz? At tam önden yakından bir resim yakısıklı yada degil diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la saçların kumral gibi bide hala laf yapıyosun bence kötü değilsin hani
  • Bu yazdıkların çözülemeyecek şeyler değil. Buruna o kadar takma, o fotoğrafta çok göze çarpmıyor.
  • tipin nasıl bilmiyorum ama herşey bakımda bitiyor, anahtar kelime bakım, ben de 15 li yaşlardayken sivilceli, ergen bıyıklı, saçları yağlı bir velettim diyebilirim, ama bir gün yetti artık dedim, saçlarıma, yüzüme, vücuduma bakmaa başladım, zaten sporla iç içeydim, mesela her sabah kalkar duş alırım, saçlarıma en az 5 dk ayırırım, parfüm kullanırım, ter kokmam, insanlar bile 2 yıl önceki halime baktıkça ne kadar çok değiştin diyorlar, hani öyle baby face de değilimdir, eğer senin de normal düzeyde bir yüzün varsa, pes etme derim.

edit: resmini şimdi gördüm, tabi tam görmek gerekir ancak, bir kere saçtan +1 kazanıyorsun, o saça öyle bir şekil verilir , sen bile şaşırırsın sivilce zaten dünyanın sonu deil tedavisi var, burun olayına gelince benimde seninkinden biraz küçük, tek tavsiyem şu olur, ya barışık olursun ya da vücut yaparsın, şu anda burnum vücüduma göre çok küçük olduğu için insanların en son dikkat ettiği şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 26 Mayıs 2013; 12:28:18 >

• Neren tipsiz yahu.
  • Tipsizmişsin gerçekten.Cacık olmaz senden.Unut kızlarla hoş vakit geçirmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WynTra

Yaw çocugun uzak hafif profilden çekilmiş resminden yakısıklı yada çirkin oldugunu nasıl anlıyorsunuz? At tam önden yakından bir resim yakısıklı yada degil diyelim

Buyrun hocam bir kaç tane resim çektim sansürsüz olarak koyuyorum...

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy70.jpg

http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngy7x.jpg

• Genel kültürün iyi değil yalnız onu çözdüm

Ortalama diyelim tipine önemli olan saç ve kıyafet gerisi bekir reyiz olsan önemsiz

Edit:Abilere benziyorsun la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 26 Mayıs 2013; 12:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Genel kültürün iyi değil yalnız onu çözdüm

Ortalama diyelim tipine önemli olan saç ve kıyafet gerisi bekir reyiz olsan önemsiz

Genel kültürümün iyi olmadığına nasıl karar verdin? Doğrudur abilere benziyor olabilirim...
  • quote:

quote:

Genel kültürümün iyi olmadığına nasıl karar verdin? Doğrudur abilere benziyor olabilirim...

Mesajlarından,görüşlerinden çok belli bende 9'a gidiyorum ama genel kültürde adam tanımam

Abilere ciddi ölçülerde benziyorsun onun dışında takma tipi falan ergenlik gitsin düzelir

Sorabilir miyim sen nerelisin ?

• Arkadaşların Dedikleri Doğru, Dişci de Dişler, Cildiyecide Sivilceler, Gerekirse Burnuna Bile Estetik Yaptırarak Bu Ufak Sorunlar Yok Olur. Allah Daha Büyük Saglık Problemleri Vermesin. Çok Şükür Elimiz Ayagımız Tutuyor, Eksigimiz Yok

Birde Belli Bir Yaştan Sonra Kimse Sen Kelmisin, Burnun Büyük mü vb...ye Bakmıyor... Belli Bir Yaşa Geldikten Sonra Bayanların Çoğu " Bana Değer Versin, Eee Ekonomik Durumu da İyi Olsun, Kel Olmuş, Dişi Yamukmuş Çokta Bakmıyorlar... Çünkü Malesef Aşk Karın Doyurmuyor ve Herkes Daha Mantıklı Düşünüyor Malesef DEvir Böyle
  • quote:

quote:

quote:

Mesajlarından,görüşlerinden çok belli bende 9'a gidiyorum ama genel kültürde adam tanımam

Abilere ciddi ölçülerde benziyorsun onun dışında takma tipi falan ergenlik gitsin düzelir

Yalnız genel kültür ve siyerde okul/ilçe derecelerim var belirteyim, yani bunun siyasi görüşle alakası yok.

Tabi Malatya'lıyım...

• Ergenlikten sonra geçer kafana takma, herkes bu dönem bunları yaşamıştır :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız genel kültür ve siyerde okul/ilçe derecelerim var belirteyim, yani bunun siyasi görüşle alakası yok.

Tabi Malatya'lıyım...

Olabilir ne güzelmiş burada hiç denk gelmedim ben yarışmaya falan şanssızlık işte

Siyasi demedim ben görüş olarak

Tamam sağ ol cevapladığın için

• Burnun büyük değil ki.
  • Takam kafana boşver.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.