Şimdi Ara

Tıpmı daha zor veterinerlikmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puan olarak tabıkı tıpla veterınerlık aradında uçurum var ama iş bakımından doktor konuşabilen derdını anlatan canlıya bakıyor veterinerler derdını anlatamayan zavallı hayvancıklara bakıyor ameliyat ediyor sizce hangisi daha zor.

Ben misal tıp kazanamayıp dişe eczacılığa giden gördüm ancak hiç veteriner olan görmedim sebebi nedir :D

doktor insanı öğrenmek için 7 sene okuyorken, veteriner
    hekim insan dışındaki bütün canlıları nasıl 5 seneye
    öğreniyor onu hiç anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqberk06 -- 22 Kasım 2015; 3:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baytarlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqberk06

puan olarak tabıkı tıpla veterınerlık aradında uçurum var ama iş bakımından doktor konuşabilen derdını anlatan canlıya bakıyor veterinerler derdını anlatamayan zavallı hayvancıklara bakıyor ameliyat ediyor sizce hangisi daha zor.

Ben misal tıp kazanamayıp dişe eczacılığa giden gördüm ancak hiç veteriner olan görmedim sebebi nedir :D

doktor insanı öğrenmek için 7 sene okuyorken, veteriner
    hekim insan dışındaki bütün canlıları nasıl 5 seneye
    öğreniyor onu hiç anlamıyorum.

benim arkadaşım vet okuyor .Bende tıptan daha zor olduğunu düşünüyorum aslında, fakat diğer canlıları öğrenirken gruplar şeklinde öğreniyorlar mesela büyükbaş hayvanları tek bir anatominin üstünden giderek öğreniyorlar yoksa 5 yılda nasıl bütün hayvanları öğrensin :)

puanda uçurum olmasının sebebi ise olaya dert anlatma kısmından bakma bence ,biri hayvan diğeri insan, çoğu insan hastalanan hayvanını ameliyat masrafı fazla olduğu için ölüme terkediyor mesela , ama burada insandan bahsediyorsak çok daha hassas olmak zorunda bu yüzden maaşları yüksek ve çok daha stresli , bir hata yapıp hayvanı öldürsen ne kadar üzülürsün, bide insanı düşün...

• olay insan olursa kötü hayvan ölecek olursa ölsün mantıgından ziyade türkiyede bu bölümün bu kadar düşük olmasının sebebi insanlarımızın veterinerliğe farklı bir gözle yani en çok duyduğum(ineğin g*tüne elini sokcaksın hahaha) gibi saçma düşüncelere girip bölümü eziklemesinden dolayı diye düşünüyorum.veterinerliğe pis bir meslek diye bakıyor adam ama farkında değilki insan doktorunun daha pisliklerle uğrastıgını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik mi Diş mi?
    2 hafta önce açıldı
    Veterinerlik mi hemşirelik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Mezun mu veteriner hekimliği mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.