Bildirim
tıpları sırf akredite diye seçmek (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam aramızda neredeyse bin kişi var siz bu sıralamalardan yazdıysanız ben diğer tercihlerme de bakayım:D sivas yükselecek gibi böyle bir kişiyi de gördüm youtubeda da 14kdan yazan biri vardı sırf kayserili diye. benim sivas olayı da yatıyor gibi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son listeyi atar mısınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ona bakarsanız geçen sene tavandan seçen kişi 6kdan seçmiş. Çok umutsuzluğa kapılmayın derim. Ayrıca tıp kontenjanlari artırıldı bence geriyede çekebilir. Bana sbü gelmezse inşallah beraber okuruz ☺️☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam atmayayim ya sonuç açıklanınca nereyi kazandığım ifşa olur burada söylemeyi düşünmüyorum :D son günlerde tercih sırasında birkaç değişiklik yapmıştım
-
bakalım hocam yazdıklarımızdan hangisi gelirse artık :)
-
Fakültenin akredite olması çok önemli tabii ki zaten köklü tıp fakültelerinin çoğu belki de hepsi akreditedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X