Rezaletin dik alasıdır. Ulan taban puanı kaldir ama tıpın taban puanina dokunma. Ne anladı millet bu işten. Millet gene gürcistana tip okumaya gidecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpın taban puanının kalkmamış olması

-
-
Tıp mezunu kasiyerlere ihtiyacımız var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıpa girmen için kontenjanın çok artması gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden kaldırılsın ? Her bölümü kalitesizleştirmeye çalışmayın.
-
bulgaristan'da tıp okuyup avrupada tıp okudumcular gelmeden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bulgaristan uzakdoğuda mı alüminyum?
O değilde çok param olsa Bulgaristan'a turkce egitim veren bir tip fakultesi açardim. Bir sirket falan bu işe girse iyi para kaldirir.
Madem taban puan var o zaman aç abi Turkiye bulgaristan sinirina bir tip fakultesi Edirne den git gel yapsınlar. Bulgarların sesi de çikmaz. Vergi vs... alacak en nihayetinde olmadi 3-5 rusvet verirsin.
bence de kalkması gerek ya da koşullarının değiştirilmesi gerek
sadece sınava dayalı sistem yerine sözlü mülakat gibi elemelerin de gelmesi gerek
--------
ama bu sistem için de gelecek sene başlayacak lise 1ler için(yani 5 sene sonra) uygulanması lazım yoksa diğerlerine haksızlık olur,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Şubat 2022; 1:3:57 > -
tr'de sözlü mülakat mı hmm hangi film o?
Türkiye'de mülakat = iltimas.
YKS'de birinci olmuş ama hiçbir tıpa giremeyen insanlar olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikadaki gibi olmalı, bir bölüm 200 öğrenci alacaksa, o üniversite 1000-1200 kabul almalı ve elemelerle 200e düşürmeli, o elemler de tıpa uygun mu uygun değil mi ona göre araştırmalı
bazı yerlerde sağlık mülakatı yapılıyordu ama çoğunda kaldırıldı, elleri titreyen biri cerrahlığı yapamazsa mesleklerde ona göre elenme olmalı
nasıl göz numarası belirli bir numarayı aşarsa pilot olamadığı gibi
onun gibi elemeler olmalı
----------
tabii ki 5 yıl sonra lise 1 ler için haksızlık olur ona göre lise seçtiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Şubat 2022; 12:0:2 > -
Türkiye gibi bir ülkede çok spesifik alanlar hariç mülakata falan aşırı karşıyım ben. Abd’de bile ünilere veliler tarafından paralar ödenip baskılr yapılıp mülakatta çocuklarını öne çektiriyorlar Türkiye gibi denetlemenin olmadığı ve torpilciğin zaten alasının olduğu ülkede yıkarlar orayı. Seni beni o fakültenin kapısına bile yaklaştırmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praxiteles -- 13 Şubat 2022; 12:11:35 >
Dediğiniz doğru ama Türkiye'de düzgün işlemeyeceği için yapılmaması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mülakata ben de karsiyim ama sinav puaniyla da hem yigilma sorunu var diğer taraftan da ÖSYM insafina kaliyorsun.
Test cozmeye ayrilan vakitte buyuk israf ayrica.
Kötü bir sistemi daha kötü edecek bir sistemle değişmenin manası yok ama.
amerikada böyle olmuyor ki (tıpı bilmem lisansta)
lisans sonrası program olarak geçiyor tıp fakültesinde hocam, farklı başvuru kabulleri var
Neden kaldırılsın ? Her bölümü kalitesizleştirmeye çalışmayın. |
Tıp mezunu kasiyerlere ihtiyacımız var
|
Türkiye gibi bir ülkede çok spesifik alanlar hariç mülakata falan aşırı karşıyım ben. Abd’de bile ünilere veliler tarafından paralar ödenip baskılr yapılıp mülakatta çocuklarını öne çektiriyorlar Türkiye gibi denetlemenin olmadığı ve torpilciğin zaten alasının olduğu ülkede yıkarlar orayı. Seni beni o fakültenin kapısına bile yaklaştırmazlar. |
tr'de sözlü mülakat mı hmm hangi film o?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X