Bildirim
Tipim Nasıl Duzelir (SS'li)
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fotografları düzelt önce. tip düzelmez bu arada -
-
Başımı çevirme gereksinimi duymadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız için kendini değiştirmeye çalışan abazalara ayar oluyorum.
Modern tıp burada tükeniyor
O tip düzelmez
Bol bol dua et
O kadar mi kötü tip gelisti ya
quote:
Orijinalden alıntı: Meyer Lansky
O tip düzelmez
Bol bol dua et
İnsanların size baktığında ne kadar iyi bir insanmış kendini düzeltmis tebrik ederim demesini istiyorum Bakıldığında ayı gibi değilde bayanlar tarafından beğenilen dış çevresi tarafından Ayı görüntüsü yerine normal bir insan görüntüsü olsun istiyorum Çocukluğum kilo ile geçti Ben yolda bırakın abazaligi Bir bayan görünce abaza damgası yememek icin kafam egik yuruyorum Bayanları cinsel objeden çok daha fazlası olarak görüyorum Onları da insan olarak görüyorum ve pozitif yorumlar almak istiyorum bu beni abaza yaparsa ben abazanin önde gideniyim
Elim Ayağım titredi su yoruma Cidden üzüldüm bu görüntüyü bıraktıysam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 9 Eylül 2014; 4:18:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
quote:
O tip düzelmez
Bol bol dua et
İnsanların size baktığında ne kadar iyi bir insanmış kendini düzeltmis tebrik ederim demesini istiyorum Bakıldığında ayı gibi değilde bayanlar tarafından beğenilen dış çevresi tarafından Ayı görüntüsü yerine normal bir insan görüntüsü olsun istiyorum Çocukluğum kilo ile geçti Ben yolda bırakın abazaligi Bir bayan görünce abaza damgası yememek icin kafam egik yuruyorum Bayanları cinsel objeden çok daha fazlası olarak görüyorum Onları da insan olarak görüyorum ve pozitif yorumlar almak istiyorum bu beni abaza yaparsa ben abazanin önde gideniyim
Trollemek için yazdım yorumu, kilo problemim var benimde ama sadece bayanlar için kendimi değiştiremem. Kendine yakışanı giy kilo ver body'e git ama bayanlar için yapma, 3 günlük dünyada harem kursan ne olacak geçici zevler.
Yorum için kusura bakma hop diye bayanlar nasıl begenir dedin kafam attı, başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smite- -- 9 Eylül 2014; 4:34:22 >
-
Bi dahaki sefere kralsın be oğlum. -
Nuri Şahin misin?
Kafan ve bunun çok kocaman.
Kilo verirsen bence iyi olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu
Nuri Şahin misin?
Kafan ve bunun çok kocaman.
Kilo verirsen bence iyi olursun.
çok kocaman
O tipi kurtarman için sadece 1 yol var oda kafa ameliyatı olcaksın yaw hehe
şu durumda bile iyisin ki
Kardeşim bence kötü değilsin dert etmene gerek yok, ayrıca naparsan yap ön yargıyı kıramassın sen çevren tarafından iyi biri olarak bilinirsen zaten sorun kalmaz. Çünki insanlar gelip sana sormaz nası birisin diye seni tanıyanlara sorarlar ve yaptıklarına bakarlar -
Bence süpersin de tek eksik yuzun çok tombul , yanaklardan biraz eritsen çok yakışıklı olucan
Kimse kimseyi kandırmasın bu çocuğa kimse bakmaz, en iyisi kafa ameliyatı olsun yüz naklide olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Kalp-Hırsızı
Kimse kimseyi kandırmasın bu çocuğa kimse bakmaz, en iyisi kafa ameliyatı olsun yüz naklide olabilir
Birader cidden yeter amacın ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
quote:
O tip düzelmez
Bol bol dua et
bunları kızlar için yada şöyle böyle desinler diye değil kendin için yap ve karşı tarafa da öyle hissettir zaten öyle derler merak etme.
-
Estetik cerrahına gitsen adam mesleği bırakır
Kafayı kökten kesmeyi dene
Benzer içerikler
- bimde pirinç unu varmı
- işkur"dan işe girmek dezavantajları
- neden kilo alamıyorum testi
- sana karşı birşey hissetmiyorum diyen erkek
- birinin telefonun uçak modunda olduğunu nasıl anlarız
- black friday ne zaman 2024
- prompt mühendisliği
- walmart dolandırıcılığı
- elon musk roket
- vtouch nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X