< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 1 Aralık 2019; 18:31:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 1 Aralık 2019; 18:31:45 > |
Şu memur parasını az görerenlere de ayrı sinir oluyorum.Asgari ücretli bunların gözünde taşı kemiriyor her halde.
|
Evet arkadaşlar, hayat gerçekten çok acaip. 2014 yılında liseden mezun olduktan sonra tıp kazanamadım ve mezuna kaldım. Mezuna kaldığım senede eczacılığı kazandım ve bitirdim. Şimdi ise özel bir havayollarının pilot yetiştirme programına kabul edildim ve inşallah 1.5 seneye pilot olarak kokpitteki yerimi alıcam. :D
@Ankaratıplı@pyrokinesis @ilk mezun senem @Anliyorumm @alimmm78 @Bağdatlı Ruhi @ginzo9 @IT Engineer @İmam Bayıldı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 14 Mayıs 2014; 22:38:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 14 Mayıs 2014; 23:09:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chealin -- 14 Mayıs 2014; 23:12:28 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |