Şimdi Ara

Tıpı 4. Sınıfta bırakıp bilgisayar mühendisliğine geçmek mantıklı mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ben de üni3. sınıf öğrencisiyim tekrar hazırlanıyorum. Gerçekten şu an yks çok kolay geliyor eğer 4 sene tıp okumuşsanız rahatlıkla yks yi halledersiniz

• Ben de tam tersini yapmaya çalışıyorum. Bilgisayar mühendisliği kaydımı dondurdum. Tıp için hazırlanıyorum. İnanın yazılım, kodlama felan zerre ilgimi çekmiyor. İnsan fizyolojisi, anatomiye felan daha fazla ilgim var.

Keşke İskandinav ülkelerindeki gibi bir eğitim sistemimiz olsaydı da talebeleri daha küçük yaştan itibaren itidatlarında göre ayırıp öyle eğitim verilse.

• Kardeşim asla geç kalmadın. Eğer Tıp okumak istemiyorsan artık ve dahası ilgisizlikten derslerin kötüleşmeye başladıysa, zaten bırakıp istediğin bölüme geçmezsen o tıp olur sana 9-10 yıl. Bu hayatta istediğin meslekleri yapacaksın, ki hem mutlu olasın hem daha iyi para kazanasın.

Para heryerde, her meslekte kazanılır. Önemli olan, sevdiğin işten para kazanmak. Ben böyle bakıyorum hayata.

• Hocam sağlık sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum , kesinlikle geçin. Doktorların şu anda rezalet çalışma şartları var. Parası için yapılacak bir iş değil zaten. Şartlar önümüzdeki yıllarda iyileşecek gibide gözükmüyor. Aman bu kadar okudum bari bitireyim kafasına hiç girmeyin bence .Zararın neresinden dönerseniz kardır.

• Naptınız acaba sizinle birebir aynı durumdayım. Lütfen iletişime geçebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdddddddddddd x kullanıcısına yanıt

iletişime geçebilir miyiz lütfen sizinle tıpa tıp aynı durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdddddddddddd x kullanıcısına yanıt

hocam ne yaptın. şu an tıpa tıp senin durumundayım

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar eski üniversiteye kesin dönülebiliyor mu? dönemezsin deme hakları var mı? ben geçtiğimiz yaz merkezi yatay geçişle X üniversitesi hukuktan Y üniversitesi hukuka geçiş yaptım beni burada 3.sınıf yaptılar.Sene bittiğinde geri dönüş hakkımı kullanabilir miyim? Geri dönüş hakkımı kullansam beni bir alt sınıftan başlatırlar mı derslerimi saymazlarsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.