Şimdi Ara

Tıpçıların özgüvensiz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimsenin itiraz etmemesi gereken bir durum.

Bre! Öküzoğlu öküz; 40 soruda 40 doğru matematik yapmışsın işsiz kalırım diye doktor oluyorsun. Ulan sen bile işsiz kalacaksan bu ekonomik ortamda tıpçılık seni kurtarır mı?

Oğlum kendinize az güvenin la. En sevdiğimiz ders matematik olduğu halde matematiğin hiç olmadığı bir bölümü yazmayın. Uruk-Hai'nin bedduası üzerine bölüm yazmayın. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Bormann -- 5 Temmuz 2022; 21:0:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "En sevdiğimiz matematik olduğu halde matematiğin hiç olmadığı bir bölümü yazmayın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 5 Temmuz 2022; 21:0:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DemirdenLeblebi kullanıcısına yanıt
    ŞCJSXJWLXJWKXŞJSKX

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    hangi eyalet hocam bi acı kahvenizi içmek isterim ben Arizonadayim, yeni bir tür çıktı burada araştırmanizi bu yönde yapmanızı tavsiye ederim. şekil olarak insan gibiler, konusabiliyorlar ama biraz değişik yuvarlamali. saçları lanet olası tencereyle kesmiş gibi yanları sıfır. üzerlerinde cırtlak renkli naykiiler var. anlayamıyorum nereden türediler, ayrıca çok kabalar enflasyon amerikada berbat oldu diyince ağzıma lanet olası kaktus parçası soktular. Ah adamım kurtar bizi.

Anna'm olmasa bende döneceğim Türkiye'ye ama işte düzen var 1 galon 4.6$ olmuş. Daha yeni BMW M8 aldım ayda 299$ nasıl ödeyeceğim kara kara düşünmeye başladım. Türkiye'de olsam en azından hayalini kurmaz şahine binerdim. borç zor zor 299$ için ben 12 saat çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.