< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpçıların hayatı yok !! (5. sayfa)
-
-
Uzman doktorum, 1.5 yıldır uzmanlık tapıyorum. 1.5 yıldır ayda 1500 hasta bakıyorum hiç 15k maaş görmedim. En çok 13 en az 9.6 aldım ortalama 11 diyebilirim. Öyle 20 kazanan arkadaşım hiç yok hatta bir çoğu performans nedeniyle 8 10 k arasında kazanıyor. Verdiğiniz rakamlar hatalı ve çok yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GÖRDÜĞÜM EN FAYDALI EN DOĞRU KONU.
TIP
Tıp isteyen ve seven için güzel yazı ama benim gibi mühendislik isteyen birinin fikrini değiştirmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten mühendislik isteyen tıp yazsın diye değil tıp yazmak isteyip sosyal medyada gördüklerinden dolayı soğuyan arkadaşlar için yazılmış bir yazı . Yorumunuz için teşekkürler .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hastanenizden vs kaynaklı olabilir . Gerçi size işi öğretecek değilim lakin tanıdığım acil uzmanı olup 17-22k arasında alan ve diğer uzmanlıklardan da 13-17 arası olan tanıdıklarım var . Bizzat görmediğim şeyleri söylemiyorum .
Çevremdekiler genelde böyle olduğu için genellemiştim . Demek ki doğru değilmiş . Belirttiğiniz iyi oldu teşekkür ederim .
Değil 10k 50k ya bile çalışmadan girdim diyebilecek tek bir insan yok memlekette. Varsa da milleti kandırıyordur -
Bence kendini kandırıyordur :D . Buna inanan insan olacağını sanmıyorum .
Up güzel konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
piyasaya çok ters konu.. acaba kim haklı diye sorgulatıyor. Tıp okuyanlar cevaplayabilir mi
-
zorunlu görev yüzünden yazılmaz
-
Zorunlu görev garanti atamanın göstergesi 2000li yıllarda bir ara kaldırdılar ve işsiz doktorlar oldu
Zorunlu görev olmazsa hocam 2 sene boyunca iş aramakla uğraşırsın yok hastane kadro açmaz senin istediğin yer açılmaz bekle de bekle
Ama zorunlu görevde kadrolar fazladan açılıyor (çünkü belli oranda istifa edecek olacağını düşünüyorlar ve asistanlikta giden olacak sekilde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Temmuz 2024; 19:50:42 >
Haksız değil tam komiteden çıktım diyorsun 2 gün sonra yeni komite başlıyor kafanı kaldıramıyorsun
Hocam komiteler en kötü ihtimalle ayda 1 olmuyor muydu
Komite derken komite konularından bahsediyorum.Ben şahsen ilk günden başlamazsam ipi kaçırıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Loky19Hocam komiteler en kötü ihtimalle ayda 1 olmuyor muydu
Hocam öyle olsa dahi günde kac saat çalışıyorsunuz? Günü gününe çalışınca rahat geçersiniz diye düşünüyorum
1-2 saat çalışıyorum sınav yaklaşınca 6 saate kadar çıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: Loky19Hocam öyle olsa dahi günde kac saat çalışıyorsunuz? Günü gününe çalışınca rahat geçersiniz diye düşünüyorum
bir keresinde çarşamba komite vardı perşembe diğeri başlamıştı aw
-
Hocam günde 1-2 saat sanki ölüm değil gibi
Davulun sesi uzaktan hoş gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X