Şimdi Ara

TIPÇILARA SALDIRMAYI BIRAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen kazanamadiginiz icin ya da muhendislik yazip pismanlik yasayarak tıpçılara vurmayı kesin.. evet bazısı para için istiyor olabilir ancak bizler gelecekte hayat kurtaracağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmm caniş

Mühendislik yazdım, puanım tıpa yetiyordu, tıpçılara saldırmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Temmuz 2017; 18:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sildim (nefret söylemi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadesofcool -- 1 Ağustos 2017; 9:49:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Tmm caniş

Mühendislik yazdım, puanım tıpa yetiyordu, tıpçılara saldırmıyorum

tesekkur ederiz

• shadesofcool kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nereyi yazmıştınız

• Noldu la doktor olmadan havaya mı girdiniz.Forumda puanı tıpa yetip gitmeyen o kadar adam var.Ne yaptınız ki neyle milleti aşağılıyorsunuz?
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Marmara yazdım hocam, emin değilim biraz korkuyorum ama siz tahminde gelir demiştiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktor egosu olmasa kimse kimseye durup dururken saldırmaz.

Gurur tablosu hebele hübele diye başlık açarsan tabi karşı çıkanlar olur.

Foruma onlarca doktor maaşı başlığı açtın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herr Professor

Doktor egosu olmasa kimse kimseye durup dururken saldırmaz.

Gurur tablosu hebele hübele diye başlık açarsan tabi karşı çıkanlar olur.

Foruma onlarca doktor maaşı başlığı açtın.

fark ettiysen o basliklari gece açtım ki yanlis anlasilmalar olmasin diye, orada amac forumda bulunan bu kadar çok tıp adayinin aklindaki soru işaretlerini gidermekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 30 Temmuz 2017; 18:58:17 >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Puanı yetip de gitmeyenlerin tıp seçenleri aşağılamaya çalıştığını görmedim hiç, son zamanlardaki 1-2 başlık haricinde (ne tıpla ne mühendislikle ilgisi olan insanların açtığı) kardeş kardeş tartışıyordu herkes
  •  TIPÇILARA SALDIRMAYI BIRAKIN
    Bu yazdığına karşılık yazdım.
  • tebrikler hocam egoyu bölüme başlamadan hazırlamişsiniz bu gösteriyor ki doğru doktor olma yolundasiniz hayırlı olsun şimdiden
  • Bune düşmanlık arkadaş mühendis de bizim mühendisimiz doktor da bizim doktorumuz. Ikisi de bu ülkeye fazlasıyla lazım keşke herkes ona buna bakmayı bırakıp kendini gelistirse

Evet biri kalkıp da mühendisler olmadan doktorlar olmaz diyorsa o mühendis sayılı insanlardan biridir ve ar-ge alanında çalışıyordur, en azından ben söylemeye çalıştığının doğru olduğunu düşündüm ve bu çıkarımı yaptım. Arkadaşı hiç dikkate almasam daha iyi olacaktı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızdoktor

Bune düşmanlık arkadaş mühendis de bizim mühendisimiz doktor da bizim doktorumuz. Ikisi de bu ülkeye fazlasıyla lazım keşke herkes ona buna bakmayı bırakıp kendini gelistirse

hepimizin temennisi böyle olması

Ben onu haklı vs. bulmuyorum dediği yanlış.Ne mühendis doktordan üstündür ne doktor mühendisten üstündür.İkisinin de çalışma alanı amaçları vs. çok farklı.Benim lafım tıp yazıp mühendislik vs. yazanlara sallayanlara ve kendini bu yüzden üstün görenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 30 Temmuz 2017; 19:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Ben onu haklı vs. bulmuyorum dediği yanlış.Ne mühendis doktordan üstündür ne doktor mühendisten üstündür.İkisinin de çalışma alanı amaçları vs. çok farklı.Benim lafım tıp yazıp mühendislik vs. yazanlara sallayanlara ve kendini bu yüzden üstün görenlere.

burada kimse böyle bir şey amaçlamıyor muhendisler de kendileri için isterlerse gurur tablosu konusu açabilirler diger meslekler de açsın kimse kimseye sen açamazsin gibisinden bir şey demiyor

Benim sıkıntım da aynı, zaten tercihlerimi de 2 bölüm arasında kullandım kalkıp da istediğim/okumayı düşündüğüm/belki okuyacağım? bölüme dümdüz saldıracak halim yok
    O zaman kusura bakma kırdıysam affola.
  • 4 senedir forumdayım hiç bu dönemlerde bu kadar tartışma görmemiştim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.