PLAN DEĞİŞTİ YENİ TAKTİKKK Yok abi yok bu böyle olmicak.Taktiği değiştiriyorum.Kapanma taktiğine geçiş.Bu hafta full günde 8-10 saat ayt mat basıyorum.Başka ders yokk.Sonra biyo sonra fizik sonra kimya sonra full deneme.1 HAFTADA BİR DERS BİTİRİYORUZ PEKİ NEDEN ÇÜNKÜ BAŞKA ÇAREM YOK.Ayt mat eksiğim yok zaten 3d soru bankasını bitiricem.Ha bu arada 2 günde bir tyt genel denemesi yüklüyorum.ARANIZDA TIP KAZANAN VEYA DERECE YAPAN VARSA ALLAH İÇİN YAZSIN BU TAKTİK İŞE YARAR MI OLM KAFAM Bİ TRİLYON. |
TIPÇILAR DERECE YAPANLAR YETİŞİN

-
-
yaramaz patlarsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam devam ettirememek anlamında mı yoksa taktik çöp anlamında mı
-
tıpcıların hepsi derece yapmıstır
mühendislerin bir kısmı derece yapmıstır
esit agırlıkcıların hicbiri derece yapmamıstır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anasını satayım 109 kişi görmüş hiç mi derece yapan tıp kazanan yok insan bi fikir belirtir taktik verir nerde dh ruhu
-
Hocam herkesin kendine göre çalışma stili oluyor eğer verim alabileceğinizi düşünüyorsanız bunu nasıl yapacağınız çok da fark etmez diye düşünüyorum. Ayt matematik konularınız bitmiş gibi olduğuna göre eğer konuları unutmazsanız bence diğer derslerden eksik olduğunuz kısımlara bakın ama sb çözünce aklınızda kalacaksa önce sb çözün sonra diğer derslere bakın. Yani çalıştıklarınızı unutmayın boşa gitmesin harcadığınız zaman. Fen ve geometri için de konu elemeyecekseniz onların konularını sağlam bir şekilde bitirin aytde konuya hakim olmak denemeyle pratiklik kazanmaya göre ön planda kalıyor bence. En önemlisi de zaman az diye düşünüp çalışacağınız konuları sırf bitirdim diyebilmek için bitirmeyin. Örneğin aytye 1 ay kala konularınız yarım yamalak biter denemelerde de öyle böyle netler gelir ama gerçek sınavda emin olmadığınız bir öncül bile size -1,25 olarak geri dönebilir. Ama konuları aytye 1 hafta kala bile mantığını anlayarak bitirip soru tiplerine de aşinalık kazandıysanız iyi bir sonuç elde edebilmeniz mümkün olacaktır bence
-
tavsiyelerinizi dikkate alacağım sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam şimdiden başarılar dilerim. Hedefiniz tıp mı? Belirli bir şehir ya da üniversite var mı aklınızda
-
hedefim tıp hocam izmir olursa mükemmel olur ama her şey çok kötü gidiyor
-
derece yapmış biri bana akıl verip yol gösterse ne güzel olur
-
Anladım hocam. Denemelerde iyi veya kötü sonuçlar gelebiliyor ama nihayetinde gerçek sınavda ne yaptığınız önemli. Özellikle konuları iyi bir şekilde halletmeye bakın. Sadece ayt için değil tyt için de eğer eksik olduğunuzu düşündüğünüz konular varsa onların da üzerinde durun çok faydalı olur bence
-
peki hocam öyle yapacağım
-
Hocam hangi sıralamaları derece olarak gördüğünüzü açıklarsanız daha çok cevap alırsınız bence.
-
30k ve altı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X