Şimdi Ara

tıpçı abinizden tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yolun sonuna geldiniz, tabi ki en iyi tavsiyeyi ben veririm demiyorum ama yaklaşık 2017den beri forumdayım ve gerçekten çok faydalandım

-öncelikle sakın ama sakın gözünüzde büyütmeyin emin olun kitapçık karşınısa geldiğinde rahatlayacaksınız
    -sorular uzaydan gelmeyecek çok zor olmayacak hatta zor bile olmayacak
    -biliyorum bu yıl biraz alengirli geçti ama emin olun mutlu olacaksınız
    -ben önceden düşük yapmıştım şimdi yapamam diye asla düşünmeyin ben 2018de 75k 2019da hamda 10 yerleştirme 12k yapmıştım
    -sizi kötü etkileyen insanlardan uzak durun şu günlerde

hepinizi seviyor ve çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı biliyorum.
    başarılar diliyorum hepinize dostlar

(sınavdan sonra tıp isteyen arkadaşlar soru sorabilirler çekinmeyin bir mesaj uzağınızdayım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azeltek kullanıcısına yanıt
    bence fakültenin hangi şehirden olduğundan ziyade eğitimi nasıl buna dikkat etmelisin. erzurum atatürk üniversitesi köklü ve kaliteli bir tıp fakültesine sahip diye biliyorum. yeni açılanlardan ziyade sistemi ve kadrosu sağlam fakültelere yönelmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azeltek

Bu mesaj silindi.
    Mesela Erzurum'u ne yönden soruyorsun.Şehir olarak mı insanı olarak mı yoksa fakültenin düzeyini mi,imkanlarını mı veya zorluğunu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Azeltek

Bu mesaj silindi.
    Erzurum u konu edinersek hocaların akademik kariyerleri ve fakülte sistemi güzel.Ancak maket sıkıntısı mevcut.Labaratuvar dersleri sıkıntılı.Dersler boş bile geçebiliyor.Haliyle pratik anlamda yetersizlik mevcut.Hem de köklü bir üniversite olmasına rağmen.TUS başarısı üniversitenin düşük.Bunun tam nedenini bilmiyorum.Çünkü hastane bakımından hocalar bakımından gayet kaliteli gerçekten.Dershane bakımından fiyatlar çok çok uygun diğer illere göre.Örneğin Ankara 20-30 milyara varırken burada taş çatlasa 15 milyar ki o da düşük ihtimal.Hocaların türkiye genelinde dolaştığı söyleniyor zaten.Yani farklı illerde hangi hoca derse giriyor ise buraya da aynı hoca geliyor.Kısaca Erzurum adına pratikte ciddi eksiklikler mevcut.
    Ancak fakültenin sosyal faaliyetleri fazla ve üniversitenin kampüsünü anlatmaya bile gerek yok gayet güzel.

• Azeltek kullanıcısına yanıt
    Tus baya bireysel bir sınav her yerden yüksek puanlar çıkabiliyor tabii bunun oranı hacettepede cerrahpaşa daha fazla.işin ilginç tarafı bazı okullar ortalamada çok iyi yerleri geçebiliyor mesela bozuk'un tus ortalaması çapa'dan iyi olabiliyor ama pek de anlamlı bir veri değil bence.
    Ben eğitim kalitesi adına çok fark edeceğini düşünüyorum bu saydığımız okullar her zaman öndedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Tıp İngilizce okuyorum. Oldukça memlunum. Küçük illerde türkçe okumaktansa büyük bir şehirde ingilizce okumayı tervih ettim. KAMPÜSÜMÜZ ÇOK GÜZEL. Aşırı soğuk ama ona yapabilecek bir şey yok. Eğitim güzel. İnilizce 100-100 ama pek de 100-100 anlatılmıyor. az çok ing var ise kolaylıklaaa halledersin.
    Maketlerimiz bence yeterli ya djkjf lablarımız iyi bence. ZAten çok kişi katılmıyor.. Atatürk üni'yi merak edenler için bu sene GÜNCEl bilgilerle video hazırladım.
    Atatürk Üni İngilizce Tıp :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi - Türkçe Tıp Fakültesi ile Farkları
    https://www.youtube.com/watch?v=BygoO_sgugA&feature=youtu.be

Atatürk Üni Türkçe-genel tıp- ulaşım-konaklama-akreditasyon-eğitim :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Her Şey - Eğitim, Akreditasyon, Yurt ve Diğer İmkanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=dCXGdHLpJXo&feature=youtu.be

Atatürk Üni Kampüs Turu :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi - Kampüs Turu
    https://www.youtube.com/watch?v=bWaoPKTp5UA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgintıbbiyeli -- 8 Temmuz 2020; 22:19:49 >

• gezgintıbbiyeli G kullanıcısına yanıt
    Çekimler güzel olmuş ellerinize sağlık.Özellikle kampüs videoda bir farklı görülmüş.

Evet dediğiniz gibi katılım düşük ancak temelde iki sebebi var biri yoklama bir diğeri de derslerin artık önemsiz hale gelmesi ki bu durumun oluşması ise hocaların derse katılımı diye düşünüyorum.

Ancak katılım düşük olsa da bazı maketlerin olmadığı,katılmın biraz fazla olduğunda yetmediği gerçeğini değiştirmez:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız nadir de olsa tam katılım sğlayınca öyle kalıyoruz haha beğenmenize çok sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.