Şimdi Ara

Tıpa gelmek isteyen kardeşlerime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. Sınavıma 1 hafta var dostlarım şuana kadar genel düşüncemden bahsetmek istiyorum. Öncelikle yine klişe olan şu lafı söylemek istiyorum. Sevmeden gelmeyin arkadaşlarlar inanın yürümez kafayı yiyecek arkadaşlarım var şuanda. Seven için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Onun dışında çalışma alışkanlığınızın kesinlikle olması lazım. Çok çalışmanız gerekecek. Bir aylık bir komitede verecekler size en az 40 50 not herbiri en az 7 8 sayfa bunları en az 2 3 tekrar atmanız gerekecek. Bunun içinde çalışma alışkanlığınızın olması lazım. Zaten o sıralama emin olun tamamiyle çalışma alışkanlığı olan kişileri almak için koyulmuş emin olun. Kısa sürede bol notu çalışma alışkanlığı olan kişi bitirebilir.

Onun dışında 3 yıl bu yks ygs lys çekmiş 2 yıl mezunlık çekmiş biri olarak net şunu söyleyebilirim ki o yıllardan çok daha rahat emin olun. Tamam her ay sınavımız var son 2 hafta gömülüp çalışmamız gerekiyor ama ilk 2 hafta da kafamız rahat oluyor. İstediğimiz gibi gezip tozabiliyoruz istediklerimizi yapabiliyoruz. Yks sürecinde bu pek mümkün olmuyordu.

Son olarak Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. Varsa sorularınız müsait zamanımda cevaplamaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 3 yıl sınava girmişsiniz sırasıyla kaçtan kaça çektiniz merakımdan soruyorum
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    32 23 13

İlk yıl geo 0 olması
    2. Yıl dikkat hataları malesef etken oldu. Özellikle sınav anı hakkında bir konu açmak istiyorum ama çok zaman bulamıyorum

• Hocam bizim komiteler 2 ayda 1 oluyor şanslıymışız :))

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ilki bitti ikincisine girecez ya

• Mezundayken 2 sene üst üste psikolojik olarak çok yıprandın mı ya da nasıl üstesinden geldin ilk mezun senemdeyim şuan bile ağır gelmeye başladı hocam :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezundantıpa20 M kullanıcısına yanıt
    Zordu tabiki şimdiki zamanlarından çok daha zordu. Ama bir şekilde geçiyor işte. Sadece sabır ve düzenli çalışmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP isteyenler SDÜ ye gelsin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reis bende mezunumda kafayi yemek uzereyim sen 3 sene ust uste nasil calistin ya

• Paşamız tıp okuyor.Eminim insanlara yardım etmeyi sevip çocuklugundan beridir de doktor olmak istiyordur.Kesin.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Abi boşver onu bunu biz yapacaklarımıza bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Paşamız?

Önce üslubunuzu düzeltin sonra konuşalım

• Doğru plan ve düzenli her gün çalışmak önemli hocam. Yani çalışma arasına gidipte 10 gün kafa dinleyeyim vs demeyin. 1 2 gün max yeterli. Biraz da hayallere doğru yürümek insanı körüklüyor derse karşı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.