Şimdi Ara

TIP VE DIS KAZANANLAR TAVSIYELERINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyelerinizi bekleyen bir cok kisi var bende dahil olmak uzere neler yaptiniz nasilcalistiniz neleri cozdunuz anlatirsaniz aydinlatirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınavlarda hızını ayarlaman gerek. öyle gün 500-600 soru çözücem diye bir sınır koymana gerek yok önemli olan eksik konunun kalmaması
    edit ygs 16 500 lys 5985
  • Bio ve kimyada konulari a4e 2ye katlayarak ozetle yaz. Otobuste serviiste falan oku. Karda olursun yani ben organige not cikardim otobuste okudum 2 sb bitirdim, ama iyice ogren oyle nasilsa otobuste diye laylaylom okuma. Bio da da sistemleri ozellikle dolasimi durakta okudugumu hatirlarim, ben bunu gec fark ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik ve geometride bol bol soru çöz kaliteli ve zor kaynaklar olsun karekök gibi (çok zor olmasına gerek yok)
    fende ise bol bol konu oku 10 konu oku 1 test çöz, matematikte ise durum tam tersi 10 test çöz 1 konu çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyenekosankiz

Bio ve kimyada konulari a4e 2ye katlayarak ozetle yaz. Otobuste serviiste falan oku. Karda olursun yani ben organige not cikardim otobuste okudum 2 sb bitirdim, ama iyice ogren oyle nasilsa otobuste diye laylaylom okuma. Bio da da sistemleri ozellikle dolasimi durakta okudugumu hatirlarim, ben bunu gec fark ettim

Organiği son günler bakıodum fulledim,organik biraz soru değilde ne bilim;ygs mat gibi o anda görücen işlem yapcan.
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorular acayip basitti yapmayın tep bas. bile sormamışlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene başından beri bir sistem belirle öyle devam et. Benim sistemim şöyleydi. Öncelikle hep dershaneyle beraber hareket ettim. okul bi nevi tekrar gibiydi.
    fizik bence çok önemli. fizikte dershanede konuyu işliyorduk. eve geliyordum. ders kitabından o konuyu okuyordum yavaş yavaş. ardından çıkmış soruları çözüyordum teker teker her şıkkını anlayarak. eğer eksiklik hissediyorsam bir ya da iki test ekliyordum üstüne. (fizikten tek bir kitap bitirmedim. çıkmış sorular candır.)
    kimyada ise aynı şekilde dershanede işle eve gel ders kitabı oku. ardından soru çöz. kimya için bir taktiğim yoktu açıkçası zaten kolay oluyor.
    biyoloji korkulu rüyamdı. bunu okul hocam sayesinde aştım. 12. sınıf ders kitabının abartmıyorum 10 kere okuyup bitirmişimdir. konudan sonra palme a b serisinin testlerini çözdüm bir de dershane kaynağı başka bir şey çözmedim. biyolojiyi de sıkıntısız atlattım.
    matematiğim iyiydi o yüzden çok kasmadım ama kasmalıydım çünkü sınavda çok zorlandım. 12. sınıf konularında konu çok önemli. istediğin kadar kitap bitirebilirsin serbestsin :)
    Geometri son bir aya kadar sadece dershane föyünü çözdüm. son bir aydan sonra deneme yaptım sürekli.
    sınav sonucum ygs 4800(tuvaletten dolayı erken bırakmak zorunda kaldım) lys 1400.
    Nasıl geldi geçti inan hatırlamıyorum düşünüldüğü kadar zor bir dönem değil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyenekosankiz

Hocam o sorular acayip basitti yapmayın tep bas. bile sormamışlar :D

Benim organik sakattı,sanşıma iyi geldi
  • Rahat ol şimdiden tavsiye istiyosan işin zor.Kilit nokta çalışmak falan değil rahatlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.