Ders dısında her şey. İstanbulda okuyan insanın ders çalışası gelmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp tercihinize yardımcı olayım (8. sayfa)

-
-
Hocam sıralamam 7550 Uludağ 7593 ile kapatmış sizce gelir mi?
2.sorum olarak eskişehir yazmayı düşünmüyorum daha çok eğitimi önemseyen yerler yazma tarafındayım Uludağdan sonra yakınlık ve eğitimin kaliteliliğinden Çukurova yazmayı düşünüyorum.Uludağ ile Çukurova arasına nere yazayım ya da yazmalı mıyım?Teşekkürler😄😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam uludağ hayatınızı karartabilir. İyi eğitim alcagım diye girdiginiz yola mideniz bulanarak cıkabilirsiniz bu arada gelir uludağın sıralaması her yıl düşüyor önerim esogü cukurova gülhane. Gülhane ve uludağ esogüdden daha iyi kalite olarak gülhane uludağdan daha kolay. Çukurova da zor bir okul ve oldukca kaliteli esogü en basiti aralarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Arslan İbrahimoğlu -- 30 Temmuz 2021; 14:33:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 1900 sıralama yaptım. Ankara'da tıp yazacağım . Hacettepe Türkçeyi 1. sıraya yazarım ama muhtemelen gelmeyecek. Ankara Tıbba yerleşeceğim. Ankara Tıbbın zor olduğu çok söyleniyor. Forumdan birkaç Ankara Tıplı arkadaşa sordum onlar eskiden öyle olduğunu şu an sınıfta kalmanın çok azaldığını söylediler . Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var hocam. Ankara tıp zorluyor ama kasti zorlama değil kalitesinden zorluyorlar. Çalışan herkes sınıfını geçiyor
hayatımızı nasıl daha rezil ederiz onun hesabını yapıyoruz kfmsmd
Sıralamam 16.5 k afyon ve balıkesir arasındayım memleketim kütahya bu arada afyona 1 saat afyon yazmak mantıklı mıdır?
Akdeniz Uludagdan bir tık daha iyi kabul ancak hem kiralar daha pahalı hem yol 2katı bu kadar fedakarliga degmez bence hocam sonuçta Uludagda kaliteli diyorlar tutup Nişantasi Tıpla Akdenizi kiyaslamiyorum ki.
Uludag gerçekten zor bir okul , uludag yazmayı düşünenlere yardımcı olabilirim
Kesinlikle uludag yaz , tatmin olursun 👍👍
Tatmin derken hocam?Tatmin mi olurum aci mı cekerim:)Herkes cok kotuluyor neden?Klinik egitimi nasil?
Mantıklı
Yukarı
Hocam koç tıp ile acıbadem arasında kaldım. Bana birbirlerine çok yakın gibi geliyor size göre nasıl bir fark var
Hocam hiç oralarda okuyan arkadaşım yok bilmiyorum inanının dışardan koç daha havalı geliyor :)
Teşekkürler hocam dönüşünüz için
22400 sıralamam var kastamonu tıp düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Hocam sıralamam 4812. Dokuz Eylül ve Akdeniz arasında kaldım ne düşünüyorsunuz?
-
18K + Okul birinciligi?
Kocaeli tıpta 5. Sınıfa geçtim sorusu olan pm atabilir yardımcı olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X