ekran kartı driver sorunu
Merhaba arkadaşlar. Asus tuf gaming f15 2021 laptopum var. Ekran kartım rtx 3050. Ram eklemesi yaptım 2 tane 8 gb rami var. Ekran kartı driverının çok önceki 512.95 sürümünü kullanıyorum. Bu sürümde oyunlarda kasma donma yok. Ama eski driver olduğu için oyunlarda uyarı veriyor. Bazı oyunlarda ise oyun kapanıyor. En güncel sürüme güncellediğimde ise aşırı kasma oluyor. Hatta en güncel olmasa da kullandığım sürümün bir sonrakinde dahi sorun çıkıyor. Format denedim defalarca. Termal macun yenilendi. İç temizliği yapıldı. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pc'de internet bağlantısı yavaş
Yeni pc aldım. Driver'larını kendi sitesinden indirdim. Ama internet çok yavaş. Speedtest'ten hız testi yapıyorum. Telefonda ve başka bilgisayarda test yaptığımda 50 mbit hız alıyorum ama bu pc'de 8 civarı oluyor. Kiev serverına bağlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Yeni pcye ethernet driver kurulmuyor
Merhaba arkadaşlar. Ben asus TUF FX506HCB-HN144 aldım. Windows 10u kurdum ve asusun sitesinden fx506hcb kısmından driverları indirdim. Touchpad ve ethernet driverı dışındakiler kuruldu ama bu ikisi kaç kez uğraşsam da kurulmuyor. Ne yapmam lazım sinirim bozuldu.
Merhabalar yakın zamanda hem oyun hem günlük ihtiyaçlar için bir laptop almayı düşünüyorum da. Fiyatı 13 k yı geçmeyecek şekilde. Bu laptop gayet düzgün duruyor. Kronik sorunu falan yoksa alınabilir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer kullanan varsa önerir mi? Isınıp fps drop a falan sebep oluyor mu? Sorunları var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Üniversite 1.sınıfım. Şu an bilgisayarım yok başkasının bilgisayarını kullanıyorum. Birtakım sıkıntılardan dolayı şimdi değil de 3 ay sonra falan laptop almayı düşünüyorum inşallah. Bana max 12 binlik laptop önerir misiniz? Oyun bilgisayarı. Şimdiden teşekkür ederim.
Telefonum mobil veriye bağlanmıyor.
|
Tıp gelir mi
Tıp gelir mi
|
Benim bir laptopum var. Özelliklerini aşağı yazarım. Marka modeli lenovo y50. Genelde csgo ve ets oynarım. Çok zorlayan oyunlardan oynamam. Ancak ets2 de dahi ani fps dropları oluyor. Mesela csgo da normalde oyun içinde 200 fpslerde dolaşıyor ancak ısındığından dolayı (sanırım) birden 30 fpslere düşüyor. Oyunu kapatıp dinlendirmezsem düzelmiyor. Altına laptop cooler koydum ve altını dışarıdan fanla soğutuyorum. Ona rağmen böyle. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Özellikleri ve stres testi:
Ekran kilitlenmiyor
Eski bir ipad mini cihazım (A1432 modeli) var, ilk çıkan sanırım. Bir sıkıntısı var, çözemedim. Bu tabletin normalde kilit tuşu çalışıyor. İstersem tableti komple kapatabiliyorum. Ama ekranı kilitleyemiyorum. Bir ayardan düzeltmiştim daha önce ama sıfırlayınca eski haline döndü. Ve ayarı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.110 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar