Olur hocam neden olmasin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp tercihinize yardımcı olayım (10. sayfa)

-
-
Bence akdeniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazdıklarımı yorumlar mısınız? Kafam karışık biraz.Yardımcı olursanız o kadar iyi olur ki...İstanbulda oturuyorum ama şehir gelişmişliği çok çok önemli değil benim için.Kafamı dağıtabileceğim bir yerler olsa iyi yani.Avm kafe vs.Ailem yakın yerleriyazalım diyor.Benim için eğitim kalitesi önemli bu nedenle uzak da olsa yazmak istiyorum.Yatılı tecrübem var liseden.Ancak şehir dışı daha ayrıdır tabii ki.Gelecek için de Tus dershanesi önemli.Yazacağım şehirde bu imkanın olması da önemlidir benim için.Yazdıklarımı bu çerçevede yorumlar mısınız? Bir de tercihlerde okulu yazdığımız sıra önemli mi.Yani benden daha düşük puanlı kişi 1. tercihe yazsa ben örneğin 3 e yazsam 1. tercihe yazan benden düşük puanlı kişi mi girer?Aydınlatırsanız sevinirim bu yollardan geçmiş biri olarak.Yazdılarım:Tekirdağ,Aydın,Sakarya,İnönü,Isparta,Bolu,Kırıkkale,Zonguldak,Kırklareli,Afyon sbü,Düzce,Kütahya sbü,Sivas Cumh,Uşak,Turgut Özal,Aksaray,Kırşehir,Niğde,Tokat,Hitit,Yozgat Bozok,Kastamonu,İnönü İngilizce,Karamanoğlu Mehmet
-
Hocam Adana sbü gibi başka sbüler de tutuyor ama yeni açıldıkları için bir de uzak oldukları için emin olamıyorum.
-
Erzurum da oluyor ama uzak ve soğuk olduğu için yazmadım.Ancak fikrim değişebilir yazdıklarınıza göre.Önem sırasında ilk eğitim kalitesi geliyor benim için.
-
Hocam başta Uludağ yazmaya nettim ancak şu an kafam allak bullak.Okuduklarıma göre çok zorluyorlarmış.Bu banttaki yerlerin çoğu zor eskişehir dışında.Zor diye yazmamazlık yapmayacam.Tercih etmemek için sizce başka nedenler var mı?Ailemdeki doktorların köklü ve zor olmasının ilerisi için bana çok şey katacağını düşünüyorlar.Tus başarısı da yüksek diye çok nettim ancak biraz kafam karışık.Yardımcı olabilir misiniz bana?Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralamam tam olarak 15.011 sizce nereyi yazmalıyım. Sorduğum kişilerden genellikle Sivas, Düzce, Erzurum, KTÜ, Tekirdağ Namık Kemal gibi cevaplar alıyorum. Siz bu sıralama için hangi üniversiteyi önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeterli kalitede değiller
Adana sbü tutuyor ise direkt yazın yazdıgınız yerlerden cok daha kaliteli okul.
Hocam bazı yeni açılan üniler şöyle bir yol haritası çizmişler.Örneğin bu sene kayseri sbü açılacakmış.3 sene erciyeste eğitim görüp sonraki 3 sene kendi okullaırna geçecekler denilmiş.Bu tür yerleri yazmakta fayda var mı yoksa kötü mü olur bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
-
11k sizin tavsiye ettikleriniz nelerdir hocam?
-
Hocam gülhane kız tıptan tanıdığınız var mı.MSB ye bağlı olunca ne değişiyor acaba.Orası da tutabilir
-
Hocam merhabalar 13.840 hangi tıpları önerirsiniz istanbul ya da çevresi istiyorum sakarya yalova(yeni acilacak) samsun(yeni acilacak) aklimda olanlar ozellerden okan nasildir saygilar sevgiler
Yazin hocam
yok hocam msb olunca unvanli oluyorsun
Dokuz Eylül mü İstanbul sağlık bilimleri mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 9.1k siralama ankara ya da İstanbul da vakıf üniversitelerinin burslu tıpları tercih edilir mi?
Hocam tokat ve giresundan hangisini öne yazayım bu ikisi hakkında bilginiz var mı
Dokuz eylül tutuyorsa gazi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X