Bu konuyu artık açma gereksinimi duydum çünkü bu kişi her kimse insanlara kötülük yapmaktan keyif alıyor ve bu durum benim canıma tak etti. 2018'den beri bu forumu takip ediyorum çok fazla insan geldi geçti ve bu forumun bana kattığı çok fazla şey var. Üniversite tercih sürecim çok kötüydü ancak şu an taşra bir tıp fakültesinde 3. sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki haftalar da 4 inşallah. Bu konuyu açma sebebim bu şahsın belli periyotlarla bu foruma gelip doğruluğu kesin olmayan bilgiler yağdırıp sonra uzaklaşması. Sürekli kendi kendine konular açıp konu sahibini gizliyor bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum ama arkadaşlar forumda yakalamıştı. Sonra açtığı bu konulara cevap vermeye geliyor kimi zaman kendini destekliyor kimi zaman muhalefet ediyor. Bütün bir tıp fakültesi ve doktorluğa sadece maaş üzerinden bakıyor. İnsanlara söylediği şeyler sadece maaş düşük-yüksek ya da yapay zeka doktorluğu bitirdi-bitiremez şeklinde. Buraya insanlar aklında sorularla geliyor bizzat kendim üniversite tercihinde çok hatalar yapmış biri olarak başka insanların aldatılmasını istemiyorum. Yaşım 25 olacak artık benden geçti ancak genç arkadaşlar lütfen internette gördüğü hiçbir şeye inanmasın. Verdiği bilgilerin hiçbiri bir öğrencinin işine yarayan türden değil. Sadece maaş maaş ve daha çok maaş. Yok pratisyen şunu alır asistan bunu. Bunu yaparak halkın gözünde de tıp doktorluğunun değerini düşürüyor ve bence bunu isteyerek yapıyor. Son senelerde doktorların üstüne gelinen hangi konu varsa bu kişi körükle koşuyor ve ragebait atıyor. Verdiği bilgiler tutarsız, açtığı konuyu aynı gün silebiliyor, mesajlarını sürekli düzenliyor ve bir süre sonra söylediklerini yalanlıyor. Burada gedikli olan insanlar onun troll olduğunun farkında olabilir ancak özellikle şu tercih döneminde az da olsa gelecek yeni arkadaşlar olacaktır. Bu şahsa dikkat edin, yazdığı mesajlara forumda diğer tıp okuyan arkadaşların onayları var mı diye kontrol edin çünkü ben kendisinin tıp okuduğunu düşünmüyorum. En iyi ihtimalle bir tıbbi sekreterdir çünkü bilgisi sıfır değil. Sadece maaş ve işsizlik üzerine konuşması da ayrı bir şüphe tabi. |