Şimdi Ara

Tıp tercihi yapacak arkadaşlar Ankara Tıplı'nın mesajlarına güvenmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu artık açma gereksinimi duydum çünkü bu kişi her kimse insanlara kötülük yapmaktan keyif alıyor ve bu durum benim canıma tak etti.

2018'den beri bu forumu takip ediyorum çok fazla insan geldi geçti ve bu forumun bana kattığı çok fazla şey var. Üniversite tercih sürecim çok kötüydü ancak şu an taşra bir tıp fakültesinde 3. sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki haftalar da 4 inşallah.

Bu konuyu açma sebebim bu şahsın belli periyotlarla bu foruma gelip doğruluğu kesin olmayan bilgiler yağdırıp sonra uzaklaşması. Sürekli kendi kendine konular açıp konu sahibini gizliyor bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum ama arkadaşlar forumda yakalamıştı.

Sonra açtığı bu konulara cevap vermeye geliyor kimi zaman kendini destekliyor kimi zaman muhalefet ediyor.

Bütün bir tıp fakültesi ve doktorluğa sadece maaş üzerinden bakıyor. İnsanlara söylediği şeyler sadece maaş düşük-yüksek ya da yapay zeka doktorluğu bitirdi-bitiremez şeklinde.

Buraya insanlar aklında sorularla geliyor bizzat kendim üniversite tercihinde çok hatalar yapmış biri olarak başka insanların aldatılmasını istemiyorum. Yaşım 25 olacak artık benden geçti ancak genç arkadaşlar lütfen internette gördüğü hiçbir şeye inanmasın.

Verdiği bilgilerin hiçbiri bir öğrencinin işine yarayan türden değil. Sadece maaş maaş ve daha çok maaş. Yok pratisyen şunu alır asistan bunu. Bunu yaparak halkın gözünde de tıp doktorluğunun değerini düşürüyor ve bence bunu isteyerek yapıyor.

Son senelerde doktorların üstüne gelinen hangi konu varsa bu kişi körükle koşuyor ve ragebait atıyor. Verdiği bilgiler tutarsız, açtığı konuyu aynı gün silebiliyor, mesajlarını sürekli düzenliyor ve bir süre sonra söylediklerini yalanlıyor.

Burada gedikli olan insanlar onun troll olduğunun farkında olabilir ancak özellikle şu tercih döneminde az da olsa gelecek yeni arkadaşlar olacaktır. Bu şahsa dikkat edin, yazdığı mesajlara forumda diğer tıp okuyan arkadaşların onayları var mı diye kontrol edin çünkü ben kendisinin tıp okuduğunu düşünmüyorum. En iyi ihtimalle bir tıbbi sekreterdir çünkü bilgisi sıfır değil. Sadece maaş ve işsizlik üzerine konuşması da ayrı bir şüphe tabi.

• psikolojik sorunları var bence. kendisini doktor olarak hayal ediyor ama aslında bir tıbbi sekreter.

https://forum.donanimhaber.com/ankaratipli-nin-aslinda-tibbi-sekreter-olmasi--161595222

• Kesinlikle doğru.Ya tıbbi sekreter ya da psikolojisi ciddi anlamda bozuk.Bi arada USMLE diyordu hatta Step 1 i geçtim falan diyordu galiba.Bu arada niye tercih sürecinden memnun değilsin?Tıptan pişmanlık falan mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

doğru usmle diyordu.

bi ara da almanya'da doktor olacaktı ve c1 almanca öğrendim demişti.

Step1 geçtimstep2den de 268 aldim ama match olmak o kadar kolay degil herkes step1u geçer ve tusa gören herkes de step2de iyi not alabilir

Ama orada plastik kazanmak çok ve çok zor imkansız gibi bir sey ve burada uzmanlığı çöpe atıp oraya gitmek de saçma olur

almanyaya gitme furyasında, türkiye'deki maaşlar kötüydü ve c1 almanca öğrenmiştin ne hikmetse tıbbi sekreter bey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26D038039 -- 26 Haziran 2025; 1:14:44 >

Ama dünyanın her yerinde sadece buraya has bir sey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Haziran 2025; 1:23:9 >
    Hocam ben liseden sonra çok dağınık bir dönem geçirdim ondan dolayı. En son mühendislik okuyordum tıpa myp yaptım buraya adapte olmak uzun sürdü falan. Sıkıntım bu yani yoksa tıptan gayet memnunum bana göre bir bölüm olduğunu düşünüyorum tek sıkıntı geç mezun olacak olmam. Tıp düşünceniz varsa objektif bir şekilde yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapı Ustası -- 26 Haziran 2025; 2:6:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.Ben de tıptayım bazen pişmanlık geliyor da o yüzden sormuştum.

çizilmiş  

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Süresiz uzaklaştırılması gerekiyor da nerdee

• 2021-22 gibi faydalı konular açıyordu da şimdi tam ucube oldu

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Bu forumda takilip saglikli olani gormedim. Butun anormal tipler burada.

Şu final dönemi aşırı yordu beni.Mezun olunca değmezmiş diyeceğimi düşünüyorum.Artı olarak fakültenin saçma sapan sistemi falan öyle işte.

Benim de final dönemi hocam dönem 3 finali kabus gibi gerçekten çok yorucu. Mezun olunca bence de o beklenilen hayatı yaşayamayız gibi insanların algılarındaki doktor hayatıyla reel bambaşka. Yine de ben kendime bu bölümde hitap eden alanlar buldum gibi hocam bakalım ilerleyen zamanda çok şey değişir daha.

Niye o zaman usmle girdin. Usmle hakkında sadece 5dk okuma yapsan bile img lerin beyin cerrahisi, derma, prec kazanmasının imkansız olduğunu görürdün. Bunu bile bile 1000 dolar sınav başına para mı verdin? 4 yıldır bu forumdayım, senin kadar kolpasını gormedim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.