Şimdi Ara

Tıp tercih listem yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Ege tıp
    2-9 eylül tıp
    3-akdeniz tıp
    4-...

Akdenizin arkasına ne yazsam bilemedim paü yazacaktm orda da sıkıntı var.Öneriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralmamız aynı senle tercih sıramızda aynı ben Eskişehir yazacam sonrasına sonra da kendi memleketimi yazacam abartmaya gerek yok 3den geriye sarkmaz zaten tam sıran kaç?

• Bence de akdeniz banko olur da yine sağam biyer yazayım arkasına.Eskisehire bakıyım bi arkasına da ya paü yazarım yada aydınlıym adü yazarm

Mf3 5195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zycnn -- 6 Temmuz 2015; 17:57:50 >
  • Paü ne bilmiyorum 5196. Da benim bu arada akdenizdeki arkadaşlar konuştum çok methetti 9 Eylül gelmesede olura döndüm :)

• Bager.21 B kullanıcısına yanıt
    ben de akdeniz istiyorum. 9 eylül olsa da olur olmasa da.Akdenizi çok övüyorlar.

paü pamukkale üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zycnn -- 6 Temmuz 2015; 18:04:53 >
  • Ben ailemi ikna edbilirsem 9 eylülü yazmak istemiyorum aslında çünkü yeri merkezi değil Buca da (Karşıyaka,Bornova,Konak) buralara uzak düşüyor bide kampüsünden çok pdö sistemi gibi bi şey warmış pek anlamadım ama öğrenciye yaptırıyormuş hoca çoğu şeyi

benim de ailem istiyor 9 eylülü yakın diye.Zaten olmucak gibi 9 eylül rahat rahat giderız akdenize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah :) bu arada ismim Veysel büyük ihtimal her türlü tanışacak senle:)) bi kişiyle 9 eylülü kaçırmazsam;))

• zycnn Z kullanıcısına yanıt
    5008 benimde aynı listeyi yapmışız kardeş hayırlısı
  • Akdenizin odalarını kampüsünün fotoğraflarını attı Egeyle yarışır anca İngilizce de. Kalktığı için 9 eylülü 2-3 yıla geçer zaten eğitimi cidden iyiymiş akdenizin 3. Sınıftan da arkadaş var dersler üst sınıflara geçtikçe zorlaşıyormuş ama iyi doktor yetiştirmek amaçlı diyor Hacettepe tarzı boş zorlama değil:))

Ben altına katip çelebiyle celal bayar yazdım aklında olsun
  • benim 5008 9 eylul olur mu sence ? Yada donem arkadasımı olucaz ? :D
    eskisehir osmangazi
  • 5008 9 Eylül senindir (iyi fakültelerin kontenjanı azaltılmış diyorlar) ona baktınız mı ben baktığımda hem tıbben hem dişin toplam kontenjanı artmış görünüyor hangi okullar azaltmış ne kadar azaltmış bilgisi olan.

• Kontenjanlar azaldığından 9 eylulu kacırcağımı dusunuyorum 180 kişi fark var ama bellide olmaz
  • Bence zor ya kontenjan düşmesi falan oldu.Büyük ihtimal akdenizdesin sen de :)

• Hangi okulların kontenjanı ne kadar azalmış ben akdenizi kazandım diye üzülmem yani saçmalamayın;)) 5195. Olan arkadaşlar kesin dönem arkadaşı olacaz:))

Rehber hocam olur 9 eylul dedi ama ben sahsen akdeniz istiyorum. İzmirliyim zaten 18 senedir her yerini gezdim. Hem tek başına yaşamaya alışırım hem Antalyayı görürüm. 300 400 tlye yurtlarda var iyi olur
  • Okulun kyk yurdu taş gibi 210 lira:))

Öyleyse kesin orda kalırımda belki yeterli yer yoktur diye özellere falan baktıydım ben. Bu arada adım timuçin gelirsem seneye görüşelim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.