Şimdi Ara

Tıp okuyanlar bi bakabilir mi ? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Blok II-Doku ve İskelet
    Blok III–Hareket Sistemi
    Blok IV–Kan Enerji ve İmmun Sistem

Evet arkadaşlar sorum şu ; bu tıp fakültesi ders programında böyle geçmişte faaliyet adı altında ve işte diğer dersler vs var.

Bu blok ne oluyor ? Hepsinin başlangıç ve bitiş tarihi mevcut.
    http://www.sbu.edu.tr/FileFolder/Dosyalar/5d3040c6/2017_8/gtf-1-sinif-egtogtprg20172018-35fd8c16.pdf şurdan bakabilirsiniz

• up
  • Bizdeki adi komite, bu okuldaki blok demek ki. 6-7 hafta ders goreceksiniz, sonra o işlediğiniz derslerden tek bir sinav (bizde test) olup diger bloğa geçeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 komite az bence. Bizim 6 komite vardı geçen sene. Telafi etme şansı daha zor olur böyle. (KOÜ bizim üni)

Bu 4 komiteden aldığın puanların ortalaması alınacak bir de sene sonu okulda dersler bittikten sonra finale gireceksin. Vize ortalaması ve final puanının belirli yüzdelikleri alınarak harmanlanacak ve geçme notundan yüksekse sınıf geçeceksin.

Bizim üniversitede 6 komitenin ortalaması 80 üzeri olan ve herhangi bir sınavdan 65 altı puan almayanlar - ikisi aynı anda sağlanmalı yanlış anlaşılmasın- finale girmeden geçiyor ( hava yapayım ben öyle geçtim 84 ile 😎 )

Eğer böyle bir şey yapamazsan komite ortalamasının %60ı ile finalin %40ı alınıyor ve 65 üstü ise sınıf geçiliyor bizde. Sizde muhtemelen 60tır. Sadece bizde 65 galiba bir de 19 mayıs üniversitesinde 70ti sanırsam hala öyle mi bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBull Racing RB7 -- 21 Ağustos 2017; 22:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pm attım bakabilirseniz sevinirim , cahillimi hoşgörün lütfen.
  • ahahha bende diyom nerden tanıdık geliyo gülhanede görüşürüz hocam bende bilmiyom bloğu

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

4 komite az bence. Bizim 6 komite vardı geçen sene. Telafi etme şansı daha zor olur böyle. (KOÜ bizim üni)

Bu 4 komiteden aldığın puanların ortalaması alınacak bir de sene sonu okulda dersler bittikten sonra finale gireceksin. Vize ortalaması ve final puanının belirli yüzdelikleri alınarak harmanlanacak ve geçme notundan yüksekse sınıf geçeceksin.

Bizim üniversitede 6 komitenin ortalaması 80 üzeri olan ve herhangi bir sınavdan 65 altı puan almayanlar - ikisi aynı anda sağlanmalı yanlış anlaşılmasın- finale girmeden geçiyor ( hava yapayım ben öyle geçtim 84 ile 😎 )

Eğer böyle bir şey yapamazsan komite ortalamasının %60ı ile finalin %40ı alınıyor ve 65 üstü ise sınıf geçiliyor bizde. Sizde muhtemelen 60tır. Sadece bizde 65 galiba bir de 19 mayıs üniversitesinde 70ti sanırsam hala öyle mi bilmem

Peki 6 komite olunca ne kadar sürede bir sınav yapılıyor. Ve büt nasıl puanlamaya katılıyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.