Merhabalar, KYK'dan bana burs çıktı ancak başka bir kurumdan burs aldığım için KYK'yı krediye çevirmem gerekiyor. Bu işlem nasıl yapılır, nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Ankaya Çankaya daki KYK Merkezine dilekçe göndermen gerekiyor
TheThroner
kullanıcısına yanıt
1) Dilekçeyi fax ile mi göndermem gerekir? 2) Dilekçeyi gönderdikten ne kadar sonra işleme alınır? 3) Dilekçedeki talebimin onaylandığına dair bir dönüş yapılır mı? Yapılırsa ne zaman yapılır?
Soruları hakkında bilginiz var mı hocam?
1- Dilekçeyi Kargo şirketleri ile göndermeniz gerekiyor. 2- Şuanki yoğunluğa göre En geç 31 Ocak 2016 tarihine kadar işleme alınır. 3- Taahütlü Kargo göndererek iletildiğine dair bilgi alabilirsin. Dönüş KYK'nın E-Devlet Bölümünden durumunu sorgulayarak en son ki halini öğrenebilirsin.
TheThroner
kullanıcısına yanıt
Son olarak, Dilekçem işleme alınıp gerekli işlemler yapıldığında yani bursum krediye çevrildiğinde bana bir geri bildirim yapılacak mı? Yoksa ben bursumun krediye çevrildiğini nasıl anlayacağım? Ayrıca bursum krediye çevrildikten sonra mı bankaya gidip kartımı almalıyım?
Jürgen Klopp
kullanıcısına yanıt
Kartını Al Burs - Kredi Kartı Ayrı değil o yüzden fark etmez. Geri bildirim konusundan emin değilim Fakat E-Devlet Sitesinden Takip ederek anlayabilirsin.
bursdan krediye dönmeyi başarabilen var mı? iki haftaya yaklaştı dilekçeyi vereli dönüt vermediler daha. telefonuda bir türlü düşüremedim.