Şimdi Ara

Tıp mı yoksa ODTÜ veya Bilkent'te elektronik mühendisliği mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İmportant

Hukuk

Eyv.
  • Tıp yazıp yarıda bırakan çook adam var bi tanesi de bu forumda, bu bölüm neden sayısalda ezberden başka hiçbişey yok, diye çıldırıyordu
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    Hocam yüzbinler biraz abartı tabi salladım onu ama oralarda ortalama kasmak çok zor değilmiş. Ben akademik kariyer planlıyordum fakat Abd için varını yoğunu ortaya koyan azimli binlerce çinli hintli insan var. Bunlar karşısında pek şansım yok gibi. Ama sen daha iyi bilirsin bildiğim kadarıyla akademik kariyer yapmak istiyordun ortalamanda çok sağlamdı. Bilkent elektroniği çok istiyorum ama millet kafamı karıştırıyor işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

Fakulte bitirip de kendi bolumunden pisman olmayan gormedim ben de dahil.

Hatta okurken bile hepimiz pismandik o derece.

Tıp 3.sınıf öğrencisiyim bölümümü çok seviyorum herkese de yazmasını söylüyorum

Kardesim de tip 4'te. Yazdigi gune lanet ediyor. Keske hukuk yazsaydim diyor. Demek ki benim cevremde bir sorun var.

Hocam istisna olabilirim çünkü çocukluğumdan beri doktor olmak istiyorum bizim ailede işler tersti. Annem babam tıp yazmamam için ısrar ettiler ama nafile

Kolay gelsin valla isiniz zor. Beni puansiz yerlestirseler 6 senede bitiremem o fakulteyi. Zaten biyolojiyi de sevmezdim lisedeyken. ÖSS'de de biyoloji yakmisti beni.

İlgi meselesi be hocam benim de üç boyut düşünme yeteneğim yok teşekkürler

@akanzicigenç olabilir valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Hocam yüzbinler biraz abartı tabi salladım onu ama oralarda ortalama kasmak çok zor değilmiş. Ben akademik kariyer planlıyordum fakat Abd için varını yoğunu ortaya koyan azimli binlerce çinli hintli insan var. Bunlar karşısında pek şansım yok gibi. Ama sen daha iyi bilirsin bildiğim kadarıyla akademik kariyer yapmak istiyordun ortalamanda çok sağlamdı. Bilkent elektroniği çok istiyorum ama millet kafamı karıştırıyor işte.

tamam da yeterince araştırmamışsın anladığım kadarıyla. zor ama o kadar da abartı zor değil
  • Merhabalar,
    Açıkçası siz şuan asıl olarak parayı düşünüyorsunuz. Ben de 2013 mezunuyum ve mimarlık öğrencisiyim. Bu sene bir takım nedenlerden dolayı devam zorunluluğum yok diye bir mali müşavir (tanıdık) yanında çalışmaya başladım. İş sahibi, gayet iyi para kazanıyor ve istese daha da fazla kazanabilir. Ortalama 9-10 k kadar kazanıyor aylık. İş ortamı olarak mimarlığa benziyor. (ofis ortamı) Şimdi okulu bırakıp bu işi yapmaya başlasam. 6-7 yıl sonra ortalama ben de 4-5 k kazanırım. Fakat yine de benim seçmiş olduğum mimarlık beni her zaman daha fazla çeken, zevkle yapacağım bir şey olacağından bunu düşünmüyorum. Yani demek istediğim şey paradan çok hangi işe her sabah uyanıp zevkle gideceğinizi düşünmeniz gerektiği. Her meslekte iyi paralar kazanabilirsiniz fakat o işi zevkle yapıyor musunuz yoksa zorla mı... Önemli olan budur.
  • Aklına başına devşir tıp yazma sakın. Ben Koç Elektrik Elektronik mezunuyum. Yakınımdaki herkes Tıp mezunu, ben çok rahatken onlar pişmanlıktan başlarını duvarlara vuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Aklına başına devşir tıp yazma sakın. Ben Koç Elektrik Elektronik mezunuyum. Yakınımdaki herkes Tıp mezunu, ben çok rahatken onlar pişmanlıktan başlarını duvarlara vuruyorlar.

Hocam genelde mühendisler pişman oluyor sorun olmazsa 1-2 özel soru sorabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM den sorarsan cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.