Bildirim
tıp kazanmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
KAZANAMAZSIN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lys'ni bilmiyorum ama zor _____________________________
~CRIPPLED BLACK PHOENIX~"'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.'' -
Sen çalışmayı bırakma. 350 den 400 e çıkarman zor değil, her gün tekrarını aksatma. Kısmetse kazanırsın. -
Kazanirsin mf3 30k girmek kolay ygsde 100net civari yap lys fizik ozellikle kimya biyoloji kas kimya biyoloji kolaydir calisirsan yaparsin ikisinden toplam 50net yap en az 20 fizik 31/32 mat 14/15 de geometri yap yeter
quote:
Orijinalden alıntı: ee_35
KAZANAMAZSIN
1 gram beynin yok senin
_____________________________ -
Yeni yasayla kazanamazsın
Yok len gecen yil bende boyleydim 40 k geldi kazanir galiba
quote:
Orijinalden alıntı: SınavBitsedeGitsek
quote:
KAZANAMAZSIN
1 gram beynin yok senin
Çelik ayna
quote:
Orijinalden alıntı: SınavBitsedeGitsek
quote:
KAZANAMAZSIN
1 gram beynin yok senin
Grama haksızlık etme hocam,olmayan şeyi gramla ölçemezsin
_____________________________ Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler