Bildirim
Tıp kazananlar için faydalı twitter sayfası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rakip eleme çalışmaları hız kazanmış -
WHÖENDŞDLDMXLquote:
Orijinalden alıntı: isetta_1955
Rakip eleme çalışmaları hız kazanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp yazmamamın tek sebebi tıp sayfalarındaki görüntüler
Ama tebrik etmek lazım, TIP yazacak olsaydım bu görüntüler kararımı değiştirirdiquote:
Orijinalden alıntı: ilk100aslanı
WHÖENDŞDLDMXL
Alıntıları Göster -
Kan kaldıramayan bi zahmet tıp yazmasın zaten fazla agresif oldu kb içimde kalacaktı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfaya girip baktıysanız kandan fazlası varquote:
Orijinalden alıntı: meriç1210
Kan kaldıramayan bi zahmet tıp yazmasın zaten fazla agresif oldu kb içimde kalacaktı -
Şu anda inceliyordum
Maalesef benim için fazla ilgi çekici ve merak ediciler
Bir sıkıntım olmadığı için bazen annem bile laf eder :)
Geçen hafta babam kan kustu ben yardımcı oldum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum kan veya daha fazlasından:) o yüzdendir ki merakım isteğimden dolayı tıp yazmak istemekteyim
Çok güzel özellik valla ben nefret ederim kandan kesikten farklılıktanquote:
Orijinalden alıntı: meriç1210
Şu anda inceliyordum
Maalesef benim için fazla ilgi çekici ve merak ediciler
Bir sıkıntım olmadığı için bazen annem bile laf eder :)
Geçen hafta babam kan kustu ben yardımcı oldum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum kan veya daha fazlasından:) o yüzdendir ki merakım isteğimden dolayı tıp yazmak istemekteyim
Benim yorumumu görüp yazdıysanız kan konusunda hiçbir sıkıntım yok, sıkıntı görüntülerdeki kan değil vakalar çok fena
Ne kadar doğru bir karar aldığıma bir kez daha emin oldum, çok teşekkürler hocam. -
Yok efenim size ithafen yazmadım
Yalnızca parası için okumak isteyenler( fazla genel oldu ama siz demek istedeğiöi belki anlamışsınızdır ₺belki başlığa göre girince görür diye
Anladım haklısınız var öyle parası için bölüme gidip kan görünce bayılanlar
Yine forumdasın konuları kaçırmıyosun ribas:))quote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
Ne kadar doğru bir karar aldığıma bir kez daha emin oldum, çok teşekkürler hocam.
Rakip eleme çalışmaları mı? Bence tam tersine tıp isteyenler bunları görüp daha da hırslanır. Gayet nadir ve ilginç vakalar var. Bunları görüp tıp yazmaktan vazgeçecekler seri vazgeçsin zaten. Tıbbı ne zannediyorlar ki? -
TIP Türkiye'de genellikle iş garantisi için seçilen meslektir hocam, gayette bu görüntülerden etkilenenler olabilir. Benim arkadaşımın böyle şeyler hiç ilgisini çekmezdi, aile zoruyla TIP yazdı adam.quote:
Orijinalden alıntı: Mithellius
Rakip eleme çalışmaları mı? Bence tam tersine tıp isteyenler bunları görüp daha da hırslanır. Gayet nadir ve ilginç vakalar var. Bunları görüp tıp yazmaktan vazgeçecekler seri vazgeçsin zaten. Tıbbı ne zannediyorlar ki? -
Neyse göre göre alışacaklar o zaman. Benim teyzem kadın doğumcu ilk girdiği ameliyattan sonra 1 hafta et yiyememiş :D Ama şimdi çatır çutur mesleğini yapıyor. İnsan alışıyor demek ki. -
Dediğin gibi hocam insan zamanla birçok şeye gayette alışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Mithellius
Neyse göre göre alışacaklar o zaman. Benim teyzem kadın doğumcu ilk girdiği ameliyattan sonra 1 hafta et yiyememiş :D Ama şimdi çatır çutur mesleğini yapıyor. İnsan alışıyor demek ki. -
Bunlarda bişey yok shockgore da falan takılın arkadaşlar
Gençler tıp diş pişmanlıktır yazmayın yazdırmayın rica ediyorum. Pişman olacaklar aradan çıksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- obp ne kadar geri atar
- aydın yayınları ayt deneme 2 cevap anahtarı
- medikinet kullananlar yorumları
- sıfırdan tıp kazanmak
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X