Şimdi Ara

Tıp kazanan erkeklere meğillenen kızlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir kuzenim vardı. Oğlan komşu kızını seviyordu. Kız buna yüz vermiyordu. Sonra tıp kazandı şu an sevgililer. Yani sadece üniversite ismi bütün kızları satın alabilirmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp Üniversitesi'ni mi kazanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

Benim bir kuzenim vardı. Oğlan komşu kızını seviyordu. Kız buna yüz vermiyordu. Sonra tıp kazandı şu an sevgililer. Yani sadece üniversite ismi bütün kızları satın alabilirmi??

Elbette alır doktor olunca çok para kazanacak kız ileri görüşlüymüş
  • tıp değil tipdir o,tıp olsa yerinde duramazdın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi. Universitenin adı hitit üniversitesi halkla ilişkilerde olabilirdi.

• Ahmet sen misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Stifler

korku sık sık insanın içine girer, yapacağı onurlu işleri engeller, ürkütür karanlıkta kalmış bir hayvan gibi.

Ruhi çenet vol 2

Mutlak olmayan kaderde mutlak doğrular vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?
    14 yıl önce açıldı
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sookie Stackhouse kullanıcısına yanıt
    Bugün öğrendim ve şok oldum. Gerçekten inanmazdım böyle bir şeyin olduğuna. Sonra umutlandım

• Genelde lisede oluyor bu ya. Çocuğun efendiliği yoktur her kıza yavşar sevgili olur ama dersler kötüdür diğeri efendidir ama utanır sıkınır sever ama tek taraflı olur dersleri iyidir. Efendi olan tıp kazansın o sevdiklerinin hepsi ona geri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Genelde lisede oluyor bu ya. Çocuğun efendiliği yoktur her kıza yavşar sevgili olur ama dersler kötüdür diğeri efendidir ama utanır sıkınır sever ama tek taraflı olur dersleri iyidir. Efendi olan tıp kazansın o sevdiklerinin hepsi ona geri gelir.

Hocam bende de böyle bir durum var. Ama işte biz kazanacağız da onlarda tıp kazanacak :D bizim lise musait değil bunun için

• Ben ise tıp kazanan kızları kovalardın eskiden. 6-7 bin az para değil gençler.bizim kızlardan eksiğimiz ne?

• Lise boyunca git kucaktan kucağa yapmayacağın şey kalmasın sonra efendi çocuk tıppı kazanınca ona koş bunlar kadar sapık ruhlu varlıklar yok.
  • Ben de kazandım talibim varsa buyursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 29 Eylül 2015; 17:30:57 >
  • gayet normal yani belki kızda seviyordu ama iş durumunu,eğitim durumunu bilmeden bir gelecek kurmak istemiyordu.Belki kız sevmiyordu ama tıpa girince gözüne yakışıklı gelmeye başladı.Bunları artık çocuğun anlayıp onunla yola devam edip etmeyeceğine karar vermesi lazım.Bende kız olsam tıpa giren çocuğa yanaşırdım niye okumayan veya hala okulu bitirmeye çalışan birine yanaşayım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Genelde lisede oluyor bu ya. Çocuğun efendiliği yoktur her kıza yavşar sevgili olur ama dersler kötüdür diğeri efendidir ama utanır sıkınır sever ama tek taraflı olur dersleri iyidir. Efendi olan tıp kazansın o sevdiklerinin hepsi ona geri gelir.

Hocam bende de böyle bir durum var. Ama işte biz kazanacağız da onlarda tıp kazanacak :D bizim lise musait değil bunun için

Kendisi 2000 li hocam diye hitap etmene gerek yok

• Tıpçılara bakmıyor kızlar. Dersler yoğun çünkü kızlara ayıracak vaktimiz yok. Kızlar da bunu biliyor ve gidip güzel sanatlarda gitar çalan apaçi saçlı serseri tiplere kapılıp gidiyorlar. Neyse 6 sene sonra görürüm o kızları (artık kadın birçoğu belki!) Akılları sonradan başlarına geliyor ve her dişi gibi bir yağlı kapı peşinde koşmaya başlıyorlar.
  • Bu senin mantığına göre( ya da kuzeninin) yorumlanmış. Evet belki fikrini değiştiren etkilerden biridir ama bütün olayı buna bağlamak gerekmez.
  • Benide eskibsiniftaki kiz arkadaslarim ekliyor ooooo tip kazanmissin helal diyorlar ama o zamanki arkadaslarim kaliteliydi ve benibseverlerdi ondan dolayi diye dusunuyorum umarim oyledir yani

• Azıcık da bana meyillensinler hiç sıkıntı yok.

• Bana niye meyillenmiyorlar arkadas. .

Derslerim kotu diye mi acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.