Şimdi Ara

Tıp Kaçla Kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25k ile son tıpa yerleşemedim diyen vardı

• Vay be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25.6 kafkas var

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

vay geçen sene tıpa yerleşen son kişi. nasıl kral 1.sınıf bitti mi ? geçen gelir mi gelmez mi yapıyorduk tıp 28k yapmıştım sen de 29k yapmıştın. devam ediyor musun ? benim 1.dönem bitti devam edicek miyim bilmiyorum bu kadar emeğe bu maaş değer mi bilmiyorum 5 sene sonra dişçi ve eczacılığın durumu da olabilir. hastanelerde 2 yıllıkları görünce devam edesim gelmiyor

• yardımicinactımhesabı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam dondurdum ben bu sene başlayacağım inşallah. İnşallah olmaz demekten başka şansımız yok. Bırakırsan ne yapmayı düşünüyorsun

ben de senin gibi donduracağım büyük ihitimal bu sene ya da sadece sınavlara girerim çünkü geçen sene sadece sınavlara girdim neredeyse çok az okula gittim bir şey demediler. Bu sene arkadaşlar da olduğu için kalacak yer sıkıntısı da olmaz. 2 yıllık sağlıktan kpss olucak hedefim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp kontenjanı noldu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

2 yıllık bölüm için tıp mı bırakacaksın hocam

yok kaydı sildirmeyeceğim ama 2 yıllıklar doktorlardan çok çok daha rahat. zaten açıktan bitirdim bu sene. çok fazla para alıyorlar son zamlarla 2 yıllık sağlıkçılar. doktorlar o kadar verdiği emeğe göre çok az alıyorlar hastanede kendim gördüm ve sordum annem hemşirelik yapıyor. bunları gördükten sonra uğraşasım kalmadı enayi miyim diyorum bu kadar uğraşıcam. bir de 5-6 yıl sonra direk kontejyansız atama yerine dişte ve eczacılıkta olduğu gibi kura sistemine geçebilrler o zaman 6 yıllık emek direk çöpe gider. girersem zaten iyi alıcam sınavdan bu sene de başka bir açıktan 2 yıllık bitiririm seneye de girerim kpss sınavına. gerçekten hiçbir şey yapmadan para almak varken niye bu kadar uğraşıyım ne anlamı var ki ? milletin enayisi ben miyim ? ne zaman görsem hiçbir şey yapmıyorlar ve buna rağmen her zaman maaşlar zam yapıyorlar çok rahat koşullar vs. o sırada doktorlar hayat kurtarmak için uğraşıyor o sırada 2 yıllık twiiterda gezerek hiçbir şey yapadan parasaını alıyor ben miyim miletin enayisi. geçen sene çok heyecanlıydım ama bu sene 1 gram heyecanım kalmadı. bu kadar bir şey yapmayan insanlara çok para verirken devlet ben neden 6-7 senemi feda ediyim ki bu belirsizlikte.

Sen çok bos birisin, hiç bir şey yapmadan alıyorlar öyle mi, git bir devlete hastanesine, radyoloji, laboratuvar, anestezi, paramedik nasıl çalışıyor, ve haklarını asla alamıyorlar.

• murattekno kullanıcısına yanıt

devlet dairelerini ve hastanelerini görmesem inanırdım kral.

• cengler fena patlamış galiba

insanların muhendislikte ozel sektörun pembe bir ruya olmadigini anlamasi 3-4 sene sürdü 

• murattekno kullanıcısına yanıt

Ne yapıyorlar? Atomu mu parçalıyor bu einstein arkadaşlar?

tıbbı direkt atanmak için mi seçtiniz?

doktor olmak uzmanlık vs. gibi idealleriniz yoksa uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.