Şimdi Ara

TIP İÇİN ÜNİVERSİTEDE HAZIRLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu ciddi konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
    2017'de 80k yapıp kendime güvenerek kaldım ki ben açıkçası bir diş en azından düşünüyordum.ama olmadı aksilikler, aksaklıklar.
    Bu sene 160k gibi absürd bir sıralama geldi.
    Hacettepe istatistik yazıp ilk sene kyk yurdunda çalışmaya başlasam sizce olabilir mi?
    Bu durumu yaşamış üniversitede bir daha sınava hazırlanan arkadaşlar lütfen sizlerden yardım, tavsiye bekliyorum.

• arkadaşlar ne diyorsunuz? bu gidişle ytü veya hacettepe istatistik yazacağım.
  • Yurtta ozellikle kyk da hazirlanmak zor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence direk mezuna kal puanının kırıldığına değmez
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    direk kalırsam askere çağıracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesleyan

direk kalırsam askere çağıracaklar
    yaş kaç 25 yaşına kadar uzatabiliyorsunuz diye biliyorum
    99luyum uzatma hakkında bir bilgim yok var mı cidden, ama olsa bile ailem çok sıkıntı özellikle annem çok sığ olduğu için deliriyor gitmediğim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

99luyum uzatma hakkında bir bilgim yok var mı cidden, ama olsa bile ailem çok sıkıntı özellikle annem çok sığ olduğu için deliriyor gitmediğim için.
    Evet 25 yaşına kadar uzatabiliyorsunuz askerlik şubesine gidin belge imzalatıyorlar.Ayrıca kesinlikle mezuna kalın aman diyim puan kırılırsa sıkıntı yaşarsın bir şekilde ikna edin ana baba bir şekilde yola gelir
    babam yok ve durumumuz baya kötü zaten aileme ben bakıyorum bir bakıma. bu sene hem çalıştım hem dersaneye gittim. Seneye ne yapacağım hiçbir fikrim yok o yüzden
  • quote:

babam yok ve durumumuz baya kötü zaten aileme ben bakıyorum bir bakıma. bu sene hem çalıştım hem dersaneye gittim. Seneye ne yapacağım hiçbir fikrim yok o yüzden
    İşte bu yüzden geleceğin için kalmalısın puan kırıklığında istediğin yeri kacırırsan ah vah edersin daha sert çalış ögrenmek için zorla kendini ama yinede yapacağına inanmıyorsan dilediğinide yapabilirsin durumuna sen karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunları ben de kendime diyorum ama insan tükeniyor ve açıkçası çevremde ki hiçbir yer mezun kabul etmiyor böyle bir sorun da var. istanbulun büyük sayılabilecek bir yerinde ikamet ediyorum ve cidden kimse mezun almıyor ve dokunmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.